Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τον τελευταίο καιρο αμφιταλαντεύομαι μεταξύ αυτών των δύο browsers, για να δώ τελικά ποιόν θα έχω για κύριο πλοηγό. Θέλω να μου πείτε ποίος είναι τελικά καλύτερος, μιας και ο FF3 αρχίσει να παραπαίει, και έχω ακούσει πολύ καλά πραγματα για τον IE8.
flik Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δοκίμασε τα μόνος σου να δεις πρώτα ποιος σε βολευει απο σταθεροτητα ταχυτητα κτλ. Αλλα βαλε και τον Opera μέσα στις δοκιμές. Όποιος σε βολευει περισσοτερο πιστευω.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δοκίμασε τα μόνος σου να δεις πρώτα ποιος σε βολευει απο σταθεροτητα ταχυτητα κτλ. Αλλα βαλε και τον Opera μέσα στις δοκιμές. Όποιος σε βολευει περισσοτερο πιστευω. Έχω δοκιμάσει Opera, δεν με βόλεψε καθόλου.
dark_banishing Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ie 8 για μένα.. Loosely Coupled αρχιτεκτονική + seperate processes + tab isolation είναι κάτι που θα πάρει καιρό στην mozilla να αντιγράψει. Από ότι έχω διαβάσει προβλέπεται για την 4 έκδοση, δηλαδή Ιούλιο και βάλε .. Πιο γρήγορος πιο σταθερός και πιθανόν πιο ασφαλής.. Σίγουρα με λιγότερα memory leaks πάντως.. Επίσης τα InPrivate mode, color coding, web slices και accelerators (έχει και το ινσόμνια μερικά πολύ χρήσιμα εδώ) είναι ωραία features, αλλά πλέον κυκλοφορούν και ως extensions στον firefox. Μπορείς να μείνεις στον firefox αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς κάποιο extension που δεν υπάρχει στον ie ή αν είσαι fan του organic software
spartacus Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τον τελευταίο καιρο αμφιταλαντεύομαι μεταξύ αυτών των δύο browsers, για να δώ τελικά ποιόν θα έχω για κύριο πλοηγό. Θέλω να μου πείτε ποίος είναι τελικά καλύτερος, μιας και ο FF3 αρχίσει να παραπαίει, και έχω ακούσει πολύ καλά πραγματα για τον IE8. Δίχως παρεξήγηση μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω τα γραφόμενά σου, ειδικά το <<.....άρχισε να παραπαίει....>>
Αδμιν Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δίχως παρεξήγηση μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω τα γραφόμενά σου, ειδικά το <<.....άρχισε να παραπαίει....>> Συμφωνω. (Εξ απο) Ανεκαθεν ο Firefox παραπαιει. Δεν αρχισε προσφατα.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ie 8 για μένα.. Loosely Coupled αρχιτεκτονική + seperate processes + tab isolation είναι κάτι που θα πάρει καιρό στην mozilla να αντιγράψει. Από ότι έχω διαβάσει προβλέπεται για την 4 έκδοση, δηλαδή Ιούλιο και βάλε .. Πιο γρήγορος πιο σταθερός και πιθανόν πιο ασφαλής.. Σίγουρα με λιγότερα memory leaks πάντως.. Επίσης τα InPrivate mode, color coding, web slices και accelerators (έχει και το ινσόμνια μερικά πολύ χρήσιμα) είναι ωραία features αλλά πλέον κυκλοφορούν και ως extensions στον firefox. Μπορείς να μείνεις στον firefox αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς κάποιο extension που δεν υπάρχει στον ie ή αν είσαι fan του organic software Υπάρχει στον IE8 κάτι ανοίστοιχο με το Adblock Plus του FF? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:18 ---------- Δίχως παρεξήγηση μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω τα γραφόμενά σου, ειδικά το <<.....άρχισε να παραπαίει....>> Πού βρήκες το αστείο? Τι σημαντικές βελτιώσεις έχει ο FF3 απο τον 2?
eemix Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Η δικιά μου εμπειρία λέει Firefox 3, με μερικές εξαιρέσεις σε κάποια sites Που (δεν ξέρω γιατί) κολάει ο Firefox. Κατά τα άλλα είναι πιο εξελίξιμος και ανεπαίσθητα λιγάκι πιο γρήγορος και τέλος έχει αρκετά χρήσιμα plugins.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Η δικιά μου εμπειρία λέει Firefox 3, με μερικές εξαιρέσεις σε κάποια sites Που (δεν ξέρω γιατί) κολάει ο Firefox. Κατά τα άλλα είναι πιο εξελίξιμος και ανεπαίσθητα λιγάκι πιο γρήγορος και τέλος έχει αρκετά χρήσιμα plugins. Δεν χρησιμοποιώ plugins. Μόνο το Adblock Plus.
spartacus Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Συμφωνω. (Εξ απο) Ανεκαθεν ο Firefox παραπαιει. Δεν αρχισε προσφατα. έχεις κάθε δικαίωμα να παραμείνεις στο ''τρυπητήρι - αργοκίνητο καράβι''
dark_banishing Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Υπάρχει στον IE8 κάτι ανοίστοιχο με το Adblock Plus του FF? How To Use AdBlock Plus Filters In Internet Explorer 8 Δες εδώ + για flash block (χρήσιμο built in feature που δεν ειναι πολύ γνωστό) -> Tools -> manage addons -> Shockwave flash object -> more information -> remove all sites ; )
lef50 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Συμφωνω. (Εξ απο) Ανεκαθεν ο Firefox παραπαιει. Δεν αρχισε προσφατα. Mηπως παραπαιουν και οι insomniacs http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303669&page=11.
j11h Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εγω παλι αναρωτιεμαι γιατι ανοιξες ολοκληρο θεμα και δεν πας κατευθειαν να βαλεις και τους 2 επανω στο pc σου και να τελειωσει το πανηγυρι.Επισης δεν μου αρεσε καθολου ο τιτλος του θεματος,που τον θεωρω λιγο προκλητικο σε σχεση με αυτο που πραγματικα ζητας.Ενα θα σου πω παντος:δεν υπαρχει καλος η κακος browser,ολοι τα ιδια ''χαλια'' ειναι,εξαρταται απλα απο το ποσο καλος η κακος χρηστης εισαι εσυ! ΥΓ:Παιδια μην ψαρωσετε και ανοιξεται παλι καμια διαμαχη,ελεος!!!(το λεω απο τωρα που ειναι νωρις)
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εγω παλι αναρωτιεμαι γιατι ανοιξες ολοκληρο θεμα και δεν πας κατευθειαν να βαλεις και τους 2 επανω στο pc σου και να τελειωσει το πανηγυρι.Επισης δεν μου αρεσε καθολου ο τιτλος του θεματος,που τον θεωρω λιγο προκλητικο σε σχεση με αυτο που πραγματικα ζητας.Ενα θα σου πω παντος:δεν υπαρχει καλος η κακος browser,ολοι τα ιδια ''χαλια'' ειναι,εξαρταται απλα απο το ποσο καλος η κακος χρηστης εισαι εσυ!ΥΓ:Παιδια μην ψαρωσετε και ανοιξεται παλι καμια διαμαχη,ελεος!!!(το λεω απο τωρα που ειναι νωρις) Δεν έχω σκοπό να προκαλέσω, απλά ζήτησα την γνώμη μερικών που έχεουν χρησιμοποιήσει και τους 2 και έχουν βγάλει συμπεράσματα. Τους έχω ήδη και τους 2 πάνω στο PC, αλλά χρησιμοποιώ Firefox 3. Το μόνο που ζητάω είναι να μου πεί κάποιος τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα του ενός browser σε σχέση με τον άλλο, και αν αξίζει να χρησιμοποιώ τον Ie8 απο δω και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.