Προς το περιεχόμενο

Φοβερα μεγαλα Ping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβληματακι...

Σημερα ενω ολα κυλουσαν ομαλα στο Desktop ανοιγω τον Mozzila και το ιντερνετ σερνοταν (για να ακριβολογουμε το browsing)(Forthnet Adsl Ecconomy 24mbps(Down)/1mbps(up)).Ου δεποτε στο παρελθον ειχα προβλημα με την συνδεση μ.

Ολα ωραια και καλα μεχρι εδω...

1ο Πραγμα που σκεφτομαι ειναι να το ψιλοεπεξε ο Ρουτερ και ετσι κανω ρεσταρτ : Αλλα χωρις να αλαξει τιποτα ...

2ο Πραγμα που εκανα ηταν να καταφυγω τηλεφωνικα στην Forthnet o oποιος τεχνικος με επιβαιβαιωσε με βαριεστημενο υφος (ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω) οτι εχει προβλημα ολοι η βορεια Ελλαδα. Μονο που εγω ανεφερα οτι μενω βολο αρα κεντρικη ελλαδα και μου απαντησε (ε ναι βορεια δηλαδη,ενοουσε δηλαδη ολος ο κοσμος πανω απο τη αθηνα)(Αρα δεν τον πολυπιστεψα).

3ο πραγμα ηταν να δω τι ping εκανε σε καποιες σελιδες ..Πχ http://www.ert.gr'>http://www.ert.gr ενας μεσος ορος 890ms λιγο μεγαλο μου φανηκε....

4oν Μετα απο πολυωρη σκεψη ειπα μπας και ειναι ιος ετσι εκανα και ολα τα απαραιτητα

δεν βρηκε τιποτα το Avira.

5ον τελικα πηρα το λαπτοπ και συνδεθηκα ασυρματα με την μικροτερη δυνατη συνδεση (wifi 12mbps) και εκανα ping και παλι στην http://www.ert.gr με εναν μεσο ορο 79ms με 32 bytes δεδομενων.

Πως το εξηγει καποιος αυτο τι λετε να φταιει τελευταιο προγραμμα που εγγατεστησα ηταν το cfosspeed δηστυχος κρακαρισμενο.Το Desktop:Windows Xp sp3 , Το laptop : Vista Home Premnium

Εν τω μεταξυ ο Ρουτερ μου κλειδωνει στα 20,7mbps

Ελπιζω να μην σας κουρασα!!!:o

Δημοσ.

Στο ιδιο router,με lan 890 και με wifi 79?Δεν σου φταιει ο παροχος.Τσεκαρε τα καλωδια απο desktop μεχρι router,στην αναγκη δοκιμασε και αλλο utp καλωδιο.Καλο θα ηταν να ξαναπερασεις drivers για ethernet στο dektop.Ισως το προγραμμα που περασες πειραξε κατι.

Δημοσ.
καλημέρα.

Είσαι σίγουρος ότι πιάνεις 24 στο down?

για κοίτα στο router σου και πες μας ακριβώς τι ταχύτητα πιάνεις.

Το ρουτερ κλειδωνε στο 20,7mbps(down)

Τωρα ετρεξα διαγνωστικο και επανηλθαν ολα κανονικα (speedtest.net) εποιασα 19,07down....

Μαλλον τελικα εφταιγε το δικτυο (παντως πολυ παραξενο)

• Super Moderators
Δημοσ.
καλημέρα.

Είσαι σίγουρος ότι πιάνεις 24 στο down?

για κοίτα στο router σου και πες μας ακριβώς τι ταχύτητα πιάνεις.

είπε ότι κλειδώνει σχεδόν στα 21mbit, αλλά και πάλι αυτό δεν έχει σχέση με το ping...

όπως είπε και ο Twisted_Wicked checkαρε τα UTP καλώδια...

Δημοσ.

συνδέσου όπως στην αρχή που είχες πρόβλημα και κάνε ένα ping στην IP του Router σου και δες αν είναι Ok , γιατί το ότι έστρωσε μόλις κατέβασες την ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ του pc και του router φαίνεται σαν να είναι το πρόβλημα δικό σου.

Δημοσ.
συνδέσου όπως στην αρχή που είχες πρόβλημα και κάνε ένα ping στην IP του Router σου και δες αν είναι Ok , γιατί το ότι έστρωσε μόλις κατέβασες την ταχύτητα σύνδεσης μεταξύ του pc και του router φαίνεται σαν να είναι το πρόβλημα δικό σου.

Εκανα, και η τιμη ειναι 1ms . Πολυ μικρο ..... Μια μικρη παρατηρηση πριν να γινουν ολα εντακσει εκανα μια μικρη ανασυγγροτηση του δισκου .Με το που ολοκληρωθηκε ολα κανονικά (ηταν σχεδον γεματος και αρκετα κατακερματισμενος)(Δεν νομιζα να επηρεαζει αυτο,το Browsing, το πειραζει; )

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σχέση η ανασυγκρότηση που έκανες, πιο πολύ μου κάνει να αποκατάστησε ο ISP σου κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δίκτυο του την ώρα που εσύ έκανες δοκιμές :-D

Δημοσ.

Ηταν γενικο το προβλημα για καμια ωρα περιπου,απο τις 8μμ.Και γω με Forthnet Economy χτυπησα 900ping!!!!Ηρεμιστε λιγο ομως και καντε λιγο υπομονη,τι θα πει φταει το ρουτερ,εχω ιο κπλ.Ο παροχος αντιμετωπισε προβλημα το οποιο διορθωθηκε,μονο αν τα προβληματα ειναι επανηλημενα αρχιζουμε τις υποψιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...