ahh1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ειχα παρει πριν 1 χρονο ενα LACIE Premier Cinema 500GB και μου επεσε κατω ενω δουλευε και οπως ειναι λογικο βαρεσε ο ΗDD. to pao στην αντιπροσοποια στην ελλαδα το στελνουν Ιαπονια και μετα απο 1 μηνα ειρθε με αλλαγμενο Ηdd. ολα καλα για 4 μηνε οσπου κσαφνικα βαρεσε απο μονος ο HDD αυτη τι φορα δεν χτυπη8ικε. τον ξαναπαω και μετα απο 1 μηνα νασου παλι κομπλε καινουριο κομματι με ολλα τα παρλκομενα. το κουτι του ελεγε πως ειναι 500GB αλλα σε εκει που εχει το S/N ελεγε 320GB. το βαζω στο PC kai τι να δω. 1ΤΒ. απο περιεργια κοιταω στα παλια mail μου μιας και θυμηθικα πως ειχα 1 απο LACIE αλλα δεν τοχα δωσει σιμασει και ναι οντος μου κανανε δωρο 500Gb gia thn ταλεπορεια. Στο mail Μου ζητουσαν συγνωμη για την ταλεπορια και οτι μου αντικαταστισανε τ ο προιον με μεγαλητερο HDD
gtso Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε μένα με εναν IDE 200GB της SEAGATE, τον οποίο και έστειλα με τα ΕΛΤΑ στη Κωνσταντινούπολη και μετά απο 20 περίπου μέρες μου έστειλαν εναν 250GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.