Προς το περιεχόμενο

''ένωση'' ηχείων

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αυτά τα ηχεία http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600

και θέλω να πάρω και αυτά λογο καλύτερης αποδοσης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501597

η ερώτησή μου είναι αν μπορώ να παιζουν αυτα τα δύο συστήματα μαζί ( να τα συνδέσω μεταξύ τους ή και τα δύο στον υπολογιστή)

εχω την κάρτα ήχου της creative μοντέλο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540184

ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Και να κανεις τι?

7.1+2.1 = 9.2 ??? :lol: :o

Ή απλα να παιζουν το ιδιο τα Ζ-2300 με τα μπροστινα των Ζ5500?

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα να μην συνδέσεις τόσα πολλά.

τι να τα κάνεις clubaki θες να κάνεις το δωμάτιο!

αλλά νομίζω αν τα συνδέσεις δεν θα έχεις και καλή ποιότητα ήχου.

Δημοσ.

θέλω να ακουγεται μεχρι και απέναντι....

επειδη πολύ απλά μετα τι θα τα κάνω τα παλια

αντε να βρεις άτομο που να τα θέλει

• Moderators
Δημοσ.
θέλω να ακουγεται μεχρι και απέναντι....

Της ηλικιας...

Αν δε σου χει περασει σε κανα-2 χρονακια να το κοιταξεις.

Δημοσ.
Της ηλικιας...

μπα εχω μπολικα χρονια μπροστά μου ....

• Moderators
Δημοσ.
αυτό όμως πρέπει να επηράζει την ποιότητα του ήχου...

Οχι ιδιαιτερα, αλλαζει η αντισταση του σηματος εισοδου, αλλα οχι τοσο που να επηρεαζεται σημαντικα η ποιοτητα.

Πιο πολυ επηρεαζεται αν το συγκεκριμενο εξαρτημα ειναι κακης ποιοτητας, παρα απο την υπαρξη του αυτη καθεαυτη.

Δημοσ.
Οχι ιδιαιτερα, αλλαζει η αντισταση του σηματος εισοδου, αλλα οχι τοσο που να επηρεαζεται σημαντικα η ποιοτητα. ...

Όχι πολύ σαν τη μέρα με τη νύχτα περίπου. :P

Αν διπλασιάσεις ομική αντίσταση ηχείων πόσα γίνονται τα mVolt του σήματος προενίσχυσης; Πόσα τρανζίστορ εξόδου προενίσχυσης καίγονται σε υψηλές (για τα εν λόγω ηχεία) εντάσεις; ;)

Άσε που όσο προθέτεις ηχεία θα παίζεις πιο χαμηλά συνολικά σε ένταση ήχου ( dB SPL ), άσχετα με τον παραπάνω όγκο του ήχου λόγω του # των ηχείων.

Για να συνδέσεις περισότερα ενεργά ηχεία -από όσα υποστηρίζει- στην ίδια κάρτα ήχου θέλεις αντίστοιχο μίκτη/προενισχυτή παλικάρι. Όποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός θα σου φέρει χειρότερα εώς αντίθετα αποτελέσματα.

/sc

Δημοσ.
Της ηλικιας...

κλασσικο....εγω το χω ειδη 2...για ποσο κραταει? :shock:
Δημοσ.
Όχι πολύ σαν τη μέρα με τη νύχτα περίπου. :P

Αν διπλασιάσεις ομική αντίσταση ηχείων πόσα γίνονται τα mVolt του σήματος προενίσχυσης; Πόσα τρανζίστορ εξόδου προενίσχυσης καίγονται σε υψηλές (για τα εν λόγω ηχεία) εντάσεις; ;)

Άσε που όσο προθέτεις ηχεία θα παίζεις πιο χαμηλά συνολικά σε ένταση ήχου ( dB SPL ), άσχετα με τον παραπάνω όγκο του ήχου λόγω του # των ηχείων.

Για να συνδέσεις περισότερα ενεργά ηχεία -από όσα υποστηρίζει- στην ίδια κάρτα ήχου θέλεις αντίστοιχο μίκτη/προενισχυτή παλικάρι. Όποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός θα σου φέρει χειρότερα εώς αντίθετα αποτελέσματα.

/sc

ευχαριστώ

αλλα βλέπω οτι υπάρχουν αντιφασεις με ΄΄αλλα ποστ

μάλλον θα πρεπει να βρω αγοραστή αλλα συνεχιστε μηπος τελικα δεν χροιαστει

Δημοσ.
ευχαριστώ

αλλα βλέπω οτι υπάρχουν αντιφασεις με ΄΄αλλα ποστ

μάλλον θα πρεπει να βρω αγοραστή αλλα συνεχιστε μηπος τελικα δεν χροιαστει

Εαν θελεις να αλλαξεις τα z-2300 μονο κ μονο επειδη δεν ειναι αρκετα δυνατα πιστευω πως πρεπει να σκεφτεσαι λυσεις του στυλ αυτονομου ενισχυτη+ηχεια...

Υ.Γ Τα z-2300 εαν δεν εχουν προβλημα κ τα δωσεις σε καλη τιμη θα φυγουν στο λεπτο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...