afentiko7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 . Να ανοίξουμε την τηλεόραση να δούμε τι? Κανά blu-ray ή ματρόσκα. Πρέμιερ λιγκ, πριμέρα ντιβίζιον και κανά χατζάρα (ειδικά οι συνομωσιολόγοι) Οσους θεωρούν ότι τα μπουζουκια είναι υποκουλτούρα και ότι πρέπει να ακούμε ψαγμένες ροκιές τους αφήνω ασχολίαστους. Στο κάτω κάτω η γιουροβίζιον ποπιές έχει. Δεν έχει μπουζούκια
billdll Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ... Μιλάς για απλήρωτα χρέη και αυτοκτονίες... Ποιος τα έκανε αυτά τα χρέη άνθρωπε μου? Ο ίδιος που αυτοκτόνησε δεν τα έκανε? Όταν τα έκανε δεν ήξερε τι επιπτώσεις θα μπορούσαν να έχουν σε αυτόν και την οικογένεια του? Με εκτίμηση, Domenico ναι φίλε μου αλλα ειναι πολλες οι περιπτωσεις που ερχοντε ετσι τα πραγματα και βρεισκεσε μεχρι τα μπουνια χωρις να το θελεις...θα το καταλάβεις μια μερα...
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Πνεύμα αντιλογίας είσαι βρε αδερφέ. Να ανοίξουμε την τηλεόραση να δούμε τι? . οτι θες καταλαβενεις. δεν ειπα πουθενα οτι η τηλεοραση ειναι καλυτερη.. συμφωνω οτι η τηλεοραση ειναι σκατα αλλα ΚΑΙ το ιντερνετ εχει γινει σκατα... θες να σου πω γι'αυτα που λενε οτι το ιντερνετ κανει κακο στον ανθρωπο και χαλαει την επικοινωνια? για τους αντρες που δε κυνηγανε γυναικες στο δρομο παραμονο στο ιντερνετ? για τους κινδυνους......... κτλ κτλ? απειρα!
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Κανά blu-ray ή ματρόσκα. Πρέμιερ λιγκ, πριμέρα ντιβίζιον και κανά χατζάρα (ειδικά οι συνομωσιολόγοι) Οσους θεωρούν ότι τα μπουζουκια είναι υποκουλτούρα και ότι πρέπει να ακούμε ψαγμένες ροκιές τους αφήνω ασχολίαστους. Στο κάτω κάτω η γιουροβίζιον ποπιές έχει. Δεν έχει μπουζούκια Εγώ ανέφέρθηκα το πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά φαίνεται ότι δεν πρόσεξες το comment μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:51 ---------- οτι θες καταλαβενεις.δεν ειπα πουθενα οτι η τηλεοραση ειναι καλυτερη.. συμφωνω οτι η τηλεοραση ειναι σκατα αλλα ΚΑΙ το ιντερνετ εχει γινει σκατα... Καμία σχέση. Το ίντερνετ γίνεται σκατά, μόνο όταν εσύ ο ίδιος επιλέγεις να δεις σκατά.
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καμία σχέση. Το ίντερνετ γίνεται σκατά, μόνο όταν εσύ ο ίδιος επιλέγεις να δεις σκατά. το ιδιο γινεται και στη τηλεοραση. αντι να δεις τη πετρουλα, βαζεις ενα καναλι με ντοκιμαντερ...
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 fail χαχαχααχαχ το περιμενα.... αλλα δε καταλαβες κατι. ισχυει αυτο που λεει η φωτογραφια αλλα ΔΕ λεει απο hi5,facebook κτλ κτλ εννοειτε φυσικη παρουσια... βγηκαμε παλι offtopic!
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 το ιδιο γινεται και στη τηλεοραση. αντι να δεις τη πετρουλα, βαζεις ενα καναλι με ντοκιμαντερ... Μου συγκρίνεις ίντερνετ με τηλεόραση, οκ, πάω πάσο...
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μου συγκρίνεις ίντερνετ με τηλεόραση, οκ, πάω πάσο... δε συγκρινω τιποτα. και τα 2 τα ιδια σκ@τα ειναι...
billdll Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 εεεεε.... συγγνώμη.... λεω εγω τώρα....μήπως λεω μήπως, ξεφυγαμε λιγάκι απο το θέμα?!
-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ποιο θεμα ρε αδερφε? δεν υπαρχει θεμα γιουροβιζιον. Σ α μ πο τ αζ δε συγκρινω τιποτα. και τα 2 τα ιδια σκ@τα ειναι... Το ιντερνετ ειναι καλύτερο ;}
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Τι λιγάκι... Παρακαλώ, μείνετε στο θέμα.
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παρακαλώ, μείνετε στο θέμα. ποιο θεμα? εχω μπερδευτει! πειτε μου καποιος ποιο ειναι το θεμα γιατι δε καταλαβενω
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αν δεν καταλαβαίνεις, τότε: α) μη συμμετέχεις και, κυρίως β) μη στέλνεις report διαμαρτυρόμενος για spam μηνύματα. Ευχαριστώ θερμά. Υ.Γ. Το θέμα, με όση αξία έχει και για όσους θέλουν να συμμετάσχουν χωρίς να καταλήξουμε να μιλάμε για το ψάρεμα ροφού, είναι η διοργάνωση της Eurovision, κρίσεις και απόψεις σε σχέση με την πορεία που έχει πάρει στην παρούσα φάση. Πάντως, το θέμα μας σίγουρα ΔΕΝ είναι αν ο οποιοσδήποτε χρήστης κοιτάει να γνωρίσει τρυφερές υπάρξεις μέσω Hi5. Ευχαριστώ.
gf030 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Για να επανελθουμε στο θεμα μας: Εγω και το αβαταρ του Evgenios1 ευχομαστε ολοψυχα και μεσα απο την καρδια μας στον Sakis να γυρισει στην πατριδα εχοντας κατακτησει την πρωτη θεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.