Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ξαναλεω, bain-marie (κατσαρολα με νερο και μεσα ενα 2ο μεταλικο σκευος που ΔΕΝ θα ακουμπαει στο νερο που βραζει) βαζουμε το τυρι εκει μεσα και το λιωνουμε εναλλακτικα και για πιο ρευστο προιον, bechamel με παρα πολυ τυρι μεσα.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 ξαναλεω, bain-marie (κατσαρολα με νερο και μεσα ενα 2ο μεταλικο σκευος που ΔΕΝ θα ακουμπαει στο νερο που βραζει) βαζουμε το τυρι εκει μεσα και το λιωνουμε εναλλακτικα και για πιο ρευστο προιον, bechamel με παρα πολυ τυρι μεσα. Πως γίνεται να μην ακουμπάει;Να στέκεται στο χείλος της κατσαρόλας δηλαδή πάνω στον ατμό;
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 βαθια κατσαρολα με λιγο νερο και το μπολ απο πανω
Daemonos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 απο ότι έχω δεί πρέπει να είναι τυρί σε κονσέρβα συμπαγές. και το μηχάνιμα αυτό που κάνει είναι να το ζεστάινει
elvisjedi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 απο ότι έχω δεί πρέπει να είναι τυρί σε κονσέρβα συμπαγές. και το μηχάνιμα αυτό που κάνει είναι να το ζεστάινει πεντανοστιμο ακουγεται..... παντως πιστευω πως η καλυτερηη λυση ειναι αυτη που αναφερθηκε και πιο πανω διαφορα τυρια πανω στα νατσοσ και 2-3 λεπτα στο φουρνο μικροκυματων
PlaStiK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Αφήστε τα nachos, κάνουλα για μπύρα πάνω στο γραφείο είναι το μόνο αξιόλογο project. Δίπλα στο μηχάνημα με τα hot dog.
arxaggelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 απο ότι έχω δεί πρέπει να είναι τυρί σε κονσέρβα συμπαγές. και το μηχάνιμα αυτό που κάνει είναι να το ζεστάινει Θεέ μου μόλις θυμήθηκα το ανεκδιήγητο τυρί κονσέρβα του στρατού που νόμιζες ότι τρως στεγνωμένο στόκο! και νόμιζα ότι τα είχα ξεχάσει όλα από εκεί. Damn you Daemonos!
Daemonos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 χαχαχα ναι που είχε και κονσέρβα με αρακά! χαχαχαχα το τυρί στα nachos είναι τέλειο ρε! το έχουν τα περισσότερα cinema!
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ωραία τα νάτσος, ειδικά όταν τα τρώς με το σωστό τρόπο:
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 κοιταχτε για την πλαστικουρα που εχουν τα cinema αφηστε το...αν παραγγελνετε φαγια απο το νετ βρείτε το http://en.wikipedia.org/wiki/Velveeta ειναι λιγοτερο πλαστικο απο αυτο του cinema παντως, αλλα δεν αξιζει τον κοπο. εγω τριμενο τυρι ριχνω τα ριχνω στον φουρνο (τα μικροκύματα δεν μου αρεσουν για λιωσιμο τυριου τοσο) και ειναι μια χαρα. τωρα υπαρχουν και πιο καλες λυσεις : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=OjJ0QyiCTKM[/ame]
isay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Θεέ μου μόλις θυμήθηκα το ανεκδιήγητο τυρί κονσέρβα του στρατού που νόμιζες ότι τρως στεγνωμένο στόκο! και νόμιζα ότι τα είχα ξεχάσει όλα από εκεί. Damn you Daemonos! Μπλιάχ:X:X:X:X:X:X Ξέρω άτομο που του άρεσε πολύ. Περί ορέξεως ...
Daemonos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και πάλι ομως δεν είναι το ίδιο πράγμα ρε παίδες. Για την συσκευή όποιος μάθει κάτι ας μου πέι! Αυτο το ημίρευστο τυρί πώς θα το βρούμε? έχει ο μαρινόπουλος?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Στον Μαρινόπουλο που πήγα, δεν βρήκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.