Προς το περιεχόμενο

Αγόρια-Κορίτσια τι λένε και τι εννοούν...

wwwtasos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μιας και μιλάμε για τέτοια θέματα πάρτε και ένα από εμένα.<P>Στον κόσμο των σχέσεων ισχύει ένας και μοναδικός κανόνας: Κάνε τη γυναίκα<BR>ευτυχισμένη.<BR>Κάνεις κάτι που της αρέσει, παίρνεις πόντους. Κάνεις κάτι που δεν της<BR>αρέσει, σου αφαιρούνται πόντοι. Δεν παίρνεις πόντους για κάτι που είναι<BR>αναμενόμενο. Λυπάμαι, έτσι είναι τα πράγματα.<BR>Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος...<P>Απλά καθήκοντα:<P>Στρώνεις το κρεβάτι (+1)<BR>Στρώνεις το κρεβάτι αλλά δεν βάζεις τα διακοσμητικά μαξιλάρια (0)<BR>Πετάς το κάλυμμα του κρεβατιού πάνω στα άστρωτα σεντόνια (-1)<BR>Αφήνεις το κάθισμα της λεκάνης όρθιο (-5)<BR>Αλλάζεις το χαρτί υγείας όταν τελειώσει (0)<BR>Όταν τελειώσει το χαρτί υγείας χρησιμοποιείς χαρτομάντηλα (-1)<BR>Όταν τελειώνουν τα χαρτομάντηλα χρησιμοποιείς την άλλη τουαλέτα (-2)<BR>Πας έξω να της αγοράσεις λεπτές σερβιέτες με φτερά (+5)<BR>Και χιονίζει (+8)<BR>Αλλά γυρίζεις πίσω με μπύρες (-5)<BR>Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα (0)<BR>Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και δεν είναι τίποτα (0)<BR>Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και είναι κάτι (+5)<BR>Που το εξουδετερώνεις χτυπώντας το με το ψαλίδι (+10)<BR>Είναι το γατάκι της (-10)<P>Κοινωνικές συναναστροφές:<P>Μένεις μαζί της σε όλη τη διάρκεια του πάρτυ (0)<BR>Μένεις μαζί της για λίγο και μετά πας και μιλάς με κολλητό σου από το<BR>πανεπιστήμιο που τα πίνατε μαζί (-2)<BR>Και λέγεται Κατερίνα (-4)<BR>Η Κατερίνα είναι χορεύτρια (-6)<BR>Η Κατερίνα έχει βάλει σιλικόνη (-80)<P>Τα γενέθλιά της:<P>Την βγάζεις έξω για δείπνο (0)<BR>Την βγάζεις έξω για δείπνο και δεν είναι μαγαζί που έχει SuperSport (+1)<BR>Καλά, είναι μαγαζί που έχει SuperSport (-2)<BR>Και είναι βραδυά προσφοράς (-3)<BR>Είναι μαγαζί που έχει SuperSport, είναι βραδυά προσφοράς και το πρόσωπό σου<BR>είναι βαμμένο στα χρώματα της ομάδας σου (-10)<P>Βραδυνή έξοδος με την αντροπαρέα:<P>Πας με τον κολλητό σου (-5)<BR>Ο κολλητός σου έχει έναν ευτυχισμένο γάμο (-4)<BR>Ο κολλητός σου είναι τρομακτικά άγαμος (-7)<BR>Και οδηγάει μια Mustang (-10)<BR>Με αμερικανικές πινακίδες που γράφουν "GR8 N BED" (-15)<P>Βραδυνή έξοδος:<P>Την πας κινηματογράφο (+2)<BR>Την πας κινηματογράφο σε ταινία που της αρέσει (+4)<BR>Την πας κινηματογράφο σε ταινία που τη σιχαίνεσαι (+6)<BR>Την πας κινηματογράφο σε ταινία που τη λατρεύεις (-2)<BR>'Εχει τίτλο "Φονικός Μπάτσος 3" (-3)<BR>Και δείχνει σκοτωμούς και ληστείες (-9)<BR>Και είπες ψέματα ότι ήταν ευρωπαϊκός κινηματογράφος με θέμα τα ορφανά (-15)<P>Η φυσική σου κατάσταση:<P>Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα (-15)<BR>Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και γυμνάζεσαι για να την ξεφορτωθείς (+10)<BR>Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και καταφεύγεις σε φαρδιά τζην και φουσκωτά<BR>πουκάμισα (-30)<BR>Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και της λες<BR>"Δεν πειράζει, έχεις κι εσύ" (-8000)<P>Το μέγα ερώτημα:<P>Ρωτάει "Σου φαίνομαι χοντρή;" (-1)<BR>(Ω ναι! Χάνεις πόντο έτσι κι αλλιώς!)<BR>Διστάζεις να απαντήσεις (-10)<BR>Απαντάς "Που;" (-35)<BR>Οποιαδήποτε άλλη απάντηση (-20)<P>Επικοινωνία: (Όταν θέλει να μιλήσει για ένα πρόβλημα)<P>Ακούς δείχνοντας προβληματισμένος (0)<BR>Ακους για πάνω από 30 λεπτά (+50)<BR>Ακους για πάνω από 30 λεπτά χωρίς να κοιτάξεις την τηλεόραση (+1000)<BR>Καταλαβαίνει ότι αυτό συμβαίνει επειδή σε πήρε ο ύπνος (-2000)

Δημοσ.

""Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και είναι κάτι (+5)<BR>Που το εξουδετερώνεις χτυπώντας το με το ψαλίδι (+10)<BR>Είναι το γατάκι της (-10)""<P>poio apola?<BR>lol<BR> grin.gif" border="0

Δημοσ.

<B>Den einai dikia mou empneusi, mou to esteile me mail enas filos...</B><P>ΑΤΑΚΕΣ <P>TΙ ΛΕΝΕ: <BR>ΤΙ ΕΝNΟΟΥΝ:<P><BR>ΑΓΟΡΙΑ.<P>Λ: Θέλω να ερωτευτώ!<BR>Ε: Θέλω να γαμήσω...<P>Λ: Μου αρέσει να σε κοιτάω<BR>Ε: Kαι να σε φαντάζομαι γυμνή.<P>Λ: Έχεις ωραία πόδια!<BR>Ε: Πω, πω ένας κώλος!<P>Λ: Θες να διαβάσουμε σπίτι μου;<BR>Ε: Λείπουν και οι δικοί μου...<P>Λ: Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι ηλίθια.<BR>Ε: Δεν έχω λεφτά να σου πάρω ηλίθια δώρα.<P>Λ: Θα περάσω να σε πάρω αργότερα.<BR>Ε: Θέλω να παίξω φλιπεράκια πρώτα.<P>Λ: Το Σάββατο θα έχω αυτοκίνητο.<BR>Ε: Να θυμηθώ τα προφυλακτικά.<P>Λ: Η γκόμενα είναι καταπληκτική στο κρεβάτι<BR>Ε: Ποιος ξέρει πόσους έχει πάρει.<P>Λ: Τη Σούλα; Τη σούταρα χθες.<BR>Ε: Με σούταρε χθες<P>Λ: Θα προσέχω στο υπόσχομαι.<BR>Ε: Mωρέ, ας γαμήσω.<P>Λ: Θα ?ρθεις απ? το σπίτι; Θα ?ναι και τα παιδιά εκεί.<BR>Ε: Τους είπα να μην πατήσουν...<P>Λ: Πέρασες καλά χθές;<BR>Ε: Ζηλεύω, ζηλεύω, ζηλεύω...<P>Λ: Τη βαριέμαι. Σιγά την γκόμενα.<BR>Ε: Πεθαίνω, αλλά το παίζει δύσκολη.<P>Λ: Αύριο δεν μπορώ. Με θέλει ο μπαμπάς μου.<BR>Ε: Παίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός..<P>Λ: Η Μαίρη; Ποια Μαίρη;<BR>Ε: Εκείνη η ψηλή, μελαχρινή, με το ρόζ μπλουζάκι, την<BR>αλογοουρά και τα<BR>ωραία δάχτυλα;<P>ΚΟΡΙΤΣΙΑ. <P>Λ: Θέλω να ερωτευτώ!<BR>Ε: Θέλω να ερωτευτώ!<P>Λ: Ο Μάρκος είναι κάφρος!<BR>Ε: Πεθαίνω...<P>Λ: Τι σκέφτεσαι;<BR>Ε: Ποια σκέφτεσαι;<P>Λ: Μ? αγαπάς;<BR>Ε: Ή με θες μόνο για το κορμί μου;<P>Λ: Μένεις μόνος;<BR>Ε: Ή θα τρέχουμε σε δασάκια, ξενοδοχεία και χαράδρες;<P>Λ: Δεν είμαι ακόμα έτοιμη.<BR>Ε: Ψήσε με κι άλλο.Θέλω να σέρνεσαι.<P>Λ: Έχω μία σχέση.<BR>Ε: Αν είσαι τάφος, κάτι γίνεται<P>Λ: Θα φωνάζουν οι γονείς μου <BR>Ε: Τίποτα δεν θα πουν,αλλά είναι εύκολη δικαιολογία.<P>Λ: Συμπαθητική η πρώην σου<BR>Ε: Σκύλα και δεν θέλω να την ξαναδώ.<P>Λ: Δεν ξέρω τι θέλω!<BR>Ε: Ακούω προτάσεις...<P>Λ: Δεν έχω τίποτα.<BR>Ε: Βαριέμαι!<P>Λ: Κουρασμένη είμαι.<BR>Ε: Κάνε κάτι...<P>Λ: Ωραία πέρασα,αλλά μου έλειπες.<BR>Ε: Ευτυχώς που έλειπες και ξεσάλωσα...<P>Λ: Θέλω να μείνω μόνη για λίγο.<BR>Ε: Γουστάρω άλλον.<P>Λ: Δεν πειράζει κι εγώ έχω κανονίσει.<BR>Ε: Αυτό, θα το πληρώσεις...<P>Λ: Σου άρεσε;<BR>Ε: Aν ξαναδείς πίπα από μένα...

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by vlachaquito:<BR><STRONG>kala eseis den pate katholou kala....<BR>teleiaaaaaaaaaaaaaaaaa<P>p.s. taso & girioni,ta deiksate stis gomenes sas????<P>keep up the good work...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>OXI BEBAIA!!!!!<P>Xairomai pantos pou sas arese!!<P><BR> grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Δημοσ.

Και μιας και αρχίσαμε σας δίνω και κάτι άλλο.<P> Εγώ, το πέος, αιτούμαι άυξηση του μισθού μου γιατί:<P><UL TYPE=SQUARE><LI> Κάνω σωματική εργασία.<BR><LI> Δουλεύω σε μεγάλα βάθη.<BR><LI> Βάζω μέσα πρώτα το κεφάλι σε ο,τιδήποτε κάνω<BR><LI> Δεν έχω αργίες, άδειες, Σαββατοκύριακα.<BR><LI> Δουλεύω σε υγρό περιβάλλον.<BR><LI> Δεν πληρώνομαι για τις υπερωρίες.<BR><LI> Δουλεύω σε ένα σκοτεινό μέρος με χωρίς κλιματισμό.<BR><LI> Δουλεύω σε υψηλές θερμοκρασίες.<BR><LI> Η δουλειά μου με εκθέτει σε μεταδοτικές ασθένειες.<BR></UL><P> Αγαπητό πέος, αφού έχουμε εκτιμήσει την αίτησή σου και τα επιχειρήματά σου, η διοίκηση αρνείται να σου δώσει αύξηση γιατί:<P><UL TYPE=SQUARE><LI> Δε δουλεύεις οκτάωρο στη σειρά.<BR><LI> Κοιμάσαι στη δουλειά μετά από μικρές χρονικές περιόδους.<BR><LI> Δεν ακολουθείς πάντα τους κανόνες της διευθυντικής ομάδας.<BR><LI> Δε μένεις στη θέση που σου έχει προσδιοριθεί, αλλά συχνά επισκέφτεσαι και άλλες περιοχές.<BR><LI> Δεν παίρνεις πάντα πρωτοβουλίες. Συχνά πυκνά πρέπει να διεγερθείς για να αρχίσεις να δουλεύεις.<BR><LI> Αφήνεις το μέρος της δουλειάς σου ανακατεμένο και λερωμένο κάθε φορά που τελειώνεις.<BR><LI> Δεν ακολουθείς πάντα τους κανόνες ασφαλείας. Πολλές φορές δε φοράς το προστατευτικό κάλυμα που επιβάλλεται.<BR><LI> Θα βγεις στη σύνταξη πριν τα 65<BR><LI> Δεν μπορείς να δουλέψεις διπλές βάρδιες.<BR><LI> Πολλές φορές αφήνεις την καθορισμένη θέση σου πρωτού να τελειώσεις τη δουλειά σου.<BR><LI> Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά συνέχεια μπαινοβγαίνεις στο μέρος της δουλειά έχοντας μαζί σου δύο ύποπτους σάκους!<BR></UL>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...