Προς το περιεχόμενο

Μπορουμε να φορτωσουμε μονο Windows σε imac ??

Zodiakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"κρέμασμα στο σύνταγμα" που λέει και ο αλέφαντος με αυτά που πας να κάνεις θα γελάει όλη η οικουμένη.

βάλε bootcamp για dual boot μπές από win και πεστου να μπαίνει μόνο από το συγκεκριμένο partitition απλά χάνει λίγο χώρο απο το boot του mac αν δε θέλει και αυτό το χώρο δοκίμασε από partition magic να σβήσει τελείως το mac partition.

μήπως αυτό το post ήθελες να το κάνει πρωταπριλιά και το ξέχασες?

και εμένα δε μου άρεσουν οι ferrari γιαυτό θα αλλάξω τη μηχανή της και θα βάλω από ενα landa και αντί για βενζίνη θα βάζω τηγανόλαδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
και εμένα δε μου άρεσουν οι ferrari γιαυτό θα αλλάξω τη μηχανή της και θα βάλω από ενα landa και αντί για βενζίνη θα βάζω τηγανόλαδο.

Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι ούτε υπάρχει τέτοια διαφορά..Αλλά αυτό έχει συζητηθεί και συζητιέται αλλού. Ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί και ας βοηθήσουμε τον καθένα σε ό,τι χρειάζεται χωρίς υποκειμενικές και "οπαδικές" κρίσεις.

Φίλε, Zodiakos δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω αλλά αν το καταφέρεις πες μας πώς έγινε.

Ειλικρινής απάντηση: Πούλησε το και πάρε ένα κανονικό pc με πολύ καλύτερες δυνατότητες...

Αν δεν το κάνεις αυτό θα είναι καθαρά πέταμα χρημάτων μιας και με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερων δυνατοτήτων pc (αλλα μεταξύ μας και πολύ πιο ασταθές).

Δεν νομίζω οτι αξίζει για κανέναν 1χιλιάρικο πάνω για το design και μόνο :\

Συμφωνώ με klainmaingr..Αλλά γιατί να μην κρατήσεις το Mac OS; Και αν θες κάτι συγκεκριμένο από Windows κάνε ένα installation μέσα από bootcamp και πηγαίνεις πέρα-δώθε.

Οτι γινεται γινεται ! Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει λογος να κανεις κατι τετοιο ! εξαλου εσυ ο balmer και ο gates πρεπει να ειστε που δεν σας αρεσει το MAC OS X

καλησπερα φιλε μου.

το πηρα πρωτα απο ολα γιατι το παω απο εμφανηση και οπως ειναι μαζεμενο και υσηχο.

οσο για τα mac δεν βρηκα κατι που αξιζει (για μενα ετσι) να ταχω και αυτα.

εχω συνηθησει τοσα χρονια ...απο παιδακι ασχολουμε και τωρα ειμαστε 50 φιλε μου.

τελος παντων θα τα βγαλω.απλα θελω ναχω μονο xp πανω.

το θεμα ειναι πως τα αφαιρω απο πανω ωστε να μεινουν καθαρα τα windows με ολο το δισκο ελευθερο και φυσικα

φορμαρισμενο σε ntfs.

να διαμορφωσω μεσα απο ta xp το δισκο mac η ειναι λαθος ??

Είναι πολύ απλό. Κάνε boot από το δισκάκι των xp. Θα τρέξει η εγκατάσταση των xp κανονικά και κάποια στιγμή θα σου βγάλει τα partition που ήδη υπάρχουν. Σβήσε όλα τα partition με βάση τις οδηγίες που σου λέει το setup των windows. Στη συνέχεια στο unpartitioned space (όλος ο σκληρός αν σβήσεις όλα τα παλιά σου partition) φτιάξε όσα partition θες φορμάροντάς τα σε ntfs. Μετά απλώς ακολούθα τις οδηγίες για την εγκατάσταση των xp στο partition που θες. Βάλε τους drivers του bootcamp και όλα θα δουλέυουν μια χαρά. Ειδικά όμως για την κάρτα γραφικών να βάλεις τος τελευταίους drivers της εταιρείας κατασκευής. Πριν κάνεις ο,τιδήποτε όμως θα σε παρακαλούσα να κάνεις backup τα αρχεία σου!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω το fanboism. Ο άνθρωπος μπορεί να θέλει να πάρει 1000 ευρό και να βγεί στο σύνταγμα να τα κάψει ενώ παράλληλα τραγουδάει χριστοδουλόπουλο. Γιατί να τον κρίνω?

Φίλε μια χαρά μπορείς. Δοκίμασε αυτό που σου είπαν παραπάνω με το απευθείας boot απο το cd των xp. Αν δεν σου κάτσει στην τελική μικρό το κακό, απλά θα χάσεις λίγο χώρο.

Επισκέπτης
Για να παίξω και τον δικηγόρο του διαβόλου τώρα, θες να πεις ότι το MacOS αξίζει χιλιάρικο πάνω; :-)

Και μόνο το ότι δεν κολλάς ιούς αξίζει χιλιάρικο παραπάνω. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...