Προς το περιεχόμενο

Macbook GR EN

Aleksiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Φαντάζομαι δεν πλήρωσες Τελωνείο μετά, έτσι;

Απ' ότι είδα στο website τους χερώνεσαι Τελωνειακά τέλη για αγορές πάνω των €40. Ίσχυσε και με εσένα αυτό;

Ρωτάω γιατί την πάτησα once και από τότε προσπαθώ να μείνω εντός EU... Αλλά μου αρέσουν τα συγκεκριμένα! B)

Mε κάλυψε το μέλος giorgos_k (τον οποίο και ευχαριστώ). :-)

Δεν πλήρωσα τελωνείο για την παραγγελία μου από το foofshop (και να φανταστείς ότι πήρα και ένα foofpod για το iPhone στην ίδια παραγγελία).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν δεν υπερέβης το όριο των 40€ ακόμα και με 2 τμχ, τότε λογικά δεν πλήρωσες. :)

Εννοείς ότι πήρες πάνω από 40€ και πάλι δεν πλήρωσες τελωνείο; :rolleyes:

Γενικά είναι εντελώς τυχαίο το θέμα του τελωνείου. Δεν έχει να κάνει τόσο με το κόστος όσο με τον συνδιασμό αυτού και του μεγέθους. Έχω ψωνίσει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πράγματα έως 100$ (US) εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Απλά, μπορείτε κατα την παραγγελία να πείτε να σας στο στείλουν ως gift, όχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά είναι ακόμα μια δικλείδα ασφαλείας.

• Super Moderators
Εάν δεν υπερέβης το όριο των 40€ ακόμα και με 2 τμχ, τότε λογικά δεν πλήρωσες. :)

Εννοείς ότι πήρες πάνω από 40€ και πάλι δεν πλήρωσες τελωνείο; :rolleyes:

Όχι, απ' ότι βλέπω το foofbag + το foofpod είχαν συνολικό κόστος (19+10) 29 ευρώ. :-)

Γενικά είναι εντελώς τυχαίο το θέμα του τελωνείου. Δεν έχει να κάνει τόσο με το κόστος όσο με τον συνδιασμό αυτού και του μεγέθους. Έχω ψωνίσει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πράγματα έως 100$ (US) εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Απλά, μπορείτε κατα την παραγγελία να πείτε να σας στο στείλουν ως gift, όχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά είναι ακόμα μια δικλείδα ασφαλείας.

Μα εντελώς τυχαίο!

Ως Gift ήταν σημαδεμένο το iPod Video μου, το οποίο ήταν και η πρώτη μου αγορά από το eBay.

Η δεύτερη ήταν ένα [ακριβούτσικο] γυναικείο ρολόι, θεωρώντας πως πάλι δεν υφίστανται τέλη τελωνείου, και μου ζήτησαν τη μισή αξία του προϊόνοτς επιπλέον! :mad:

Το άφησα να γυρίσει πίσω, και πήρα και τα μισά λεφτά refunded...

Από τότε EU only!

Γι' αυτό και τόσες ερωτήσεις! :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...