billdll Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνετε, πως ανεχόμαστε μέσα σε αυτή τη κρίση μέσα σε αυτό το χαμό μέσα σε αυτή την ανεργία μέσα σε αυτή τη ανέχεια και τη δυστυχία μέσα στις αυτοκτονίες που γίνονται για απλήρωτα χρέη μέσα στο οικολογικό και ενεργειακό πρόβλημα που έχει ο πλανήτης μέσα σε τέτοιο άσχημο κλίμα γενικότερα ανά το κόσμο να ασχολούμαστε και να τρώμε στη μάπα από όλα τα μέσα ενημέρωσης (υποτίθεται πως είναι) τη "γουροβισιον" μέσα στη χλίδα με χιλιάδες φώτα αναμμένα, με υπέρογκα έξοδα και με πολύ life style λες και ζούνε σε άλλο πλανήτη ρε δε μας χέζουνε λέω εγώ... θα τη σπάσω τη ριμάδα τη τηλεόραση…τέλος...τους σιχάθηκα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δε λέγεται η οργή που νιώθω όταν βλέπω αυτούς τους ελεεινούς κρετίνους να μας λένε δήθεν πως θα σώσουμε το πλανήτη και πως θα κάνουμε οικονομία και από την άλλη να ασχολούνται με μια εκδήλωση του κόλου που με το προϋπολογισμό τις, θα μπορούσαν να βοηθηθούν χιλιάδες οικογένειες. sorry αν είπα και κάνα μπινελίκι
kosmasgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ΧεΧε +1 bill. Η μπαρούφα της Eurovision είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν αφορά εσένα άμεσα τουλάχιστον. Αλλά αφού μιλησες για κρίση η κουβέντα είναι μεγάλη και στην καθημερινή ζωή. Eγώ χτές έπινα καφέ σε πλατεία και αναρωτιόμουν συζητώντας με ένα φιλαράκι πως είναι δυνατόν να είμαστε εις κρίσην (χεχε) και να πίνουνε όλοι έξω τουλάχιστον 2 φραπεδιές την ημέρα αξίας 8 ευρώ. Ολος ο κόσμος είναι έξω. Θα μου πείτε μήπως μπορούμε να κάνουμε και κάτι ? Ελληνας εισαι ....
Sellers Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μπορώ να δέχτω σαν θετικό μοναχά το ότι αυτή η παπαριά της μουσικής μας δείνχει ενωμένους σαν Ευρώπη προς τα έξω. Απο εκεί και πέρα, απορώ γιατί ασχολούνται όλοι με κάτι τόσο μέτριο. Όλη η Ευρώπη δηλαδή να ασχολείται με μια βλακεία και μισή. Τροφή για τα ''δελτία ειδήσεων'' του star και τους ''δημοσιογράφους'' που πήγαν Μόσχα και νομίζουν ότι κάνουν και καμιά σοβαρή ανταπόκριση. Ντροπή και μόνο που τους αποκάλεσα δημοσιογράφους. Πως να αποκαλέσεις μετά δηλαδή ανθρώπους σαν τον Θεωδοράκη και λοιπούς? Επίσης με τι σπάζομαι πολύ? Να βλέπω ανθρώπους άχρηστους σαν μια κωλοτρυπίδα στον αγκώνα (Kill Bill) να βγαίνουν στην τηλεόραση και να λένε κάτι τόσο ασήμαντο με ύφος λες και μας λένε πως ξεκίνησε ο Γ' Παγκόσμιος. Αγχωμένοι, θυμωμένοι και μεταδίδουν την πληροφορία. Αντε ρε μαλάκες πάτε γ@μη...
gf030 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Χμμμ...το κακο ειναι οτι ολο αυτο το καρακιτσαριο, ολη αυτη την ξευτιλα, ολους αυτους χλεχλεδες τους πληρωνουμε ολοι μας, θελουμε δε θελουμε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση κάτι που είπαν οι Μαγγίρες χτες (προφανώς τους ξέφυγε), δηλαδή ότι η αποστολή της Μολδαβίας κάλυπτε τα έξοδά της από την τσέπη της. Εδώ, τρώνε το χρήμα της ΕΡΤ, μια χαρά. Αλλά, τι να κάνεις, γύρισε ο τελευταίος φάκελος και ήταν η Ελληνική συμμετοχή, ένας αποκλεισμός θα δρούσε ευεργετικότατα (άσε που ο Σάκης μου φάνηκε ολίγος, κρίμα για την Κύπρια που άξιζε πολύ περισσότερο, νέα κοπέλα).
nickarmy Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 αν δεν πας να τους δεις στα ξενυκτασικα αν δεν τους βλέπεις στην τηλεοραση ( να βάζεις πχ σκαι ( το μονο που δεν εχει πει κατι μου φαινεται)] αν κατεβάσεις παράνομα τη μουσικη δεν βλέπω να κερδίζουν κατι πληρώνουμε όταν βγαινουμε ΄πρώτοι και πληρωνουμε μετα τη διοργάωση γιαυτο εγω δεν θέλω προσωπικά να κερδήσουμε επισης είναι ενας τροπος να ξεφεύγει απο την καθημερινότητα . α και λεμε για οικονομική κριση ( στην πραγματικοτητα υπάρχουν άλλες 50 κρισης ,οικολογική .... ) αλλα όλλη το σαββατο ειναι εξω το ιδιο και τη κυριακή και μετα λενε γιατι δεν τα βγάζουν περα ή που πέρνουν απο καμια 4 αυτοκινητα ....
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ψόφος σε όλους όσους τρώνε από αυτή τη διοργάνωση στην Ελλάδα.
djapal Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ένας ακόμη λόγος να τσεπώσεις μερικά ευρώπουλα... Πλήρωνε κοσμάκη eurovision... Πάλι καλά που δεν πέρασαν τα Σκόπια να ακούγαμε τπτ Μακεδονίες πάλι στη βαθμολογία στον τελικό.
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Πάλι καλά που δεν πέρασαν τα Σκόπια να ακούγαμε τπτ Μακεδονίες πάλι στη βαθμολογία στον τελικό. Έγκυρος Γιουροβιζιονολόγος ( ειδικότητα της δημοσιογραφίας πλέον ) δήλωσε θριαμβολογώντας και με περισσή υπερηφάνεια στα ΜΜΕ ότι τα Σκόπια αναφέρονται ως FYROM και ΟΧΙ ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Τα συμπεράσματα δικά σας.....
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Έγκυρος Γιουροβιζιονολόγος ( ειδικότητα της δημοσιογραφίας πλέον ) δήλωσε θριαμβολογώντας και με περισσή υπερηφάνεια στα ΜΜΕ ότι τα Σκόπια αναφέρονται ως FYROM και ΟΧΙ ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Τα συμπεράσματα δικά σας..... Ελληνική TV :cry:
billdll Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ελληνική TV :cry: εεεε ρεεεε! να δουμε πότε θα βάλουμε μυαλό
emma995 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Πέστα μεγάλε και 'γω μαζί σου. ΥΓ : Ποιός κέρδισε ? 10 !!!!Δεν ηταν ο τελικος ηταν ο 2ος ημιτελικος!!Περασαμε και εμεις ΦΥΣΙΚΑ!!!:-D
slygeo87 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Έχω να δω τηλεόραση από τότε που έπαιζε τα εγκλήματα.Την απεχθάνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.