Γηρυόνης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2001 Χαχαχαχαχαχαχα. Δε θα μπορούσε να είναι πιο σωστό.
tiger3000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2001 KALO EINAI GIA NA JYPNANE KAPOIOI POY TRWNE KOYTOXORTO...
MAFIA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2001 Ayta einai topic...swsta kai wraia..oxi olo pc kai pc !!
ntsili Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 ...megales alithies...eidika ayto pou leei:"Exw mia sxesi"...
Acrobat Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Einai toso kalo pou se tromazei i pragmatikotita!
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Και μιας και μιλάμε για τέτοια θέματα πάρτε και ένα από εμένα.<P>Στον κόσμο των σχέσεων ισχύει ένας και μοναδικός κανόνας: Κάνε τη γυναίκα<BR>ευτυχισμένη.<BR>Κάνεις κάτι που της αρέσει, παίρνεις πόντους. Κάνεις κάτι που δεν της<BR>αρέσει, σου αφαιρούνται πόντοι. Δεν παίρνεις πόντους για κάτι που είναι<BR>αναμενόμενο. Λυπάμαι, έτσι είναι τα πράγματα.<BR>Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος...<P>Απλά καθήκοντα:<P>Στρώνεις το κρεβάτι (+1)<BR>Στρώνεις το κρεβάτι αλλά δεν βάζεις τα διακοσμητικά μαξιλάρια (0)<BR>Πετάς το κάλυμμα του κρεβατιού πάνω στα άστρωτα σεντόνια (-1)<BR>Αφήνεις το κάθισμα της λεκάνης όρθιο (-5)<BR>Αλλάζεις το χαρτί υγείας όταν τελειώσει (0)<BR>Όταν τελειώσει το χαρτί υγείας χρησιμοποιείς χαρτομάντηλα (-1)<BR>Όταν τελειώνουν τα χαρτομάντηλα χρησιμοποιείς την άλλη τουαλέτα (-2)<BR>Πας έξω να της αγοράσεις λεπτές σερβιέτες με φτερά (+5)<BR>Και χιονίζει (+8)<BR>Αλλά γυρίζεις πίσω με μπύρες (-5)<BR>Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα (0)<BR>Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και δεν είναι τίποτα (0)<BR>Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και είναι κάτι (+5)<BR>Που το εξουδετερώνεις χτυπώντας το με το ψαλίδι (+10)<BR>Είναι το γατάκι της (-10)<P>Κοινωνικές συναναστροφές:<P>Μένεις μαζί της σε όλη τη διάρκεια του πάρτυ (0)<BR>Μένεις μαζί της για λίγο και μετά πας και μιλάς με κολλητό σου από το<BR>πανεπιστήμιο που τα πίνατε μαζί (-2)<BR>Και λέγεται Κατερίνα (-4)<BR>Η Κατερίνα είναι χορεύτρια (-6)<BR>Η Κατερίνα έχει βάλει σιλικόνη (-80)<P>Τα γενέθλιά της:<P>Την βγάζεις έξω για δείπνο (0)<BR>Την βγάζεις έξω για δείπνο και δεν είναι μαγαζί που έχει SuperSport (+1)<BR>Καλά, είναι μαγαζί που έχει SuperSport (-2)<BR>Και είναι βραδυά προσφοράς (-3)<BR>Είναι μαγαζί που έχει SuperSport, είναι βραδυά προσφοράς και το πρόσωπό σου<BR>είναι βαμμένο στα χρώματα της ομάδας σου (-10)<P>Βραδυνή έξοδος με την αντροπαρέα:<P>Πας με τον κολλητό σου (-5)<BR>Ο κολλητός σου έχει έναν ευτυχισμένο γάμο (-4)<BR>Ο κολλητός σου είναι τρομακτικά άγαμος (-7)<BR>Και οδηγάει μια Mustang (-10)<BR>Με αμερικανικές πινακίδες που γράφουν "GR8 N BED" (-15)<P>Βραδυνή έξοδος:<P>Την πας κινηματογράφο (+2)<BR>Την πας κινηματογράφο σε ταινία που της αρέσει (+4)<BR>Την πας κινηματογράφο σε ταινία που τη σιχαίνεσαι (+6)<BR>Την πας κινηματογράφο σε ταινία που τη λατρεύεις (-2)<BR>'Εχει τίτλο "Φονικός Μπάτσος 3" (-3)<BR>Και δείχνει σκοτωμούς και ληστείες (-9)<BR>Και είπες ψέματα ότι ήταν ευρωπαϊκός κινηματογράφος με θέμα τα ορφανά (-15)<P>Η φυσική σου κατάσταση:<P>Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα (-15)<BR>Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και γυμνάζεσαι για να την ξεφορτωθείς (+10)<BR>Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και καταφεύγεις σε φαρδιά τζην και φουσκωτά<BR>πουκάμισα (-30)<BR>Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και της λες<BR>"Δεν πειράζει, έχεις κι εσύ" (-8000)<P>Το μέγα ερώτημα:<P>Ρωτάει "Σου φαίνομαι χοντρή;" (-1)<BR>(Ω ναι! Χάνεις πόντο έτσι κι αλλιώς!)<BR>Διστάζεις να απαντήσεις (-10)<BR>Απαντάς "Που;" (-35)<BR>Οποιαδήποτε άλλη απάντηση (-20)<P>Επικοινωνία: (Όταν θέλει να μιλήσει για ένα πρόβλημα)<P>Ακούς δείχνοντας προβληματισμένος (0)<BR>Ακους για πάνω από 30 λεπτά (+50)<BR>Ακους για πάνω από 30 λεπτά χωρίς να κοιτάξεις την τηλεόραση (+1000)<BR>Καταλαβαίνει ότι αυτό συμβαίνει επειδή σε πήρε ο ύπνος (-2000)
pyro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 ""Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και είναι κάτι (+5)<BR>Που το εξουδετερώνεις χτυπώντας το με το ψαλίδι (+10)<BR>Είναι το γατάκι της (-10)""<P>poio apola?<BR>lol<BR>
vlachaquito Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 kala eseis den pate katholou kala....<BR>teleiaaaaaaaaaaaaaaaaa<P>p.s. taso & girioni,ta deiksate stis gomenes sas????<P>keep up the good work...
wwwtasos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 <B>Den einai dikia mou empneusi, mou to esteile me mail enas filos...</B><P>ΑΤΑΚΕΣ <P>TΙ ΛΕΝΕ: <BR>ΤΙ ΕΝNΟΟΥΝ:<P><BR>ΑΓΟΡΙΑ.<P>Λ: Θέλω να ερωτευτώ!<BR>Ε: Θέλω να γαμήσω...<P>Λ: Μου αρέσει να σε κοιτάω<BR>Ε: Kαι να σε φαντάζομαι γυμνή.<P>Λ: Έχεις ωραία πόδια!<BR>Ε: Πω, πω ένας κώλος!<P>Λ: Θες να διαβάσουμε σπίτι μου;<BR>Ε: Λείπουν και οι δικοί μου...<P>Λ: Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι ηλίθια.<BR>Ε: Δεν έχω λεφτά να σου πάρω ηλίθια δώρα.<P>Λ: Θα περάσω να σε πάρω αργότερα.<BR>Ε: Θέλω να παίξω φλιπεράκια πρώτα.<P>Λ: Το Σάββατο θα έχω αυτοκίνητο.<BR>Ε: Να θυμηθώ τα προφυλακτικά.<P>Λ: Η γκόμενα είναι καταπληκτική στο κρεβάτι<BR>Ε: Ποιος ξέρει πόσους έχει πάρει.<P>Λ: Τη Σούλα; Τη σούταρα χθες.<BR>Ε: Με σούταρε χθες<P>Λ: Θα προσέχω στο υπόσχομαι.<BR>Ε: Mωρέ, ας γαμήσω.<P>Λ: Θα ?ρθεις απ? το σπίτι; Θα ?ναι και τα παιδιά εκεί.<BR>Ε: Τους είπα να μην πατήσουν...<P>Λ: Πέρασες καλά χθές;<BR>Ε: Ζηλεύω, ζηλεύω, ζηλεύω...<P>Λ: Τη βαριέμαι. Σιγά την γκόμενα.<BR>Ε: Πεθαίνω, αλλά το παίζει δύσκολη.<P>Λ: Αύριο δεν μπορώ. Με θέλει ο μπαμπάς μου.<BR>Ε: Παίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός..<P>Λ: Η Μαίρη; Ποια Μαίρη;<BR>Ε: Εκείνη η ψηλή, μελαχρινή, με το ρόζ μπλουζάκι, την<BR>αλογοουρά και τα<BR>ωραία δάχτυλα;<P>ΚΟΡΙΤΣΙΑ. <P>Λ: Θέλω να ερωτευτώ!<BR>Ε: Θέλω να ερωτευτώ!<P>Λ: Ο Μάρκος είναι κάφρος!<BR>Ε: Πεθαίνω...<P>Λ: Τι σκέφτεσαι;<BR>Ε: Ποια σκέφτεσαι;<P>Λ: Μ? αγαπάς;<BR>Ε: Ή με θες μόνο για το κορμί μου;<P>Λ: Μένεις μόνος;<BR>Ε: Ή θα τρέχουμε σε δασάκια, ξενοδοχεία και χαράδρες;<P>Λ: Δεν είμαι ακόμα έτοιμη.<BR>Ε: Ψήσε με κι άλλο.Θέλω να σέρνεσαι.<P>Λ: Έχω μία σχέση.<BR>Ε: Αν είσαι τάφος, κάτι γίνεται<P>Λ: Θα φωνάζουν οι γονείς μου <BR>Ε: Τίποτα δεν θα πουν,αλλά είναι εύκολη δικαιολογία.<P>Λ: Συμπαθητική η πρώην σου<BR>Ε: Σκύλα και δεν θέλω να την ξαναδώ.<P>Λ: Δεν ξέρω τι θέλω!<BR>Ε: Ακούω προτάσεις...<P>Λ: Δεν έχω τίποτα.<BR>Ε: Βαριέμαι!<P>Λ: Κουρασμένη είμαι.<BR>Ε: Κάνε κάτι...<P>Λ: Ωραία πέρασα,αλλά μου έλειπες.<BR>Ε: Ευτυχώς που έλειπες και ξεσάλωσα...<P>Λ: Θέλω να μείνω μόνη για λίγο.<BR>Ε: Γουστάρω άλλον.<P>Λ: Δεν πειράζει κι εγώ έχω κανονίσει.<BR>Ε: Αυτό, θα το πληρώσεις...<P>Λ: Σου άρεσε;<BR>Ε: Aν ξαναδείς πίπα από μένα...
wwwtasos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by vlachaquito:<BR><STRONG>kala eseis den pate katholou kala....<BR>teleiaaaaaaaaaaaaaaaaa<P>p.s. taso & girioni,ta deiksate stis gomenes sas????<P>keep up the good work...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>OXI BEBAIA!!!!!<P>Xairomai pantos pou sas arese!!<P><BR>
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Και μιας και αρχίσαμε σας δίνω και κάτι άλλο.<P> Εγώ, το πέος, αιτούμαι άυξηση του μισθού μου γιατί:<P><UL TYPE=SQUARE><LI> Κάνω σωματική εργασία.<BR><LI> Δουλεύω σε μεγάλα βάθη.<BR><LI> Βάζω μέσα πρώτα το κεφάλι σε ο,τιδήποτε κάνω<BR><LI> Δεν έχω αργίες, άδειες, Σαββατοκύριακα.<BR><LI> Δουλεύω σε υγρό περιβάλλον.<BR><LI> Δεν πληρώνομαι για τις υπερωρίες.<BR><LI> Δουλεύω σε ένα σκοτεινό μέρος με χωρίς κλιματισμό.<BR><LI> Δουλεύω σε υψηλές θερμοκρασίες.<BR><LI> Η δουλειά μου με εκθέτει σε μεταδοτικές ασθένειες.<BR></UL><P> Αγαπητό πέος, αφού έχουμε εκτιμήσει την αίτησή σου και τα επιχειρήματά σου, η διοίκηση αρνείται να σου δώσει αύξηση γιατί:<P><UL TYPE=SQUARE><LI> Δε δουλεύεις οκτάωρο στη σειρά.<BR><LI> Κοιμάσαι στη δουλειά μετά από μικρές χρονικές περιόδους.<BR><LI> Δεν ακολουθείς πάντα τους κανόνες της διευθυντικής ομάδας.<BR><LI> Δε μένεις στη θέση που σου έχει προσδιοριθεί, αλλά συχνά επισκέφτεσαι και άλλες περιοχές.<BR><LI> Δεν παίρνεις πάντα πρωτοβουλίες. Συχνά πυκνά πρέπει να διεγερθείς για να αρχίσεις να δουλεύεις.<BR><LI> Αφήνεις το μέρος της δουλειάς σου ανακατεμένο και λερωμένο κάθε φορά που τελειώνεις.<BR><LI> Δεν ακολουθείς πάντα τους κανόνες ασφαλείας. Πολλές φορές δε φοράς το προστατευτικό κάλυμα που επιβάλλεται.<BR><LI> Θα βγεις στη σύνταξη πριν τα 65<BR><LI> Δεν μπορείς να δουλέψεις διπλές βάρδιες.<BR><LI> Πολλές φορές αφήνεις την καθορισμένη θέση σου πρωτού να τελειώσεις τη δουλειά σου.<BR><LI> Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά συνέχεια μπαινοβγαίνεις στο μέρος της δουλειά έχοντας μαζί σου δύο ύποπτους σάκους!<BR></UL>
wwwtasos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2001 xaxaxaxaxaxa!!!!!!!<P>SUPER!!!!!!!!!!!<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.