Προς το περιεχόμενο

Συνδεση στο Internet μεσω του modem του Laptop

alexander437

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Εχω ενα Laptop Toshiba καινουργιο με ενσωματομενο modem οπως λεει και θελω να μαθω αν γινεται να συνδεθω στο internet απο αυτο και πως. Εχω γραμμη adsl tellas και στον σταθερο εχω internet απο εκει. Η αποσταση του σταθερου με το laptop ειναι πολυ μεγαλυ(~50m) γι' αυτο και δεν περνω απο το ιδιο modem internet.

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

ο μονος τροπος ειναι να το βαλεις πανω σε ρουτερ η αν εχεις ασυρματο να συνδεθεις ετσι.το μοντεμ του λαπτοπ ειναι για dial up συνδεση και οχι για adsl.

Δημοσ.

Καταρχήν αν έχεις ενσύρματο router τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα μακρύ καλώδιο για να μπορείς να το συνδέεις

Αν έχεις ασύρματο και υποθέτω πως δεν φτάνει να πάρεις από εκεί ιντερνετ μιας και δεν φτάνει το σήμα τότε οι λύσεις είναι οι εξής:

1) Παίρνεις μια συσκευή ,δεν ξέρω ακριβώς πως λέγονται, που αναμεταδίδουν το σήμα. Το βάζεις σε μια μέση απόσταση από laptop και Pc. To Pc στέλνει το σήμα σε αυτό και από εκεί εκπέμπεται στο laptop

2) Παίρνεις ένα από αυτά τα Usb modems με σύνδεση που δίνουν Wind,Vodafone και Cosmote αλλά πληρώνεις σύνδεση και δεν έχουν καλές ταχύτητες. Δεν το προτείνω αλλά θετικό είναι πως μπορείς να έχει ιντερνετ σχεδόν παντού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...