Προς το περιεχόμενο

netbook μέχρι 300€

perrier_lime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά, θα ήθελα να πάρω την γνώμη σας βασικά θα ήθελα ένα net book για την δουλεία μου μια και είναι πολύ βολικά εγώ έχω ένα Acer 6930G και είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς εδώ και αρκετούς μήνες δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα..και μου γυάλισε το Acer aspire one D150X βασικά το είδα από την πρόσφορα στα multirama http://www.multirama.gr/products/product?pid=0381607&catid=010200

που κάνει 295 και μου φάνηκε καλό…

Όμως έχω κάποιες απορίες

1) η μπαταρία του εξέχει τόσο πολύ γιατί αυτό με χαλαει η μόνο στο 6cell ενώ στο 3cell είναι κανονική κρίμα παντός

2) Εσείς τι θα μου προτείνατε με αυτά τα λεφτά μέχρι 300…αν είναι δώστε μου λινκ από site να δω… και πείτε μου τις απόψεις σας

Ευχαριστώ προκαταβολικά και θέλω να συγχαρώ το φόρουμ είναι πολύ καλό….. :-D:-D

Δημοσ.

Mε κλειστά τα μάτια. Προσωπικά το θεωρώ την καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Έχει βέβαια την 3cell μπαταρία, αλλά ξεκινάς με αυτή και στην πορεία χτυπάς μια 6άρα από eBay (η οποία εξέχει από το σώμα του netbook)...

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι καλή προσφορά <300€ Asus 901 με celeron αξίζει περισσότερο και λόγω της εγγύησης των 2 ετών βέβαια.

Δημοσ.

Με την μπαταρια 3sell εξέχει απο πισω το netbook?? η μονο με την 6cell γιατι δεν μου αρεσει ετσι....απλος ρε παιδια δεν το εχω δει ουτε μια φωτο χωρις το εξωγκομα αυτο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...