pctechgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πόσο μπορεί να κοστίσει μεταχειρισμένος Tecra A8-10D; τύπος : Τεχνολογία Intel® Centrino® Duo Mobile με επεξεργαστή Intel® Core™2 Duo T5500, Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows Vista® Business Edition Μνήμη συστήματος βασική : 1,024 (512+512) MB μέγιστη επεκτασιμότητα : 4,096 MB Σκληρός δίσκος χωρητικότητα : 120 GB Οθόνη μέγεθος : 15.4 " Κάρτα γραφικών κατασκευαστής : Intel® τύπος : 945GM Express chipset ποσότητα μνήμης : έως 128 MB http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?PRODUCT_ID=126376&DISC_MODEL=1&LNG=28&service=SE Ευχαριστώ
disqualified Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 κανα 350ευρω καλα ειναι μονο αν εχει ενα χρονο εγγυηση ακομα, με 500 παιρνεις καλυτερο χωρις εγγυηση κανα 250€ μη σου πω και παλι πολλα ειναι. Δυνατο μηχανημα δεν ειναι, μεταχειρισμενο λαπτοπ αξιζει μονο αν εχει πολυ καλα specs και εγγυηση. Αλλιως δωσε 500 για εναν του κουτιου.
epivitor Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Και εγω καπου στα 250 το εκτιμω, παραπανω με τιποτα και για κανεναν λογο.
S2Katana Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 250-280, αν δώσεις έξτρα αξεσουάρ, πχ ποντίκι, τσάντα μεταφοράς κτλ.
basilis5 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 250-280, αν δώσεις έξτρα αξεσουάρ, πχ ποντίκι, τσάντα μεταφοράς κτλ. οποιος ξερει απο τεκρα, πιστευω θα δωσει 350 λογικα εχει ακομα τουλαχιστον 1 χρονο εγγυηση,ισως και 2. επισης εχει c2d που σημερα θες 500 περιπου για αντιστοιχο επεξεργαστη. το θεμα ειναι πως 9/10 αδιαφορουν για την ποιοτητα και την αξιοπιστια των τεκρα και θελουν λαπτοπ για παιχνιδια,ταινιες,ιντερνετ κλπ οποτε ισως τους φανουν πολλα 350 οπως και να χει εγω θα ξεκινουσα απο τοσα
arkas2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 οποιος ξερει απο τεκρα, πιστευω θα δωσει 350 λογικα εχει ακομα τουλαχιστον 1 χρονο εγγυηση,ισως και 2. επισης εχει c2d που σημερα θες 500 περιπου για αντιστοιχο επεξεργαστη. το θεμα ειναι πως 9/10 αδιαφορουν για την ποιοτητα και την αξιοπιστια των τεκρα και θελουν λαπτοπ για παιχνιδια,ταινιες,ιντερνετ κλπ οποτε ισως τους φανουν πολλα 350 οπως και να χει εγω θα ξεκινουσα απο τοσα με καλυψες.μονο και μονο επειδη ειναι ΤΕΚΡΑ ειπα αυτη την τιμη αλλιως θα συμφωνουσα με τα αλλα παιδια
S2Katana Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 οποιος ξερει απο τεκρα, πιστευω θα δωσει 350 λογικα εχει ακομα τουλαχιστον 1 χρονο εγγυηση,ισως και 2. επισης εχει c2d που σημερα θες 500 περιπου για αντιστοιχο επεξεργαστη. το θεμα ειναι πως 9/10 αδιαφορουν για την ποιοτητα και την αξιοπιστια των τεκρα και θελουν λαπτοπ για παιχνιδια,ταινιες,ιντερνετ κλπ οποτε ισως τους φανουν πολλα 350 οπως και να χει εγω θα ξεκινουσα απο τοσα Aυτό ακριβώς είναι το θέμα.Αν βρεις τον αγοράστη που ψάχνει ό,τι πουλάς, θα πάρεις και χρήματα.Αν όχι, αναγκαστικά πέφτεις στην τιμή.
efstratios1982 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το θέμα είναι πως το 99% κοιτάει επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Σε σχέση με ένα netbook υπερέχεις σε επεκτασιμότητα και σε επεξεργαστή.Από την άλλη όμως δύσκολα να το δώσεις τόσα από τη στιγμή που κάποιος στα ίδια χρήματα αγοράζοντας netbook ναι μεν δεν έχει επεξεργαστή και ποιότητα tecra αλλά από την άλλη όμως έχει εγγύηση. Με μια μικρή ματιά εδώ μέσα θα δούμε πως η πλεοψηφία των αγοραστών κοιτάει πρώτα την κάρτα γραφικών και μετά επεξεργαστή κτλ... η γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις στο ποσό που εσύ θες και μετά αν δεις πως δεν υπάρχει ζήτηση ρίξε τις τιμές,αν πάλι θεωρεις πως θα το δώσεις κοψοχρονιά τότε κάνε το δώρο σε κανένα γνωστό σου αν δεν έχεις ανάγκη τα χρήματα έτσι ώστε να "πιάσει" τόπο κάπου που θα το έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν κοιτάξουν να σε εκμεταλευτούν με πρόσχημα την κάρτα γραφικών "αδιαφορώντας" για το ότι παίρνουν μια επαγγελματική σειρά της toshiba.
ecep Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εγώ πάλι προτείνω (καλύτερα αν ήμουν στη θέση σου να πω), θα έδινα μέχρι 350 ευρώ για το συγκεκριμένο φορητό όπως αναφέρουν και κάποιοι άλλοι με δεδομένο ότι ο φορητός δεν έχει καννιβαλιστεί με κάνένα τρόπο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.