imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Kala mages grafete...<BR> <p>[ 15-06-2001: Message edited by: [sM]DeaD_CorpsE ]
fido_dido Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 <BR>LOL LOL LOL... <BR>Kala magkes sarosaste....ta resta mou<BR>
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Χαίρομαι που σας αρέσανε παιδιά. Αν βρω και άλλα θα τα κάνω ποστ.
Γηρυόνης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by vlachaquito:<BR><STRONG>p.s. taso & girioni,ta deiksate stis gomenes sas????<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Καλά σοβαρολογείς; Αν τα δείχναμε δε θα τις είχαμε άλλο....
xlmk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2001 ειδικα αυτο με τις χορευτριες ειναι πολλα πλην παιδια πολλλλλα
Vaggelovich Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 kala e apsogoi,kai meta lene oti xiumor kai pc de pane mazi !!
Mare Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 xaxaxaxaxaa!re paidia eiste kai oi protoi alla mia erotisi pou ta brikate ?
Mare Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 alla mia pou eipate tha po kai ego ena poia einai ta 3 kaka tou peous?<BR>*opou mpenei ta kanei mouskema<BR>*den exei mialo sto kefali<BR>*kanei parea me arxidia<BR>kai to ena kalo einai oti sikonete gia na katsoun oi kiries <p>[ 18-06-2001: Message edited by: Mare ]
Γηρυόνης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Χαχαχα καλό Mare αν και παλιό.<P> Και μιας και αρχίσαμε διαβάστε και το παρακάτω (έχει σχέση με το Ίντερνετ)<P>Θέμα: Technical Support super!!!<BR>Ημερομηνία: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2001 9:38 πμ<P><BR>Τα παρακάτω είναι από αυτά που ακούν στην Otenet (και ένα από την HOL).<BR>Είναι όλα αληθινά!<P><UL TYPE=SQUARE><LI> Χαίρετε! Είμαι σύνδρομος σας.<BR><LI> Έχω πάρει ένα Ίντερνετ από εσάς.<BR><LI> Πώς θα βάλω Ιντερνετ σε τρένο;<BR><LI> Αυτή τη στιγμή είμαι συνδεδεμένος πάνω σας.<BR><LI> Καλημέρα. Σήμερα δε μου μπαίνει. Τι να κάνω;<BR><LI> Ανοίγω το παραθύρι και δε μπορώ να μπω.<BR><LI> Συνδέομαι αλλά δεν πάω πουθενά. Μένω στον προθάλαμο.<BR><LI> Αναμονή για τηλεφωνικό κλίμα πριν από την κλήση.<BR><LI> Γεια σας! Τι πρόβλημα έχω;<BR><LI> Αφού βλέπετε πότε είμαι on-line, μου βρίσκετε ένα αρχείο που έχω χάσει από καιρό;<BR><LI> Παρακαλώ παρακολουθήστε τι γίνεται στο PC μου όταν είμαι στο Ίντερνετ και επικοινωνήστε μαζί μου για τα αποτελέσματα.<BR><LI> Γεια σας! Τεχνική στήριξη εκεί;<BR><LI> Πώς θα συνδεθώ με το δορυφόρο;<BR><LI> Χρειάζομαι και modem για να συνδεθώ με το Ίντερνετ;<BR><LI> Δε μου δουλέυει η Eyropa (h Eudora).<BR><LI> Ερώτηση : Έχετε Windows 95;<BR>Απάντηση : Τι 95!!! Το '93 τα έβαλα!!!<BR><LI> Original message: This is a test message, please ignore...<BR>Reply: I receive your message and I ignore to you...<BR><LI> Μου στέλνει mail κάποιος κύριος Mail Delivery.<BR><LI> Το modem μου κάνει σα να τσιγαρίζω κρεμμύδια.<BR><LI> Από τότε που έγινα συνδρομητής στην Hellas On Line έχω πρόβλημα με το<BR>συναγερμό του σπιτιού μου.<BR><LI> Έχω πάρει ένα cd-room από σας.<BR><LI> Συνδρομητής : Παίρνω τηλέφωνο και μιλάει συνέχεια.<BR>Τεχνικός : Ποιο νούμερο καλείτε;<BR>Συνδρομητής : Το δικό μου, ποιο άλλο!!!<BR><LI> Ρε μεγάλε, μου λες σε παρακαλώ την αντρέσσα για να συνδεθώ;<BR><LI> Σας παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε τη διεύθυνση του url του web του Ίντερνετ.<BR><LI> Τι θα γίνει επιτέλους μ' αυτό το Ίντερνετ;<BR><LI> Σας παρακαλώ, μπορείτε να πετάξετε έξω τον θείο μου για να μπω εγώ;<BR><LI> Συνδρομητής : Τον κο. Τάδε παρακαλώ.<BR>Τεχνικός : Ο ίδιος...<BR>Συνδρομητής : Με θυμάστε; Είχα καλέσει kαι πέρυσι...<BR></UL>
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 ΓΑΜΑΤΟ! ΤΕΛΕΙΟ! Γέλαγα μόνος μου σαν χάνος για ένα τέταρτο!
mounikakas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 A P A I X T O <P>K O R Y F A I O <P>K A L A AY TO E I N A I<P>T E X N H!<BR> XA XA XA XA XA XA XA XA XA<BR>
Vasilius Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2001 xa xa xa xa x a x a x a x a <BR>x a x a x a x a ! ! ! ! ! ! ! !! !! <BR>Γ Α Μ Α Τ Ο ! ! ! <BR>Μ Π Ρ Α Β Ο ! Μ Π Ρ Α Β Ο ! Μ Π Ρ Α Β Ο !<BR>Ε Υ Γ Ε !<BR>* C O N G R A T U L A T I O N S *
stefgti Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2001 thanks Nadia <p>[ 27-06-2001: Message edited by: stefgti ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.