Προς το περιεχόμενο

Μηχάνιμα για Nachos

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξαναλεω, bain-marie (κατσαρολα με νερο και μεσα ενα 2ο μεταλικο σκευος που ΔΕΝ θα ακουμπαει στο νερο που βραζει)

βαζουμε το τυρι εκει μεσα και το λιωνουμε

εναλλακτικα και για πιο ρευστο προιον, bechamel με παρα πολυ τυρι μεσα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ξαναλεω, bain-marie (κατσαρολα με νερο και μεσα ενα 2ο μεταλικο σκευος που ΔΕΝ θα ακουμπαει στο νερο που βραζει)

βαζουμε το τυρι εκει μεσα και το λιωνουμε

εναλλακτικα και για πιο ρευστο προιον, bechamel με παρα πολυ τυρι μεσα.

Πως γίνεται να μην ακουμπάει;Να στέκεται στο χείλος της κατσαρόλας δηλαδή πάνω στον ατμό;

Δημοσ.

απο ότι έχω δεί πρέπει να είναι τυρί σε κονσέρβα συμπαγές. και το μηχάνιμα αυτό που κάνει είναι να το ζεστάινει

Δημοσ.
απο ότι έχω δεί πρέπει να είναι τυρί σε κονσέρβα συμπαγές. και το μηχάνιμα αυτό που κάνει είναι να το ζεστάινει

πεντανοστιμο ακουγεται..... :P

παντως πιστευω πως η καλυτερηη λυση ειναι αυτη που αναφερθηκε και πιο πανω διαφορα τυρια πανω στα νατσοσ και 2-3 λεπτα στο φουρνο μικροκυματων

Δημοσ.

Αφήστε τα nachos, κάνουλα για μπύρα πάνω στο γραφείο είναι το μόνο αξιόλογο project.

Δίπλα στο μηχάνημα με τα hot dog.

hotdog.jpg

Δημοσ.

Θεέ μου μόλις θυμήθηκα το ανεκδιήγητο τυρί κονσέρβα του στρατού που νόμιζες ότι τρως στεγνωμένο στόκο! και νόμιζα ότι τα είχα ξεχάσει όλα από εκεί. Damn you Daemonos!

Δημοσ.

χαχαχα ναι που είχε και κονσέρβα με αρακά! χαχαχαχα

το τυρί στα nachos είναι τέλειο ρε! το έχουν τα περισσότερα cinema!

Δημοσ.

κοιταχτε για την πλαστικουρα που εχουν τα cinema αφηστε το...αν παραγγελνετε φαγια απο το νετ βρείτε το http://en.wikipedia.org/wiki/Velveeta

ειναι λιγοτερο πλαστικο απο αυτο του cinema παντως, αλλα δεν αξιζει τον κοπο. εγω τριμενο τυρι ριχνω τα ριχνω στον φουρνο (τα μικροκύματα δεν μου αρεσουν για λιωσιμο τυριου τοσο) και ειναι μια χαρα. τωρα υπαρχουν και πιο καλες λυσεις :

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=OjJ0QyiCTKM[/ame]

Δημοσ.
Θεέ μου μόλις θυμήθηκα το ανεκδιήγητο τυρί κονσέρβα του στρατού που νόμιζες ότι τρως στεγνωμένο στόκο! και νόμιζα ότι τα είχα ξεχάσει όλα από εκεί. Damn you Daemonos!

Μπλιάχ:X:X:X:X:X:X:X

Ξέρω άτομο που του άρεσε πολύ. Περί ορέξεως ...

Δημοσ.

Και πάλι ομως δεν είναι το ίδιο πράγμα ρε παίδες.

Για την συσκευή όποιος μάθει κάτι ας μου πέι!

Αυτο το ημίρευστο τυρί πώς θα το βρούμε? έχει ο μαρινόπουλος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...