Daemonos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δέν ήξερα πού να ποστάρω για αυτό και το έριξα εδώ! Έχετε δεί στο σινεμά το μηχάνιμα που βγάζει το τυρί για τα μεξικάνικα πατατάκια? Πού μπορώ να βρώ ένα τέτοιο για το σπίτι ρε παιδιά? Και τυρι που προμηθευονται?
ApSiMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Τέτοιο μηχάνημα δεν ξέρω που μπορείς να βρεις.... Αν όμως την βρίσκεις με το λιωμένο τυρί πάνω σε natchos/πατατάκια/οτιδήποτε μπορείς να καταφύγεις στην λύση του fondue..... (το site κ η τιμή είναι ενδεικτικά κ είναι τα πρώτα που βρήκα στο google...αν το ψάξεις μπορείς να βρεις κ άλλα πολλά...)
Daemonos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ε το είδα αλλα πολύ φασαρία θέλει.και δεν ξέρω και τι τυρί βάζουν.είναι ειδικό τυρί αυτό που έχουν στα σινεμά. άντε γαμότο να βρούμε τίποτα τέτοιο...
paschalia Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Γιατί δεν ρωτάς στο αναψυκτήριο των κινηματογράφων ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Κάτι τέτοιο ψάχνεις;
Daemonos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Γιατί δεν ρωτάς στο αναψυκτήριο των κινηματογράφων ? ε ντροπή ρε συ....
fullon Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 τι να το κανεις το μηχανημα? Doritos με κιτρινο τυρι κομματακια απο πανω και 2-3 λεπτα στο φουρνο μεχρι να λιωσει το τυρι
narcotic81 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ξέρετε τι τυρί είναι αυτό που βάζουν μέσα?
kage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 [ame]http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Dgarden&field-keywords=Nacho+Cheese[/ame] ή κανα τυρι σκονη
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Γιατί, θέλει ειδικό τυρί; Απλό κίτρινο, δεν κάνει ρε παιδιά; Πάντως, πολύ ακριβός ο εξοπλισμός, και δεν ξέρω ποιός θα κάθεται να καθαρίζει τα κολλημένα τυριά..
arxaggelos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν κατάλαβα, θέλεις τη συσκευή επείδή γουστάρεις το μπιχλιμπίδι ή βασικά το ίδιο το τυρί? Σε κάποια delicatessen έχει παρασκεύασμα τσένταρ σε ημιρρευστη μορφή (δεν τολμώ να το πω κανονικό τσενταρ), σε συσκευασία όπως αυτή της μουστάρδας που τη ζουλάς. Χρησιμοποιεύται για dip. Νομίζω τέτοιο είναι και το τυρί που βάζουν στα νάτσος. Στη Θεσσαλονίκη είχα βρει πριν καιρό στον "Κοσμά" στη Β.Ηρακλείου (Κοσμάς rulez!).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δεν είχα προσέξει πως υπήρχε τυρί σε τέτοια συσκευασία. Θα τα <<χτυπήσω>> τότε..
SGP Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 είναι ψιλοντροπή να το λες τυρί αυτό το πράγμα αλλά τέλος πάντων. Βγάζει και dip η dorittos και ίσως και η el sabor που έχει ανάλογη γεύση και όψη. Σε φουρνάκι 3 λεπτά να βάλλεις νάτσος με τριμμένο τσένταρ και καμιά πιπερίτσα χαλαπένιο 10 φορές καλύτερο θα είναι πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.