nske Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 φιλε μου αν εχεις παλιο mobo ξεχασε το...δεν θα δεις τιποτα λογο του controler που φοραει το mobo! Τα motherboards δεν ενσωματώνουν hardware RAID controllers, όποιο motherboard και να έχει, η δουλειά θα γίνεται στην CPU, όμως δεν είναι καθόλου απαιτητική. Ο SATA controller, όποιος και να είναι, δεν θα αποτελέσει σε καμία περίπτωση bottleneck.
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 δεν είναι αυτό το πρόβλημα.... αλλά ο controller που φοράνε οι απλοί ssd που απλά σέρνονται και λύνεται κάπως με έναν σοβαρό controller με μεγάλη cache ώστε να προλαβαίνει τα κολλήματα από τους δίσκους ιδικά ο ICHR δεν την παλεύει καθόλου με Mlc ssd
anax111 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Σε περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις την αγορά θα σε συμβούλευα να κάνεις αναζήτηση για κάποιο review για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει. Προσωπικά δουλεύω εδώ και 3 μήνες ssd της samsung σε raid0 σε laptop και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για αναβαθμίσεις ψάχνομαι και έχω βρει διάφορα για τους ssd σε ξένα site. Π.χ. Σύμφωνα με το παρακάτω link οι ssd της solidata υπερθερμαίνονται http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4961 Φαίνεται λοιπόν πως οι κατασκευαστές δεν έχουν λύσει όλα τα προβλήματα. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η αγορά των ssd για μεγέθη 128 gb θα έχει ωριμάσει και τιμολογιακά και τεχνολογικά λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
basilis5 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 αρκετα ενδιαφεροντα οσα λετε παιδια,ευχαριστω ισως η λυση αναβαθμισης οπως ειπε ο φιλος να ακουγεται πιο λογικη btw επειδη εχω μια ακρη στο πλαισιο με εναν φιλο και τον ρωτησα για να παρω μεσω αυτου τον με εκτπωσουλα, μου ειπε πως οι ssd ocz εχουν προβλημα με μητρικες asus, εχετε ακουσει κατι επ αυτου;
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ότι όπως το 99% αυτόν που δουλεύουν στο πλαίσιο δεν έχουν ιδέα από hardware...
swiftech Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 στην rampage ii που ειχα δουλευε ρολοι.. στην εβγα που εχω τωρα παλι μια χαρα δουλευει +1 για τους ocz vertex οτι τα παληκαρια βγαζουν καθε τοσο firmware που τους βελτιωνουν κι αλλο και σε ταχυτητα και σε αξιοπιστια για τα 140 που εδωσα ειμαι περα για περα ευχαριστημενος
yiannis_1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ότι όπως το 99% αυτόν που δουλεύουν στο πλαίσιο δεν έχουν ιδέα από hardware... :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ότι όπως το 99% αυτόν που δουλεύουν στο πλαίσιο δεν έχουν ιδέα από hardware... υπερβολές, κόψε κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.