geokokos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδιά μαλλον πως έχω κολλησει κάποιον ιό και στον εξωτερικο μου δίσκο που έχω όλη μου την δουλειά σε μερικούς φακέλους εχει μπεί η κατάληξη .exe και δεν μπορώ να τον ανόιξω και έχω πολυ σημαντικά πράγματα σε αυτούς του φακέλους. Ε χωδοκιμάσει με kaspersky και nod32 και δεν μου δείχνουν καποιο ιό εχετε τιποτα εσείς υπόψιν σας ευχαριστώ
nikos903 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Σίγουρα τα έκανε exe? Έχεις βγάλει δηλαδή την απόκρηψη κατάληξης και το βλέπεις? Άμα αλλάξεις την επέκταση με το χέρι? (άμα ήταν word δώσε του .doc ή .docx στο τέλος κτλπ). Καλύτερα θα ήταν να έπαιρνες ένα αντίγραφο αυτών των αρχείων πρίν κάνεις κάτι.
geokokos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 δεν μπορώ να τον μετονομάσω γιατι μου λέει οτι υπάρχει ήδη ένας φάκελος με αυτό το όνομα και ένα άλλο πραγμα είναι ότι usb flashaki βάλω το κάνει και εκεί εχω μολύνει πάρα πολλα flashakia πως θα τον καθαρίσω ΧΩΡΙΣ FORMAT
ss13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Κάνε αυτό βήμα βήμα !!! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=214514
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.