johnyboy Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Είμαστε για τα πανηγύρια.θέλω να βγούμε τελευταίοι.να χάσει τα λόγια του ο άφωνος να πέσει και κάτω. έλεος με την βλακεία κάθε χρόνο.Να πανηγυρίζω που βγήκε ο κουβάς πρώτος και μετά να πανηγυρίζει η ΔΕΗ που θα μου στείλει 300 ευρώ ρεύμα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Συγνώμη, αλλά η ΔΕΗ πως μπλέκεται με τη γυροβίζιον;
kostetos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δεν υπαρχει αυτο!!!Ειδε κανεις Σακη?(να υποθεσω οι περισσοτεροι).Οταν τελειωσε ελιωσα με το που ειπε spaciba εδειξε το κοινο και πρωτη μουρη ο Σιανιδης!!χαχαχαχαχα:lol: Δεν υπαρχει αυτο..
slipknot Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 εδειξε το κοινο και πρωτη μουρη ο Σιανιδης!!χαχαχαχαχα:lol: Κι εσύ αν είχες άλλο ένα 's' στο nick θα ήσουν ο Κωστέτσος.
johnyboy Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Συγνώμη, αλλά η ΔΕΗ πως μπλέκεται με τη γυροβίζιον; Εκεί δεν πληρώνουμε την ερτ? Αν γίνει η γιουροβίζιον εδώ ποιος θα την πληρώσει?
kostetos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κι εσύ αν είχες άλλο ένα 's' στο nick θα ήσουν ο Κωστέτσος. Ασχετο?
alexdelpiero Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Paiδια εκπληκτικη-εεξαιρετικη ερμηνιεια η εσθονια.Θα ειναι κριμα να τη περσει ο ρουβσς...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Εκεί δεν πληρώνουμε την ερτ? Αν γίνει η γιουροβίζιον εδώ ποιος θα την πληρώσει? Eντάξει, έμμεσα υπάρχει σύνδεση, αλλά όχι πως θα αυξηθεί έτσι ο λογαριασμός..από τους εργολάβους που ρουφάνε τα κονδύλια της ΔΕΗ πιθανότερο είναι..
swiftech Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 παντως ο Νορβηγος δικαια κερδισε.. και οχι τα κουνηματα και ο σακης.. και καλα ηρθε 6-7ος οτι ηρθε τεσπα
spinnet Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Εγώ πάντα σπάω πλάκα που ξινίζουν οι καρακάξες ελληνίδες παρουσιάστριες στον τελικό της Eurovision όταν πατώνει το "φαβορί" της Ελλάδας. Έβδομος ο Σάκης μας;; Αν είναι δυνατόν πώς μας ρίξαν έτσι;
mikaha Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 http://www.sport-fm.gr/article/177021 •Οι αδερφές Μαγγίρα έκαναν τη δουλειά τους έτσι όπως αυτές νόμιζαν καλύτερα. Αλλά όταν το χαρτί σου λέει ότι το ρώσικο τσίρκο που έκανε την έναρξη του διαγωνισμού έχει δώσει 90 εκατ. παραστάσεις δεν πρέπει να το ξανασκεφτείς; Εκτός και αν το τσίρκο βρίσκεται στον πλανήτη από την ημέρα της δημιουργίας και έχει προλάβει να ζήσει 90 εκατ. μέρες. •Το μόνο σίγουρο είναι ότι το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν θα γίνει το καλοκαιρινό χιτ στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια Αζερμπαϊτζάν θα γίνεις το νέο «Τορνεροοοο, τορνεροοοο». Δύσκολα θα σε διασκευάζει η Ταμτα όμως. •Ο Δανός ήταν 100% διχασμένη προσωπικότητα. Ξεκίνησε να τραγουδάει σαν άγγλος και κατέληξε σε αμερικάνικο mainstream ροκάκι. •Πόσο καιρό έψαχναν οι Γερμανοί για να βρουν τον τύπο με το ασημί παντελόνι; Και το ερώτημα είναι αν τον δουν οι Rammstein θα τον καταβροχθίσουν ή όχι; Άσε που αν ήταν όντως γερμανός αυτός ο τύπος ο Γκοτζίλα ήταν τσιουάουα. •Η συμπαθής Τουρκία είχε να μας προσφέρει την συμπαθή Χαντισέ. Η Χαντισέ λοιπόν από την πρώτη μέρα που την μάθαμε στην Ελλάδα πρέπει να το ρίξε στο φαί. Δεν εξηγείτε αλλιώς το γεγονός ότι έμοιαζε σαν ατσούμπαλη αδερφή της Σακίρα. •Η Αλβανία είχε καλές ιδέες. Μπράβο Αλβανία. Ποιος άλλος θα σκεφτόταν να συνδυάσει έναν σουπερ ήρωα με βεραμαν στολή με ninja αρλεκινούς; •Όλα κι όλα. Η ιδέα των ρώσων με την οθόνη που έδειχνε την τραγουδίστρια να γερνάει ήταν πολύ καλή. Λίγο Μπενταμιν Μπάτον φάση άλλα πολύ καλή. •Γνωρίσαμε επιτέλους τον Eminem της Φιλανδίας. Και λοιπόν; •Γειά σου ρε Ουκρανία. Μαγκιά της να στείλει την σωσία της Πάολα μαζί με τρεις ντεμι-σπαρτιάτες. Λες και έβλεπες του 300 σε ασημί. Άλλοι 297 έλειπαν. •Αν κάποιος κατάλαβε ότι αυτή ήταν η εκπρόσωπος της Ισπανίας μπράβο του. Ωραία κοπελίτσα με κούρεμα Ριάνα στο ξανθό, αλλά το ντύσιμο έφερνε σε καλλιτεχνικό πατινάζ και το μόνο που περίμενες να ακούσεις ήταν τη φωνή του Αλέξη Κωστάλα να περιγράφει. Το μωβ έφυγε από τη μόδα. Επιτέλους. •Κύριος ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ. Ωραίο το τραγούδι, πολύ ωραία η κοπελίτσα, σούπερ η φωνή της. Αν δεν έμοιαζε και το τραγούδι με μιούζικαλ που περίμενες ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν και πάλι οι διάλογοι θα ήταν ακόμα καλύτερα •Πολύ φωτιά ρε παιδί μου. Πολύ βιολί ρε παιδί μου. Αντε και του χρόνου με Παπαρίζου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Πάντως έχει πολύ πλάκα το σκηνικό γυροβίζιον και κρατικό κανάλι. Θυμάμαι την πρώτη φορά, που είχε πάει ο Ρουφάς, στις ειδήσεις ήταν τελευταία είδηση (ή σχεδόν) και τον έδειχναν για μερικά δευτερόλεπτα, σχεδόν με απέχθεια (μη τους χαλάσει το κολτούρ προφίλ..) Ενώ πλέον...
mindtrapper Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Πάντως το τραγούδι της Νορβηγίας είναι άθλιο. Όχι ότι προσπαθώ να βρω ποιότητα στη Eurovision αλλά το συγκεκριμένο μου έχει κάτσει για τα μπάζα τελείως. Ή όλη η Ευρώπη που ψήφισε είναι για δέσιμο ή εγώ δεν ξέρω από μουσική. My chances are good.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.