Προς το περιεχόμενο

Δίδυμοι πύργοι : το ιστορικό της καταστροφής και μετά

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το σπουδαιότερο ερώτημα και στα πλαίσια της συνωμοτικής θεωρίας είναι:

"Πως θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αυτό το χτύπημα?"

Αν εκ των πραγμάτων σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει τρόπος αντίδρασης, τότε όλες οι θεωρίες περί σιωνιστικής επέμβασης απορρίπτονται.

Τι θα μπορούσε να συμβεί για παράδειγμα? Να σηκωθούν δύο F-22 Raptor και να κάνουν τους τρομοκράτες μαζί με τα αεροπλάνα και τους επιβάτες κομμάτια λόγω απόκλισης από την προγραμματισμένη πορεία?

Μα οχι, ο στοχος ηταν να πεσουν τα αεροπλανα εκει που επεσαν.

Μονο που δεν υπηρξαν πραγματικοι τρομοκρατες, δεν υπηρξε ποτε Λαντεν και αλ καιντα.

Η επιχειρηση σχεδιαστηκε απο μεσα...ειναι πανευκολο να βρεις μερικους

φανατικους και να τους πεισεις οτι ενεργουν εκ μερους του λαντεν...

Οσο για τις μερικες εκατονταδες αθωους, ε, κομματια να γινει, το κερδος απο τα πετρελαια ειναι μεγαλυτερο.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H τιμή του πετρελαίου πως σχετίζεται με μια τρομοκρατική ενέργεια? Είχαν αποθέματα πετρελαίου οι δίδυμοι πύργοι?

Και ποιος νέος νόμος πέρασε? Δλδ μέχρι το 2001 οι ΗΠΑ ήταν απομονωτιστές και μετά είπαν ας ασχοληθούμε κ λίγο με τον κόσμο?

Δημοσ.
H τιμή του πετρελαίου πως σχετίζεται με μια τρομοκρατική ενέργεια? Είχαν αποθέματα πετρελαίου οι δίδυμοι πύργοι?

Και ποιος νέος νόμος πέρασε? Δλδ μέχρι το 2001 οι ΗΠΑ ήταν απομονωτιστές και μετά είπαν ας ασχοληθούμε κ λίγο με τον κόσμο?

Άστο.. δεν παίζει να έχεις ασχοληθεί με 9/11...

Δημοσ.

πέρασαν διάφορα εσωτερικά για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο (περαν των αεροδρομίων παγκοσμίων)

πάντως εγώ δυο πράγματα θυμάμαι

την μέρα που έγινε είμασταν πιτσιρικαραίοι ανάμεσα από φροντιστήρια και μου πε ένας φίλος "ρίξαν αεροπλάνο στο πεντάγωνο". Χα χα χαρές, καλά να πάθουν κτλ

Μετά έμαθα ότι το πεντάγωνο δεν έπαθε τίποτα και κάτι χιλιάδες άσχετοι αθώοι άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Αρχιτεκτονικοϊδεολογικώς, καλά κάναν και τα ρίξαν απο συμβολική άποψη

ανθρωπιστικώς, σκατά να φάνε που δεν το κάναν Tyler Durden style όταν δεν ήταν κανένας στο κτίριο.

Κι όταν βγάζουν δυο πολέμους από αυτό, βρωμάει το πράμα από χιλιόμετρα, ειδικά όταν θυμάμαι το δευτερο πράγμα.

Κάπου 99-2000 είδα ντοκυμαντέρ από αυτά για τα κατασκευαστικά έργα, το καμάρι των μηχανικών ήταν ότι τα κτίρια αυτά είχαν κατασκευαστεί και μελετηθεί να αντέξουν πρόσκρουση με αεροσκάφος φσσστ boeing. No need for zeitgeist here.

Δημοσ.

Και ποιος νέος νόμος πέρασε?

USA Patriot Act

Οι περισσότεροι από αυτούς που τον ψήφισαν έχουν παραδεχτεί πως δεν πρόλαβαν να τον διαβάσουν τότε. Πέρασε με μία ψήφο κατά.

Δημοσ.
Για τα πετρελαια του Ιρακ μιλαμε.

Ναι και τι σχέση έχουν αυτά με την 11/9?

@frenzy αν εσένα σου κάνανε τέτοιο πραγμα δε θα περνούσες αντίστοιχο νόμο? Στο κάτω κάτω χαζοί είναι να μην προστατέψουν τα συμφέροντα τους? Και από ότι διάβασα ένας νομοταγής πολίτης δεν έχει να φοβηθεί τπτ από τις παρακολουθήσεις μέιλ. Λες να τους ενδιαφέρει αν εγώ ξενοπηδάω ή χέζω το πρωί ή αγοράζω από τα wal-mart?

Δημοσ.
Ναι και τι σχέση έχουν αυτά με την 11/9?

@frenzy αν εσένα σου κάνανε τέτοιο πραγμα δε θα περνούσες αντίστοιχο νόμο? Στο κάτω κάτω χαζοί είναι να μην προστατέψουν τα συμφέροντα τους? Και από ότι διάβασα ένας νομοταγής πολίτης δεν έχει να φοβηθεί τπτ από τις παρακολουθήσεις μέιλ. Λες να τους ενδιαφέρει αν εγώ ξενοπηδάω ή χέζω το πρωί ή αγοράζω από τα wal-mart?

Ε αυτό δεν μπορώ, οποιοδήποτε θέμα το φέρνεις στο επίπεδο του κώλου σου με επιχειρήματα για χέσιμο. Γι' αυτό δεν θέλω να ανοίγω συζητήσεις.

Κάτσε διάβασε μόνο τις επικεφαλίδες από τον patriot act και θα καταλάβεις πως δεν πρόκειται μονάχα για παρακολούθηση mail. Ναι το πιστεύω πως κι εσύ θα περνούσες τέτοιο νόμο χωρίς να τον διαβάσεις καν, όχι εγώ, αλλά δεν έχει σημασία.

To Γκουαντάναμο, επακόλουθο του Patriot Act και των ελευθεριών που ο νόμος βάφτισε "ελεγχόμενες " λίγα έχει να κανει με το που χέζεις, εκτός κι αν χέζεις στην διπλανή δημόσια τουαλέτα με τον μπατζανάκη του αδερφού του εστιάτορα που είχε φάει λακέρδα ο τρίτος εξάδελφος ενός πρωην πληροφοριοδότη της αλ-κάιντα, οπότε μάλλον σε ψιλοχαλάει να βρεθείς Γκουαντάναμο για ένα χέσιμο. Βέβαια δεν περιμένω να σκεφτείς πριν γράψεις καθώς όπως πάντα αναμασάς μια θέση σταρχιδισμού, τσαμπαμαγκισμού και αναισθησίας που μόνο η χρόνια έκθεση σε ανοησία μπορεί να προκαλέσει.

Και για να εξηγήσω τα προηγούμενα αν εσύ νομίζεις πως η ζωή είναι μόνο χέσιμο, ψώνια και ξενοπήδημα μάλλον αποτελείς τον μέσο όρο και μάλλον ευτυχισμένος άνθρωπος είσαι.

Δημοσ.
Και για να εξηγήσω τα προηγούμενα αν εσύ νομίζεις πως η ζωή είναι μόνο χέσιμο, ψώνια και ξενοπήδημα μάλλον αποτελείς τον μέσο όρο και μάλλον ευτυχισμένος άνθρωπος είσαι.

Κάτι μου λέει ότι εδώ η απάντηση θα είναι:

Τι άλλο μπορεί να είναι;

Δημοσ.
Ε αυτό δεν μπορώ, οποιοδήποτε θέμα το φέρνεις στο επίπεδο του κώλου σου με επιχειρήματα για χέσιμο. Γι' αυτό δεν θέλω να ανοίγω συζητήσεις.

Κάτσε διάβασε μόνο τις επικεφαλίδες από τον patriot act και θα καταλάβεις πως δεν πρόκειται μονάχα για παρακολούθηση mail. Ναι το πιστεύω πως κι εσύ θα περνούσες τέτοιο νόμο χωρίς να τον διαβάσεις καν, όχι εγώ, αλλά δεν έχει σημασία.

Ε λέει και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Κακό είναι αυτό? Ο Μπους ήθελε να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας του? Το πρόβλημα ποιο είναι?

To Γκουαντάναμο

έκλεισε. Πάπαλα. Πάνε οι κρατούμενοι σε άλλες χώρες. Ναι, κάναν βασανιστήρια. Γιατί, υπήρχε καμιά υπερδύναμη που δεν έκανε από καταβολής κόσμου?

Για πες μου τώρα. Μέχρι πριν κάμποσο καιρό, υπήρχε ένας νόμος στην ελληνική δημοκρατία όπου αν κάποιος κρατούμενος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας μπορούσε με κάποιες νομικές διαδικασίες να πάει στο σπίτι του. Τελευταία στιγμή όμως αποσύρθηκε το εδάφιο (ή όπως το λένε) που αφορά τυφλούς. Μπορείς να μου εξηγήσεις το γιατί?

heroes s01e18. Τσέκαρε το. Εκεί που ο λίντερμαν είναι με τον πετρέλι στο εστιατόριο. Αν και πιστεύω ότι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για να πηδάμε όσες περισσότερες γυναίκες μπορούμε.

Δημοσ.
Αν και πιστεύω ότι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για να πηδάμε όσες περισσότερες γυναίκες μπορούμε.
σου φαινεται...
Δημοσ.
1Ε λέει και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Κακό είναι αυτό? Ο Μπους ήθελε να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας του? Το πρόβλημα ποιο είναι?

2έκλεισε. Πάπαλα. Πάνε οι κρατούμενοι σε άλλες χώρες. Ναι, κάναν βασανιστήρια. Γιατί, υπήρχε καμιά υπερδύναμη που δεν έκανε από καταβολής κόσμου?

3Για πες μου τώρα. Μέχρι πριν κάμποσο καιρό, υπήρχε ένας νόμος στην ελληνική δημοκρατία όπου αν κάποιος κρατούμενος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας μπορούσε με κάποιες νομικές διαδικασίες να πάει στο σπίτι του. Τελευταία στιγμή όμως αποσύρθηκε το εδάφιο (ή όπως το λένε) που αφορά τυφλούς. Μπορείς να μου εξηγήσεις το γιατί?

4heroes s01e18. Τσέκαρε το. Εκεί που ο λίντερμαν είναι με τον πετρέλι στο εστιατόριο. Αν και πιστεύω ότι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για να πηδάμε όσες περισσότερες γυναίκες μπορούμε.

1)Κανένα. Είναι ο αξιότερος εκπρόσωπος που θα μπορούσες να έχεις.

2)Μπερκ. Ψάξε τι σημαίνει Appeal to Common Practice Fallacy. Μετά τι σημαίνει Appeal to Emotion Fallacy. Μετά γράψε επιχείρημα χωρίς αυτά

3)Όχι. Unlike you δε θα συζητήσω έναν νόμο τον οποίο δεν γνωρίζω στο ελάχιστο, ή τον έμαθα στο προηγούμενο ποστ;);)

4)μάϊστα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:28 ----------

Κάτι μου λέει ότι εδώ η απάντηση θα είναι:

Τι άλλο μπορεί να είναι;

Ποιό elaborate όμως

Πρόοδο σημειώνω,τον παίρνουμε στα σοβαρά.

Μπα απλά κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε τι ανθρώπους θέλουμε να διαβάζουμε ρε συ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...