Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παιδια ξεφύγαμε λίγο, ξαναλέω, άν μπορεί κάποιος να μου κάνει μια σύγκριση μεταξύ FF και Opera.
spartacus Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Αν ειναι ο Opera τρυπητηρι τοτε ο ΙΕ, τι ειναι;Αν ειναι ο Opera αργοκινητο καραβι, τι ειναι ο Firefox? ωραια θα περασουμε παλι το τρυπητήρι δεν πήγαινε στον opera αλλα στον IE.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 το τρυπητήρι δεν πήγαινε στον opera αλλα στον IE. εντάξει πάνε χρόνια από τότε που ήταν πραγματικά τρυπητήρι ο ΙΕ...
lef50 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 για τα πάντα ισχύει αυτό, ότι η πλειοψηφία δεν είναι πάντα σωστή... ΟΚ το σημειωνω αυτο Παιδια ξεφύγαμε λίγο, ξαναλέω, άν μπορεί κάποιος να μου κάνει μια σύγκριση μεταξύ FF και Opera. Ενταξει και συ ξεφυγες λιγο Έχω δοκιμάσει Opera, δεν με βόλεψε καθόλου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Oh fuck, κάτι μου λέει ότι θα κάνει backfire το post μου πάντως έχω να το λέω, σε XP SP3 ο Firefox έχει άθλιο memory usage...σε 3 PCs tested και τράβαγα τα μαλλιά μου μετά από μερικές ώρες browsing, χωρίς να τον έχω κλείσει καθόλου ασφαλώς...
dark_banishing Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παίδες ας αφήσουμε τα τρυπητήρια και τα καράβια.. Η αλήθεια είναι οτι οι κορυφαίοι browsers δεν απέχουν πλέον πολύ μεταξύ τους ώστε να στέκουν τέτοιοι βαρύγδουποι ισχυρισμοί.. Αν και τώρα που το σκέφτομαι ο firefox όντως είναι αργοκίνητο καράβι
Αδμιν Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 το τρυπητήρι δεν πήγαινε στον opera αλλα στον IE. Λες και μιλησα εγω για τον ΙΕ...
revvok Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Παίδες ας αφήσουμε τα τρυπητήρια και τα καράβια.. Η αλήθεια είναι οτι οι κορυφαίοι browsers δεν απέχουν πλέον πολύ μεταξύ τους ώστε να στέκουν τέτοιοι βαρύγδουποι ισχυρισμοί.. Αν και τώρα που το σκέφτομαι ο firefox όντως είναι αργοκίνητο καράβι Συμφωνώ...Σημασία έχει ποιος βολεύει τον καθένα... π.χ. κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί τον ff για την πληθώρα add-ons που κυκλοφορούν, άσχετα αν είναι πιο αργός κι από..το θάνατο που προκαλούν τα ναρκωτικά.. εγώ χρησιμοποιοώ opera γιατί έχει ενσωματωμένα όλα αυτά που χρειάζομαι (κ δεν είναι κ λίγα..) και είναι και σαφώς πιο γρήγορος.. άλλος μπορεί να χρησιμοποιεί ie γιατί.....(βασικά δεν βρήκα κάποιο λόγο ) εξαρτάται βασικά από τις ανάγκες και τις συνήθειες του καθένα..
spartacus Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Λες και μιλησα εγω για τον ΙΕ... ούτε κι εγω αναφέρθηκα στον opera εσυ να μας πεις γιατί ανέφερες τον opera απο την στιγμή που ο φίλος ρώτησε να μάθει για firefox kai gia I.E σαν κάποιους που μόλις ακούνε για win αμέσως πετάγονται να πουν για linux
Αδμιν Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εκανες quote το post μου. Μη μου πεις οτι δεν αναφαιροσουν σε εμενα τωρα...
spartacus Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εκανες quote το post μου. Μη μου πεις οτι δεν αναφαιροσουν σε εμενα τωρα... ο άνθρωπος καλώς ή κακώς ενδιαφέρετε να μάθει περισσότερα και εν τέλει να διαλέξει αναμεσα στους firefox kai I.E γιατι τον μπερδεύετε με opera και διάφορους άλλους browsers, εγω μίλησα για το τρυπητήρι της microsoft και εσυ εσπευσες αμέσως να μας πεις για τον opera, ανέφερα εγω κάτι για τον opera;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.