Προς το περιεχόμενο

Δωρεαν ολα τα κινητα εως 500 ευρω με φορητοτητα στο ΓΕΡΜΑΝΟ

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ο γερμανος εχει ολα τα κινητα αξιας εως 500ευρω δωρεαν εφοσον πας κοσμοτε.Ξερει καποιος λεπτομερειες?

Δημοσ.
Παιδια ο γερμανος εχει ολα τα κινητα αξιας εως 500ευρω δωρεαν εφοσον πας κοσμοτε.Ξερει καποιος λεπτομερειες?

Στον Γερμανο αναλογα το προγραμμα που επιλεξεις σου δινουν και αντιστοιχο κινητο.(η φορητοτητα ισχυει για κινητα εως 500 € ,π.χ για το Samsung i900 δωρεαν ,πρεπει να πας στο COSMOTE 360 με 52 € παγιο...)

Πάντα για φορητοτητα μιλαμε έτσι ? ΔΕΝ ισχυει για ανανεωσεις και ΔΕΝ ισχυει χωρις φορητοτητα

Δημοσ.

άρα συμφέρει πιο πολύ η προσφορά της VODAFONE.από πού έχεις την πληροφόρηση γι αυτό- δηλαδή ότι πάει ανάλογα με το πάγιο?

Δημοσ.
άρα συμφέρει πιο πολύ η προσφορά της από πού έχεις την πληροφόρηση γι αυτό- δηλαδή ότι πάει ανάλογα με το πάγιο?

Ρωτησα το πρωι σε καταστημα και επιβεβαιωσα με τηλεφωνημα στα κεντρικα

Δημοσ.

μήπως ξέρεις με τι πάγιο δίνουν σχεδόν δωρεάν το i-phone 16gb? και μέχρι πότε ισχύει η προσφορά σε Γερμανό-Voda?

Δημοσ.

Σε Voda μεχρι και Σαββατο , σε Γερμανο που ρωτησα δεν τους εχουν πει ποτε ληγει....

Ο Γερμανος Δεν δινει το i-phone (ετσι μου ειπαν) ,ενω στην voda δεν ρωτησα ,αλλα φιλος μου ειπε οτι ρωτησε και το δινουν στο 60 ευρω παγιο (με επιφυλαξη το γραφω αυτο)

Δημοσ.

πλάκα μας κάνουν με το i-phone? άμα είναι να το πληρώσω διπλό με τα πάγια το αγοράζω και σκέτη συσκευή

Δημοσ.

πηγα στο γερμανό, ΔΕΝ ειναι δωρεάν εκτός αν πάτε σε πολύ μεγάλο πάγιο. Ενδεικτικά αν θυμαμαι καλά στο 180 με πληρωμή μέσω πιστωτικής το arena είχε 170 ευρώ και 140 το xpress 8500. Επίσης μου είπε οτι το gps του arena μονο μεσω ιντερνετ δηλαδη χρεωσης δουλευει ενω του 8500 μπορεις να βαλεις και προγραμμα πλοηγησης για symbian. Αν τα υπολογίσω, η ποινη που θα πληρωσω στην παλια εταιρεια, η αυξηση παγιου καθε μήνα και τα 170 πανω κατω τα ιδια θα βγει. Αν τώρα κάποιος έχει ή θελει μεγάλα προγράμματα τότε ίσως να συμφέρει. Μου είπανε επίσης ότι σε 7 ήμέρες παράδοση συσκευής και σε άλλες 7 η ενεργοποίηση κοσμοτε. Επίσης αύριο λήγει η προσφορά!

Δημοσ.

Τρεχτε μη χασετε !!!!! Μετα που ο Γερμανος εξαγοραστηκε απο τον ΟΤΕ, μαμηθηκε κι αυτος. Σκ**α προσφορες κανουν και ψαχνουν για μακακες. Αμ δε.

Δημοσ.

Νομίζω οτι έχει γίνει κάποιο λάθος. Ο γερμανός ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ δίνει δωρεάν το ΟΜΝΙΑ 8 gb sto cosmote 300 (43,5 + τελη). Εκανα αίτηση το απόγευμα...

Δημοσ.
Νομίζω οτι έχει γίνει κάποιο λάθος. Ο γερμανός ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ δίνει δωρεάν το ΟΜΝΙΑ 8 gb sto cosmote 300 (43,5 + τελη). Εκανα αίτηση το απόγευμα...

κι εμένα το ίδιο deal μου έδωσαν (επίσης το ιδιο και για το LG Arena)

για το iphone 3G 8gb ήθελαν και €205 σε αυτό το πάγιο.

αυτό που δεν είμαι σίγουρος, είναι το αν ισχυει πως μπορώ να αλλάξω πάγιο (σε χαμηλότερο) μετά την πάροδο 3 μηνών (κάπου διάβασα για 5).. ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Ρε παιδια μας καλα πλακα μας κανετε ? Δηλαδη ειναι ευκαιρια να πληρωνεις παγιο 50 ευρω το μηνα ? Ενταξει αν χρειαζεσαι τον δωρεαν χρονο αλλα ειναι απιστευτο ποση ψαρωνουν και το θεωρουν ευκαιρια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...