Προς το περιεχόμενο

Μπορουμε να φορτωσουμε μονο Windows σε imac ??

Zodiakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

δεν ξερω αν γινετε.

επειδη δεν μου αρεσει το λειτουργικο για mac ...αναρωτιεμε αν γινετε να μην βαλουμε καθολου mac αλλα μονο windows σε ενα imac apple.

σαν κλασικο pc.

και τα δυο τα εχω ηδη.το ερωτημα ειναι αν γινετε μονα τους windows.

ναστε καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Windows vista σε virtual machine μεσα σε imac εχω δει.Τωρα εαν γινετε να το κανεις κανονικη εγκατασταση και πως δεν ξερω να σου πω κι ουτε εχω δει.

Καλησπερα.

δεν ξερω αν γινετε.

επειδη δεν μου αρεσει το λειτουργικο για mac ...αναρωτιεμε αν γινετε να μην βαλουμε καθολου mac αλλα μονο windows σε ενα imac apple.

σαν κλασικο pc.

ναστε καλα.

:devil::devil::devil::devil::devil:

αν ξυπνησουν οι μακακηδες θα σε κρεμασουν :) :) :)

Μια ερωτηση για τον Zodiako , Για ποιον λογο πηγες και αγορασες iMac?

Ποιος ο λογος της αγορας ενος Mac και να το χρησημοποιεις σε Windows δηλαδη ελεος..

Πιο μοντελο ειναι ;

Εχω ενα Extreme gamer pc και δεν το χρησημοποιω πια..

θες να ανταλαξουμε; (χωρις πλακα)

Σαφώς και μπορείς φίλε μου. Κάνε απ' ευθείας εγκατάσταση τα xp ή τα vista. Για drivers βάλε αυτούς που δίνει η Apple με το bootcamp για αρχή. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και drivers απ' ευθείας από τους κατασκευαστές των διαφόρων περιφερειακών.

αν κ δεν το χω κανει (φτου φτου) νομιζω πως γινεται! μπορω να φανταστω τουλαχιστον οτι:

-διαγραφεις το partition του os x

-bootάρεις κρατωντας το Alt

-κ αφου εχουν περαστει οι drivers του bootcamp, επιλεγεις σαν startup disk να μπαινει απ ευθειας (χωρις να πατας καποιο κουμπι δηλ.) στα windows..

αληθεια, γιατι αφου δεν εχεις τιποτα να χασεις δεν το δοκιμαζεις??

Αφήστε το παιδί ήσυχο!!!

Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει!

Τώρα θα έχεις windows (πληθώρα εφαρμογών κ.λπ κ.λπ) και apple (εξαιρετικό design κ.λπ κ.λπ).

και το καλύτερο....

Θα την λες άνετα σε macάκηδες και pcάκηδες!!!

Και για να μιλήσουμε λίγο πιο σοβαρά, έχω διαβάσει ότι γίνεται, αλλά δε γνωρίζω τον τρόπ :-(

Νομιζω οτι το ο thread εχει φτιαχτει επιτηδες για να ακολουθησουν τα αναλογα σχολια και το flame. Και φυσικα τσιμπησε...

Είσαι λίγο υπερβολικός :-)

Anyway, νομίζω ότι το post του ixthy είναι πάντως η απάντηση που ήθελε το παλικάρι.

Σαφώς και μπορείς φίλε μου. Κάνε απ' ευθείας εγκατάσταση τα xp ή τα vista. Για drivers βάλε αυτούς που δίνει η Apple με το bootcamp για αρχή. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και drivers απ' ευθείας από τους κατασκευαστές των διαφόρων περιφερειακών.

Καλησπερα.

δεν ξερω αν γινετε.

σαν κλασικο pc.

ναστε καλα.

Δεν λυπάσαι να ασελγήσεις πάνω του..; Πωπω... Καταραμμένη Apple που σταμάτησες τους Power PC..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...