Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για skype

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω κλιση με βιντεο, βλεπω τον αλλον και τον ακουω αλλα αυτος μονο με ακουει...Η καμερα μου δουλευαι μια χαρα ...Ειναι ενσωματωμενη σε οθονη ASUS 22 ιντσων.Καποια ρυθμιση μαλλον αλλα ποια ??? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ε σίγουρα θα έχεις κάνει τις ρυθμίσεις για κάμερα και ήχο που έχει το skype.Drivers κτλ πιστεύω ότι είναι οκ .....ΑΡΑ μάλλον θα έχεις πάθει αυτό που είχα πάθει κ εγώ.....

Firewall ή antivirus κάνουν την ζημιά.....

Δοκίμασε όταν μιλάς από skype να τα απενεργοποιήσεις ένα ένα...να δεις ποιο φταίει και έπειτα κάνεις αποδεκτό το skype να μπορεί να έχει προσβαση μέσω του προγράμματος που το μπλοκάρει.

Ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Ε σίγουρα θα έχεις κάνει τις ρυθμίσεις για κάμερα και ήχο που έχει το skype.Drivers κτλ πιστεύω ότι είναι οκ .....ΑΡΑ μάλλον θα έχεις πάθει αυτό που είχα πάθει κ εγώ.....

Firewall ή antivirus κάνουν την ζημιά.....

Δοκίμασε όταν μιλάς από skype να τα απενεργοποιήσεις ένα ένα...να δεις ποιο φταίει και έπειτα κάνεις αποδεκτό το skype να μπορεί να έχει προσβαση μέσω του προγράμματος που το μπλοκάρει.

Ελπίζω να είναι κάτι τέτοιο.

Ευχαριστω αλλα firewall δεν εχω και το nod32 τον απενεργοποιησα αλλα τιποτα.

Δημοσ.
Ούτε των windows? (Αν έχεις windows).

Επίσης να ρωτήσω...με το msn έχεις το ίδιο πρόβλημα?

Ουτε των windows εχω .Δεν εχω δοκιμασει απο msn. Η κορη μου που προσπαθω να δω στη Μοσχα που πηγε εχει mac και δεν εχουν msn . Ευτυχως βρηκε ελευθερο ασυρματο και μιλαμε τουλαχιστον.

απο ρυθμησεις --> βιντεο; σου βγαζει τον εαυτο σου?

Στις ρυθμισεις η επιλογη για κλιση βιντεο ειναι ανενεργη και το skype λεει οτι δεν βρηκε καμερα και προτεινει ...να αγορασω.

Ευχαριστω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:48 ----------

Το εκανα απεγκατασταση και το ξαναεγκατεστησα και τωρα φαινεται να ειναι ΟΚ.....Θα δειξει μολις ξανακανω κλιση.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Η κορη μου που προσπαθω να δω στη Μοσχα που πηγε εχει mac και δεν εχουν msn .

Για την Eurovision να υποθεσω πως πηγε; :-):-D

Δημοσ.

Και εγω εχω μια ερωτηση, μηπως γινεται στο skype να μιλαμε μονο με super-wideband codec (24Khz) ? γιατι οταν μιλαω με μερικους ακουγονται και ακουγομαι περιπου στα 16Khz. Τι φταιει ?

Δημοσ.

Γιατι οταν κλεισω το pc ρε παιδια το skype χανει την web camera και πρεπει να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω για να την βρει ??? Ευχαριστω.

Δημοσ.
Γιατι οταν κλεισω το pc ρε παιδια το skype χανει την web camera και πρεπει να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω για να την βρει ??? Ευχαριστω.

Δεν γνωρίζω μα σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό καθώς το χρησιμοποιώ και σε laptop με ενσωματωμένη camera και με εξωτερική και με linux και windows άρα κάτι φταίει με την δικιά σου camera. έχεις ψάξει για issues με αυτή την camera στο ιντερνετ? Επίσης να πω ότι ένα άπαιχτο web msn client και facebook και απ'όλα είναι το http://www.meebo.com και πιστεύω δουλεύει και από mac (και με camera). Αλλιώς έχω δει το pidgin που παίζει και σε mac.

Δημοσ.
Δεν γνωρίζω μα σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό καθώς το χρησιμοποιώ και σε laptop με ενσωματωμένη camera και με εξωτερική και με linux και windows άρα κάτι φταίει με την δικιά σου camera. έχεις ψάξει για issues με αυτή την camera στο ιντερνετ? Επίσης να πω ότι ένα άπαιχτο web msn client και facebook και απ'όλα είναι το www.meebo.com και πιστεύω δουλεύει και από mac (και με camera). Αλλιώς έχω δει το pidgin που παίζει και σε mac.

Το οτι δεν ειναι φυσιολογικο ειναι αυτονοητο....Οταν λες αν εχω ψαξει για issues τι ειναι αυτο ??? Η καμερα ειναι ενσωματωμενη σε οθονη ASUS PG221 22''

πολυ καλη οθονη παρεπιπτοντος ....

Δημοσ.
Τι γίνεται,όλοι εκεί πήγατε?Ωραία ήταν πάντως!!!

Τιποτα δεν πηγε καλα...

Οπως η καμερα με το skype ...Αν κανω τερματισμο ή επενεκκινηση την χανει και θελει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση η εφαρμογη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...