greekfragma Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Just now, Narayan said: Τον κατάλαβες από την πρώτη τι θέλει να το κάνει και ντράπηκε 😏 εγώ αλήθεια από ενδιαφέρον τον ρωτάω. άλλο μοντέλο θέλει για τηγάνι, και άλλο για να περνάει και τις κουρτίνες στο εξοχικό για να βαράει στον ουρανό τις νυχτερίδες.
SabotazNic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Εγω παντως εχω ενα πρασινο και ζαλιζω τις γατες μου.
greekfragma Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 minute ago, SabotazNic said: Εγω παντως εχω ενα πρασινο και ζαλιζω τις γατες μου. να σε ενημερώσω οτι δημιουργείς πρόβλημα στις γάτες σου. καλύτερα να ενημερωθείς τι ζημιά τους προκαλείς.
greekfragma Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Just now, gate_7 said: Για να ρίχνω προς τον ουρανό βράδυ ή μέρα;
Dantε Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, gate_7 είπε Για να ρίχνω προς τον ουρανό Περνανε αεροπλανα, παρανομο 2
gate_7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δεν κάνω τέτοια που λέτε! Το θέλω για το εξοχικό μου. Και στα γήπεδα παράνομα είναι, και όμως το παίρνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι. Εδώ πρέπει δηλαδή να μου κάνετε τόσες ερωτήσεις για να μου απαντήσετε.. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω..
greekfragma Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 minute ago, gate_7 said: Δεν κάνω τέτοια που λέτε! Το θέλω για το εξοχικό μου. Και στα γήπεδα παράνομα είναι, και όμως το παίρνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι. Εδώ πρέπει δηλαδή να μου κάνετε τόσες ερωτήσεις για να μου απαντήσετε.. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.. για το εξοχικό σου να περνάει και την κουρτίνα; αν δεν έχεις κουρτίνα πάρε το φθηνότερο με 5ευρώ. ρώτα και κάναν αιπηστυμωνα της 7 που έχει κανένα να το δοκιμάσεις να δεις αν σου κάνει 1
gate_7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε για το εξοχικό σου να περνάει και την κουρτίνα; αν δεν έχεις κουρτίνα πάρε το φθηνότερο με 5ευρώ. ρώτα και κάναν αιπηστυμωνα της 7 που έχει κανένα να το δοκιμάσεις να δεις αν σου κάνει Δεν πάω γήπεδο... για πολλούς λόγους..
greekfragma Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Just now, gate_7 said: Δεν πάω γήπεδο... για πολλούς λόγους.. πάρε το φθηνότερο πράσινο. για εξοχή μια χαρά πλάκα θα έχει. απλά λίγο σεβασμό στα πουλιά τις φωλιές και τα αεροπλάνα άμα περνάνε από κοντά σου.
SabotazNic Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Καθαρα απο περιεργεια, δηλαδη τι θα κανεις στον ουρανο και αντε στο απεναντι βουνο? Θα ριξεις 1-2-3 φορες. Και? Ενημερωτικα εγω το ειχα παρει απο τοπικο "πακι" με το αναλογο παζαρακι να ριξει τιμη.
gate_7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε πάρε το φθηνότερο πράσινο. για εξοχή μια χαρά πλάκα θα έχει. απλά λίγο σεβασμό στα πουλιά τις φωλιές και τα αεροπλάνα άμα περνάνε από κοντά σου. Αν ήθελα κάποιο φθηνό δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να σας στείλω μήνυμα. Θα έπαιρνα κάποιο από το σκρουτζ ή από κάποιο πανηγύρι..
greekfragma Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 minute ago, gate_7 said: Αν ήθελα κάποιο φθηνό δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να σας στείλω μήνυμα. Θα έπαιρνα κάποιο από το σκρουτζ ή από κάποιο πανηγύρι.. ρε μαν μας δουλεύεις τώρα; για την εξοχή και απλή χρήση χαβαλέ ['αρε το φθηνότερο. το ακριβό τι το θες; να ανάβεις φωτιά σε ξερόχορτα σε χρόνο 5δευτερολέπτων; να στείλω άμα είναι το προφίλ σου στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να τους εξηγήσεις γιατί θες 100ευρώ για λέηζερ για το "εξοχικό" 1
Nick Nickolas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Ρε φιλέ...no offense αλλα λέγεσαι gate_7 και ζητάς το πιο δυνατό λέιζερ. Λογικο και επομενο ειναι να ακουσεις τετοια πραγματα. Ακομη και να μην το θες για να κανεις κατι παράνομο, θα πρέπει τουλαχιστον να ανεχθείς την καζουρα. Ολα παράνομα ειναι και έχουν κινδύνους για την υγεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις