Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Για να δοκιμασω τον 8 μπορω να εισαγω απο τον firefox αγαπημενα κλπ ? Ευχαριστω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ότι σε βολεύει είναι η απάντηση...τους συγκρίνεις και μόνος σου στην τελική και αποφασίζεις... lef50 η πλειοψηφία σε μια ψηφοφορία δεν λέει τπτ btw
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τώρα αν κάποιος θα μπορουσε να μου κάνει μια σύγκριση Opera/Firefox θα του ήμουν υπόχρεος.
dark_banishing Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Για να δοκιμασω τον 8 μπορω να εισαγω απο τον firefox αγαπημενα κλπ ? Ευχαριστω. Φυσικά.. Favorites -> κλικ στο βελάκι δίπλα από το add to favorites -> import and export -> import from another browser Αλλά επειδή θυμάμαι και χρησιμοποιείς xmarks (foxmarks) μπορείς με αυτό να έχεις κοινά συγχρονισμένα favorites μεταξύ των 2 browser χωρίς κόπο..
j11h Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω, απλά ζήτησα την γνώμη μερικών που έχεουν χρησιμοποιήσει και τους 2 και έχουν βγάλει συμπεράσματα. Τους έχω ήδη και τους 2 πάνω στο PC, αλλά χρησιμοποιώ Firefox 3. Το μόνο που ζητάω είναι να μου πεί κάποιος τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα του ενός browser σε σχέση με τον άλλο, και αν αξίζει να χρησιμοποιώ τον Ie8 απο δω και πέρα. To οτι δεν εχεις σκοπο να προκαλεις ειναι κατι που χαιρομαι να το ακουω κι απο εσενα(ετσι θα αποφυγουμε τις διαμαχες).Οσο για τα πλεονεκτηματα η τα μειονεκτηματα να ξερεις οτι και οι δυο εχουν και + και -(ο απολυτος browser δυστυχος ακομη δεν εχει εφευρεθει!).Γνωμη μου παντα,ειναι να κρατησεις και τους δυο για να εισαι καλυμενος στο 100%.Ο internet explorer ειναι ακομα συνδεδεμενος με το λειτουργικο συστημα στα windows κι ετσι δεν ειναι ενα + για σενα να τον δωσεις δρομο(εαν μπορεις φυσικα,εκτος ενα εχεις win7).Ο firefox εχει κερδισει ενα μεγαλο μερος χρηστων αρχικα για καλη ταχυτητα του(κατι που δεν ισχυει πια)και μετα για τα πολλα extensions του που πραγματικα μπορουν να σε βοηθησουν σε πολλα πραγματα.Σχετικα με τις επιδοσεις του καθενος δεν θα σου πω κατι,μια και δεν εχει νοημα(ολοι ταχα παραπονιομαστε για την μνημη που τρωει ο καθενας,αλλα ολοι εχουμε 500giga ram στο pc μας!)
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 εγώ παίδες δοκίμασα το chrone τις google και είναι το ποιο γρηγορο απόλα έτσι νομίζω τουλάχιστον
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Φυσικά.. Favorites -> κλικ στο βελάκι δίπλα από το add to favorites -> import and export -> import from another browser Αλλά επειδή θυμάμαι και χρησιμοποιείς xmarks (foxmarks) μπορείς με αυτό να έχεις κοινά συγχρονισμένα favorites μεταξύ των 2 browser χωρίς κόπο.. Ευχαριστω.Μπορω με xmarks να φτιαξω τον ie οπως τον firefox ? Aν καταλαβα καλα....
lef50 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ότι σε βολεύει είναι η απάντηση...τους συγκρίνεις και μόνος σου στην τελική και αποφασίζεις... lef50 η πλειοψηφία σε μια ψηφοφορία δεν λέει τπτ btw Λεει γιατι δεν εγινε σε λαικη αγορα αλλα στο insomnia:-)
dark_banishing Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ευχαριστω.Μπορω με xmarks να φτιαξω τον ie οπως τον firefox ? Aν καταλαβα καλα.... Κοίτα με τα xmarks μπορείς όχι μόνο να περάσεις τα αγαπημένα από τον firefox στον ie αλλά επιπλέον και να τα συγχρονίζεις. Δηλαδή βάζεις το ινσόμνια στον firefox μπαίνει αυτόματα και στον ie. Και ομοίως το σβήνεις από τον ένα, σβήνει και από τον άλλο. Για να το κάνεις αυτό εγκαθιστάς τα xmarks για ie από εδώ
Αδμιν Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 έχεις κάθε δικαίωμα να παραμείνεις στο ''τρυπητήρι - αργοκίνητο καράβι'' Αν ειναι ο Opera τρυπητηρι τοτε ο ΙΕ, τι ειναι; Αν ειναι ο Opera αργοκινητο καραβι, τι ειναι ο Firefox? ωραια θα περασουμε παλι
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Κοίτα με τα xmarks μπορείς όχι μόνο να περάσεις τα αγαπημένα από τον firefox στον ie αλλά επιπλέον και να τα συγχρονίζεις. Δηλαδή βάζεις το ινσόμνια στον firefox μπαίνει αυτόματα και στον ie. Και ομοίως το σβήνεις από τον ένα, σβήνει και από τον άλλο. Για να το κάνεις αυτό εγκαθιστάς τα xmarks για ie από εδώ Ευχαριστω πολυ.Χρησιμοτατο.
j11h Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Αν ειναι ο Opera τρυπητηρι τοτε ο ΙΕ, τι ειναι;Αν ειναι ο Opera αργοκινητο καραβι, τι ειναι ο Firefox? ωραια θα περασουμε παλι Μολις ξεκινα ακομη μια υπεροχη βραδια στο insomnia μαζι με eurovision!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Λεει γιατι δεν εγινε σε λαικη αγορα αλλα στο insomnia:-) το ότι τον έχουμε επιλέξει δεν σημαίνει όμως ότι είναι και ο καλύτερος
lef50 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 το ότι τον έχουμε επιλέξει δεν σημαίνει όμως ότι είναι και ο καλύτερος Το ιδιο συμβαινει λες και στα λειτουργικα πχ τα παραθυρα εχουν πλειοψηφια και στο insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 για τα πάντα ισχύει αυτό, ότι η πλειοψηφία δεν είναι πάντα σωστή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.