Galis Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ακουω προτασεις (φθηνες σχετικα).Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις αλλα το δικο μου lagαρει στα fps games και ειμαι στα προθυρα να το σπασω.Ενα mouse στα 2.4ghz και 1600dpi θα με καλυψει?
pappous_soulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πρέπει σοπωδήποτε να'ναι wireless? Πάντως φθηνό, wireless και χωρίς καθυστέρηση στην απόκριση δε νομίζω πως συμβαδίζουν. Μέχρι πόσα δίνεις?
Galis Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 δεν εχω προβλημα με τα ενσυρματα αλλα ειναι η διαρυθμιση ετσι που χρειαζεται πολυ καλωδιο (2+ μετρα το λιγοτερο).Εκτος αν υπαρχουν επεκτασεις(δεν ξερω).Για 30-40 ευρω σκεφτομουν.Συζηταμε παντως και για ενσυρματο.Γινεται να εχω 2 ποντικια ετσι? 1 ασυρματο και 1 ενσυρματο για αλλες χρησεις? (Κοινως,βαριεμαι να σηκωθω απο το κρεβατι) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- ...απο eshop με βολευει πολυ καλυτερα.Το προβλημα που ειχα με ολα τα ποντικια γενικως (και τα περισσοτερα ηταν αρκετα ακριβουτσικα) ειναι οτι σε 6 μηνες,max 1 χρονο η ροδελα εχει ξεχαρβαλωθει και οταν την παω κατω κανει scroll πανω κτλ...
liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Σε αυτό μάλλον θα πήγαινα με αυτά τα λεφτά. (δεν το βλέπω στο eshop).
epivitor Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Σε αυτό μάλλον θα πήγαινα με αυτά τα λεφτά. (δεν το βλέπω στο eshop). +1 για το logitech. To εχω αγορασει εδω και κανα 3μηνο και ειναι μια χαρα στα παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.