Grabi Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 παιδιά ήθελα να ρωτήσω μέχρι τι απόσταση μπορώ να ανιχνευσω ασύρματο δίκτυο με καλό σήμα και με τί?
Grabi Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 για να δω αν είναι κάποιο ξεκλείδωτο για να μπω στο internet δωρεάν.
stefa_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 1)Αν εχεις USB WLAN στικακι τοτε Παρε ενα στραγγυστηρι που δεν το χρειαζεσαι πλεον.Ανοιξε μια τρυπα απο πισω και βαλε το στικακι μεσα στο στραγγυστηρι.Θα χρειαστεις φυσικα και μια προεκταση USB οχι πανω απο 5μ.Με αυτην την κατασκευη μπορεις να ''σημαδευεις'' προς παραθυρα και μπαλκονοπορτες και να αρπαξεις σημα απο μακρια 2)Αν εχεις καποιο κλειστο μπαλκονι μπορεις να αγορασεις ενα access point και να το τοποθετησεις εκει και να το συνδεσεις με τον υπολογιστη ειτε με καλωδιο,ειτε να σου στελνει σημα απο το μπαλκονι απο το δικτυο που πιανεις εξω με την λειτουργεια AP-Client Mode (Wireless Site Survey) 3)Αγορασε μια κεραια 7DBi οχι πανω απο 1μ. Αυτα...
Grabi Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ναι όμως αν δεν ξέρω ποιος έχει ασύρματο δίκτυο τότε τι κάνω???
stefa_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Aπ οτι καταλαβα θες να παρεις USB/PCI ασυρματη καρτα χωρις να ξερεις αμα εχεις δικτυο ε ?
stefa_1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Αν μενεις σε περιοχη με διαμερισματα και οχι σε κανα παραθαλλασιο μερος πανω στους βραχους ειναι πολυ πιθανο μην σου πω σιγουρο οτι θα βρεις Εγω παντως πριν αγορασω ασυρματη καρτα δανειστηκα ενα laptop για να scannαρω πρωτα.Κανε το ιδιο και συ ή αγορασε στην τυχη.Ενα 10 ευρω θα κλαψεις αμα δεν βρεις τιποτα
Grabi Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 λαπτοπ έχω, βρίσκει ασύρματα δίκτυα αλλά τα περισσότερα χωρίς σήμα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:41 ---------- Τα περισσότερα είναι μόνο στο μπαλκόνι , μέσα στο σπιτι λίγα με το ζόρι.
100 010 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Βασικα να πληρωσεις και να βαλεις ιντερνετ. Τι γυφτιες ειναι αυτες και οι αλλοι σου λενε?
mharis Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 βάλε netstumbler να scannareis να δεις τι παίζει. το ότι τα βρίσκει άλλα δεν έχουν σήμα σημαίνει ότι η κάρτα λαμβάνει που και που κανένα beacon από καμιά ανάκλαση που σημαίνει ότι είναι λίγο δύσκολο να συν δεθείς εκτός και αν κόβεις βόλτες συνέχεια στο μπαλκόνι, έχε υπόψιν σου ότι σε ένα τέτοιο δίκτυο που δεν διαθέτει καμιά ασφάλεια (φαντάζομαι σε τέτοιο θέλεις να εισέλθεις, έκτος και αν μπορείς να παρακάμψεις την ασφάλεια ) τα δεδομένα σου είναι στο αέρα και διαθέσιμα στον κάθε περίεργο του διπλανού μπαλκονιού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.