merianos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Καλημέρα σε όλους ! ! ! Θα ήθελα λίγη βοήθεια ! ! ! Ψάχνω ένα καλό και αξιόπιστο Calendar για VB.NET ή για PHP, όπου να μπορεί να αναπαριστά τις ημερομηνίες σε ετήσιο ημερολόγιο, μηνιαίο, εβδομαδιαίο και ημερίσιο. Έχετε κάποιο κατά νου ? ? ? Thanks ! ! ! !
leukonas Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Για τι ακριβώς το θέλεις?Αν το θέλεις για web εφαρμογή ρίξε μια ματια στο ajax toolkit της microsoft.Εχει ένα πολύ καλό calendar.
merianos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Το χρειάζομαι για ένα Project που θα πρέπει να παρουσιάζει γεγονότα στια μορφές που αναγράφω παραπάνω. Η εφαρμογή θα είναι είτε Web Based αν θα βρω Calendar για PHP executable αν βρω ένα καλό Calendar για τη VB.NET. Τις δουλεύω και τις δυο καλά, οπότε το πρόβλημά μου τώρα είναι που να βρω ένα καλό Calendar.
leukonas Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ρίξε μια ματία εδώ http://www.asp.net/ajax/AjaxControlToolkit/Samples/ Εγώ το δουλέυω με .net 2 και c#.Δες μήπως κάνει και για vb
merianos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ πολύ leukonas για το χρόνο σου, αλλά δεν μου κάνει αυτό το ημερολόγιο, αφενός γιατί προβάλει μόνο ένα μήνα (τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως), αφετέρου γιατί είναι σε .net για ASP σελίδες. Επίσης υπάρχει ανάλογο ημερολόγιο σε JQuery που επίσης δεν μου κάνει. Αν έχεις κάποιος άλλος κατά νου κάποιο ημερολόγιο με τις παραπάνω προδιαγραφές ας μου υποδείξει τη θέση του. Και πάλι ευχαριστώ πολύ ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.