odytsak Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Θα κανονίσουμε για αρχές Ιουνίου καμμιά Περαία, Αγία Τριάδα, Ν. Επιβάτες στο κύμα μπροστά να το γουστάρουμε, θα μιλήσουμε στο msn.
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 @off topic: Το myphone ειναι παντου χαιρετω odytsak και ktsak Στο θεμα μας τωρα, επειδη εχω και τα 2 ( multirama xpress book - το u100 δηλαδη, και asus 1000h προσφατως λογω προσφορας της Wind) εχω να πω τα εξης: Πιο ελαφρυ, καλυτερο πληκτρολογιο, ζεσταινεται πολυ λιγοτερο, αδυναμη μπαταρια, επισημη υποστηριξη o/c μεχρι τα 2 GHZ, το msi. Πιο δεμενο, καλυτερη μπαταρια, wifi n, χειροτερο πληκτρολογιο το asus. Αυτο παντως που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα γραμματα δεν ειναι τυπωμενα επανω στο πληκτρολογιο αλλα εχει αυτοκολητακια!!!!
katsikoula Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ρε παιδια να ρωτησω κ εγω κατι για να μου ληθει κ η απορια???... -θελετε, δεν θελετε θα ρωτησω - για ποιο λογο δεν υπαρχει ουτε ενα netbook με dual core CPU??? κ καλυτερες επιδοσεις κ καλυτερη διαχειρηση ενεργειας... δεν το καταλαβαινω. μονο για το κοστος??? εμενα δηλαδη μονο αυτο με κραταει απο το να παρω netbook. επισης αν αγορασω netbook με μονοπυρηνο θα μπορω να του βαλω εναν dual-core???
kostasfalcon Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ρε παιδια να ρωτησω κ εγω κατι για να μου ληθει κ η απορια???... -θελετε, δεν θελετε θα ρωτησω - για ποιο λογο δεν υπαρχει ουτε ενα netbook με dual core CPU??? κ καλυτερες επιδοσεις κ καλυτερη διαχειρηση ενεργειας... δεν το καταλαβαινω. μονο για το κοστος??? εμενα δηλαδη μονο αυτο με κραταει απο το να παρω netbook. επισης αν αγορασω netbook με μονοπυρηνο θα μπορω να του βαλω εναν dual-core??? Θα κυκλοφορησουν και netbook με dual core cpu. Δεν μπαινει θα μεινεις με τον single core.
katsikoula Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Θα κυκλοφορησουν και netbook με dual core cpu. Δεν μπαινει θα μεινεις με τον single core. ok ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. εχει ανακοινωθει τιποτα επισημα για κυκλοφορια netbook με dual-core cpu???
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ok ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. εχει ανακοινωθει τιποτα επισημα για κυκλοφορια netbook με dual-core cpu??? Dual core atom υπαρχει (330) αλλα καταναλωνει 8 watt εν σχεση με τα 2 που εχει ο n270, και δεν τον προοριζουν για netbook αλλα για mini pc. Ενδεχεται παντως φετος να κυκλοφορησει και για netbook version. Το μεγαλο στοιχημα παντως ειναι η πλατφορμα ION που θα προκαλεσει εναν μικρο πανικο κανοντας τα netbook ικανα για full hd movies αλλα και αρκετα παιχνιδια που δεν τα σηκωνει το gma950 - αν μαλιστα συνδιαστει και ενας dual core atom τοτε αυτα τα netbook ουδεμια σχεση θα εχουν με τα τωρινα. Ελπιζω να κανουν κατι και για την αυτονομια για να μην πεσει κατακορυφα.
Street-Fighter Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Dual core atom υπαρχει (330) αλλα καταναλωνει 8 watt εν σχεση με τα 2 που εχει ο n270, και δεν τον προοριζουν για netbook αλλα για mini pc. Ενδεχεται παντως φετος να κυκλοφορησει και για netbook version. Το μεγαλο στοιχημα παντως ειναι η πλατφορμα ION που θα προκαλεσει εναν μικρο πανικο κανοντας τα netbook ικανα για full hd movies αλλα και αρκετα παιχνιδια που δεν τα σηκωνει το gma950 - αν μαλιστα συνδιαστει και ενας dual core atom τοτε αυτα τα netbook ουδεμια σχεση θα εχουν με τα τωρινα. Ελπιζω να κανουν κατι και για την αυτονομια για να μην πεσει κατακορυφα. Ναι σε 2 χρονια παιζει να ειναι ιδανικα προς αγορα γιατι οταν βγουν θα κανουν χαλαρά 800-900 ευρωπουλα.
million_voices Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 παντως αν το μικρο μεγεθος-βαρος δεν ειναι το ζητουμενο εγω θα κοιταγα για κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/72384/Packard-Bell-EasyNote-MH36-V200.html
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 παντως αν το μικρο μεγεθος-βαρος δεν ειναι το ζητουμενο εγω θα κοιταγα για κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/72384/Packard-Bell-EasyNote-MH36-V200.html Εδω μιλαμε για netbook οχι για notebook. Μεχρι και 12,1 ιντσες και βαρος το πολυ 1,5 κιλο ειναι αποδεκτος ο ορος, μετα παμε σε κανονικα λαπτοπ.
john4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 παιδια εγω ψηνομαι για αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1218611&catalog=21&category=1000000422 το εχει κανεις,κανει τιποτα...?η καλυτερα το msi??
katsikoula Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 παιδια εγω ψηνομαι για αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1218611&catalog=21&category=1000000422 το εχει κανεις,κανει τιποτα...?η καλυτερα το msi?? ειναι πολυ καλο αν εξαιρεσεις την μπαταρια που ειναι 3cell. προτιμησε μπαταρια με 6cell για μεγαλυτερη αυτονομια. απο εκει κ περα αν το θελεις μονο για web surfing καλυτερα να επαιρνες ενα netbook με SSD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.