Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για UPS

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

μια ερωτησούλα, για 800άρι τροφοδοτικό και 22άρα οθόνη συνδεδεμένη πάνω του (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) τι UPS χρειάζομαι ; αυτό μου κάνει ;;

Δημοσ.

αυτο που ξέρω ειναι οτι πάιζει και η οθονη αφου και αυτη τρώει ρεύμα

επίσης εξαρτάτε απο πόση ώρα θές να τον κρατήσει

Δημοσ.

Πες μας αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικα το συστημα σου να δουμε ποση ειναι περιπου η πραγματικη καταναλωση του τροφοδοτικου σου.

το οτι εχεις 800W τροφοδοτικο δε σημαινει απαραιτητα οτι χρειαζεσαι και 800αρι UPS

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά την στιγμή που το ανοίγεις τραβάει έστω και στιγμιαία full watts...αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα...

Δημοσ.
ναι αλλά την στιγμή που το ανοίγεις τραβάει έστω και στιγμιαία full watts...αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα...

5 χρονια τωρα ειμαι με 550W τροφοδοτικο και αυτο http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BK500EI&total_watts=200

to UPS....

Κανενα απολυτως προβλημα και μαλιστα η συνηθισμενη καταναλωση του συστηματος μου σε περιβαλλον windows μολις που ξεπερναει τα 150W

• Super Moderators
Δημοσ.

είπα μπορεί, όχι ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα σώνει και καλά :o

επιπλέον το δικό σου είναι APC, εγγυάσαι ότι το Accupower είναι το ίδιο καλό? :P

Δημοσ.

Εχεις δικιο οτι μπορει να δημιουργηθει προβλημα ναι...υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να χτυπησει Overload στιγμιαια το UPS.

Αλλα περα απο αυτο, κανενα αλλο ιδιαιτερο προβλημα λογικα...

Απ την αλλη ναι, η αξιοπιστια των APC δεν συγκρινεται ουτε στο ελαχιστο με τα accupower...αλλα για να παρει ενα APC 800W θα πρεπει να πονεσει λιγο η τσεπη του...

Δημοσ.

Tελικά, τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν προς τα παρόν να πάρω UPS, σας ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις σας !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...