Προς το περιεχόμενο

Eurovision: Ρε συ! Αυτοί ζούνε σε άλλο πλανήτη;!

billdll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ απορώ πως γίνεται νέοι άνθρωποι που έχουν internet να ασχολούνται ακόμα με την τηλεόραση..

αυτό ξαναπέστω.

εγω απο την στιγμη που έβαλα ιντερνετ την τηλεωραση την ανοίγω μόνο για να παίξω playstation

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω να δω τηλεόραση από τότε που έπαιζε τα εγκλήματα.Την απεχθάνομαι.

τώρα δεν παίζει "εγκλήματα"... τώρα τα κάνουν...

Δημοσ.
τώρα δεν παίζει "εγκλήματα"... τώρα τα κάνουν...

το θέμα ειναι εμεις τι κάνουε γιαυτο :rolleyes::rolleyes:

μχρι στιγμή όχι πολλά :fear::eek:

Δημοσ.

Η τηλεόραση είναι μόνο για μπάλα και μάλιστα όχι Ελληνική.

Επίσης το τι προβάλλεται και γιατί είναι τοπ η γιουροβίζιον έχει να κάνει καθαρά με το τι πουλάει. Δε θα ασχολιότανε κανένα κανάλι να προβάλλει την παπαριά αν δε το βλέπανε οι παπάρες.

Και ερχόμαστε στους παπάρες. Γιατί οι 9 στους 10 θα δούνε Γιουροβίζιον; Γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψή τους για την μουσική, την ψυχαγωγία κλπ κλπ.

Αν δεν έχεις ΠΑΙΔΕΙΑ είναι βόθρος και η μουσική σου, και η τηλεόρασή σου, και η διασκέδασή σου.

Περαστικά μας.

Δημοσ.

Σιγά μην κάνουμε και τίποτα... να παλέψω για μια καλύτερη τηλεόραση; πάμε καλά;

δεν την βάζω καλύτερα φωτιά να χορεύω γύρω- γύρω;

Δημοσ.

ή τηλεοραση δεν ειναι μονο μεσημεριανα πρωινα ειναι τα ντοκιμαντερ κτλ ( μου αρέσουν πολύ)

αλλα ελα που και αυτοι που έχουν κριτικη σκέψη ειναι εξυπνη , τους αρέσει το ποιοτικο θέατρο ασχολουντε με τη eu. και μάλιστα σχεδον παθιασμένα (ξερω ατομα)

δεν ξερω τι φταιει πάντος ο ενας δεν εχει ιντερνετ ....

Δημοσ.
ή τηλεοραση δεν ειναι μονο μεσημεριανα πρωινα ειναι τα ντοκιμαντερ κτλ ( μου αρέσουν πολύ)

+1

Εγω παντος, εδω και δυο μηνες δεν εχω ΤιΒι... και να σας πω, δε μου εχει λειψει. Κανω και οικονομια στο ρευμα :-D

Δημοσ.
Εάν υπήρχε τέτοια πιθανότητα, ίσως ήμουν υπέρ. Αλλά δυστυχώς τα περί άγρας τουρισμού μάλλον όνειρα είναι παρά σοβαρή προοπτική. Εδώ δεν είχαμε κέρδη στον τουρισμό από την κορυφαία διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς του 2004 (στους οποίους πήγαμε και πολύ καλά), από τη Eurovision θα'χουμε;

Συγκεκριμένα και ενώ η χώρες που φιλοξενούν Ολυμπιακούς Αγώνες χαίρουν δεκάχρονης φήμης περίπου, η Ελλάδα είχε αυξημένη τουριστική κίνηση το 2005 και 2006. Το 2007 ήταν σε ίδια επίπεδα με το 2006 και το 2008 άρχισε η κάμψη. Πέσανε έξω αεροπορικές εταιρείες charter, tour operators, tour operators με δικές τους charter εταιρείες..

Όσον αφορά τη Eurovision, αμφιβάλλω αν βοηθήσει καθόλου την κατάσταση, όποια θέση και αν πάρουμε. Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, η Eurovision είναι ένα μικρό καρναβάλι και το πολύ να κάνουν μια αναφορά στα ΜΜΕ. Όχι όπως εδώ που λυσσάμε κάθε χρόνο..

Δημοσ.
Εγώ απορώ πως γίνεται νέοι άνθρωποι που έχουν internet να ασχολούνται ακόμα με την τηλεόραση..

και νομιζεις οτι το ιντερνετ ειναι καλυτερο?

τι να κανει ενας νεος/α στο ιντερνετ?

zoo.gr?

facebook.gr?

hi5?

μη κοιτας εμας και μερικους αλλους που ψαχνουμε για τεχνολογικα θεματα....

καποιος/α που δε τον ενδιαφερει οι υπολογιστες και γενικα η τεχνολογια, τι μπορει να κανει?

Δημοσ.

Αledjo, ναι facebook και insomnia.Γνωρίζεις κόσμο και μαθαίνεις και 5 τεχνολογικά θέματα.Γουστάρεις και πόρνο;Μπαίνεις και σε πορνό.Κάνεις κάτι που ΕΣΥ το γουστάρεις.Όχι επειδή στο επιβάλλουν.Θα δεις αυτό και αυτό επειδή το θέλω εγώ.Δεν πάει έτσι...και δεν είναι μόνο το ιντερνετ που μπορεί να γεμίσει τον ελεύθερο σου χρόνο.Αντε πάνε καμιά βόλτα στο βουνό.

Δημοσ.

συμφωνω με τη βολτα στο βουνο αλλα πρεπει να καταλαβετε οτι το ιντερνετ ΔΕΝ ικανοποιει ολους.

το facebook κτλ, υποτιθεται οτι μας κρατανε μακρια απο τη φυσικη παρουσιαση και αυτο ειναι κακο για τον ανθρωπο.

ετσι δε λενε?

• Super Moderators
Δημοσ.
Συγκεκριμένα και ενώ η χώρες που φιλοξενούν Ολυμπιακούς Αγώνες χαίρουν δεκάχρονης φήμης περίπου, η Ελλάδα είχε αυξημένη τουριστική κίνηση το 2005 και 2006. Το 2007 ήταν σε ίδια επίπεδα με το 2006 και το 2008 άρχισε η κάμψη. Πέσανε έξω αεροπορικές εταιρείες charter, tour operators, tour operators με δικές τους charter εταιρείες.. [...]

Δεν το έγραψα τυχαία, κάτι είχα ακούσει από φίλο που ασχολείται επαγγελματικά με τον τουρισμό.

;)

Δημοσ.
και νομιζεις οτι το ιντερνετ ειναι καλυτερο?

τι να κανει ενας νεος/α στο ιντερνετ?

zoo.gr?

facebook.gr?

hi5?

μη κοιτας εμας και μερικους αλλους που ψαχνουμε για τεχνολογικα θεματα....

καποιος/α που δε τον ενδιαφερει οι υπολογιστες και γενικα η τεχνολογια, τι μπορει να κανει?

Πνεύμα αντιλογίας είσαι βρε αδερφέ. Να ανοίξουμε την τηλεόραση να δούμε τι? Πόρνες που έχουν ασχοληθεί με το τραγούδι, gay και λεσβίες, trash, Θώδη, Σαρρή, γελοία δελτία ειδήσεων, επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης, κατεψυγμένα και ηλίθια σήριαλ, "show" της δεκάρας, Ελληνική Σούπερλίγκα, τι? Μόνο τα ντοκυμαντέρ είναι, που και πάλι τα πιο πολλά έχουν παιχτεί εδω και μια πενταετία στη Νόβα. Τώρα αν μπούμε στο ίντερνετ απλά επιλέγουμε τι θα δούμε, χωρίς πλύση εγκεφάλου και μαλακίες.

Δημοσ.
. επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης, κατεψυγμένα και ηλίθια σήριαλ, "show" της δεκάρας, Ελληνική Σούπερλίγκα, τι? Μόνο τα ντοκυμαντέρ είναι, που και πάλι τα πιο πολλά έχουν παιχτεί εδω και μια πενταετία στη Νόβα. Τώρα αν μπούμε στο ίντερνετ απλά επιλέγουμε τι θα δούμε, χωρίς πλύση εγκεφάλου και μαλακίες.

εγω ακομα βλέπω ...

επισης δεν ειναι μονο αυτες οι σελιδες πχ για τους μουσικοφιλους υπάρχουν παρόμεια site σαν το insomnia

μπορεις να διαλέξεις τι θα δεις

εδω και η google πλεον σε οσους θέλουν βάζει στοχευμενει διαφημιση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...