Προς το περιεχόμενο

Αγόρια-Κορίτσια τι λένε και τι εννοούν...

wwwtasos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by vlachaquito:<BR><STRONG>p.s. taso & girioni,ta deiksate stis gomenes sas????<BR></STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P> Καλά σοβαρολογείς; Αν τα δείχναμε δε θα τις είχαμε άλλο....

Δημοσ.

alla mia pou eipate tha po kai ego ena poia einai ta 3 kaka tou peous?<BR>*opou mpenei ta kanei mouskema<BR>*den exei mialo sto kefali<BR>*kanei parea me arxidia<BR>kai to ena kalo einai oti sikonete gia na katsoun oi kiries grin.gif" border="0 grin.gif" border="0<p>[ 18-06-2001: Message edited by: Mare ]

Δημοσ.

Χαχαχα καλό Mare αν και παλιό.<P> Και μιας και αρχίσαμε διαβάστε και το παρακάτω (έχει σχέση με το Ίντερνετ)<P>Θέμα: Technical Support super!!!<BR>Ημερομηνία: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2001 9:38 πμ<P><BR>Τα παρακάτω είναι από αυτά που ακούν στην Otenet (και ένα από την HOL).<BR>Είναι όλα αληθινά!<P><UL TYPE=SQUARE><LI> Χαίρετε! Είμαι σύνδρομος σας.<BR><LI> Έχω πάρει ένα Ίντερνετ από εσάς.<BR><LI> Πώς θα βάλω Ιντερνετ σε τρένο;<BR><LI> Αυτή τη στιγμή είμαι συνδεδεμένος πάνω σας.<BR><LI> Καλημέρα. Σήμερα δε μου μπαίνει. Τι να κάνω;<BR><LI> Ανοίγω το παραθύρι και δε μπορώ να μπω.<BR><LI> Συνδέομαι αλλά δεν πάω πουθενά. Μένω στον προθάλαμο.<BR><LI> Αναμονή για τηλεφωνικό κλίμα πριν από την κλήση.<BR><LI> Γεια σας! Τι πρόβλημα έχω;<BR><LI> Αφού βλέπετε πότε είμαι on-line, μου βρίσκετε ένα αρχείο που έχω χάσει από καιρό;<BR><LI> Παρακαλώ παρακολουθήστε τι γίνεται στο PC μου όταν είμαι στο Ίντερνετ και επικοινωνήστε μαζί μου για τα αποτελέσματα.<BR><LI> Γεια σας! Τεχνική στήριξη εκεί;<BR><LI> Πώς θα συνδεθώ με το δορυφόρο;<BR><LI> Χρειάζομαι και modem για να συνδεθώ με το Ίντερνετ;<BR><LI> Δε μου δουλέυει η Eyropa (h Eudora).<BR><LI> Ερώτηση : Έχετε Windows 95;<BR>Απάντηση : Τι 95!!! Το '93 τα έβαλα!!!<BR><LI> Original message: This is a test message, please ignore...<BR>Reply: I receive your message and I ignore to you...<BR><LI> Μου στέλνει mail κάποιος κύριος Mail Delivery.<BR><LI> Το modem μου κάνει σα να τσιγαρίζω κρεμμύδια.<BR><LI> Από τότε που έγινα συνδρομητής στην Hellas On Line έχω πρόβλημα με το<BR>συναγερμό του σπιτιού μου.<BR><LI> Έχω πάρει ένα cd-room από σας.<BR><LI> Συνδρομητής : Παίρνω τηλέφωνο και μιλάει συνέχεια.<BR>Τεχνικός : Ποιο νούμερο καλείτε;<BR>Συνδρομητής : Το δικό μου, ποιο άλλο!!!<BR><LI> Ρε μεγάλε, μου λες σε παρακαλώ την αντρέσσα για να συνδεθώ;<BR><LI> Σας παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε τη διεύθυνση του url του web του Ίντερνετ.<BR><LI> Τι θα γίνει επιτέλους μ' αυτό το Ίντερνετ;<BR><LI> Σας παρακαλώ, μπορείτε να πετάξετε έξω τον θείο μου για να μπω εγώ;<BR><LI> Συνδρομητής : Τον κο. Τάδε παρακαλώ.<BR>Τεχνικός : Ο ίδιος...<BR>Συνδρομητής : Με θυμάστε; Είχα καλέσει kαι πέρυσι...<BR></UL>

Δημοσ.

xa xa xa xa x a x a x a x a <BR>x a x a x a x a ! ! ! ! ! ! ! !! !! <BR>Γ Α Μ Α Τ Ο ! ! ! <BR>Μ Π Ρ Α Β Ο ! Μ Π Ρ Α Β Ο ! Μ Π Ρ Α Β Ο !<BR>Ε Υ Γ Ε !<BR>* C O N G R A T U L A T I O N S *

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...