Wise_One Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Χθες επιτέλους έκανα προγραμματάκι σε Swing, τον υπολογιστή αριθμών Fibonacci. Πλάκα πλάκα δε θυμόμουν πόσο μεγάλοι αριθμοί βγαίνουν κι όταν του έδωσα 200 (!!!) έκανε άπειρη ώρα να τελειώσει και νόμιζα κόλλησε Anyway, στο κυρίως θέμα. Πώς γίνεται να κλειδώσω τις διαστάσεις του GUI ώστε να μην αυξομειώνεται όταν το τρέχω έξω απ' το NetBeans; Εκεί είναι το θέμα, αν κάνω Run Main Project μια χαρά είναι οι διαστάσεις, αν το δώσω σε κάποιο ανοίγει όπως να 'ναι. Άλλες φορές μεγαλύτερο απ' αυτό που έκανα, άλλες φορές μικρότερο... Είδα τα properties των components της φόρμας αλλά δε βρήκα κάτι ρε παιδιά. Και στο Ιντερνετ που έψαξα, δε βρήκα πάλι τίποτα... Παίζει να θέλει manual ρύθμιση;
virxen75 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 αν και μου φαίνεται λίγο απίθανο να συμβαίνει αυτό... 1) στον υπολογιστή σου αν το τρέξεις εκτος NetBeans το βλέπεις με άλλες διαστάσεις? 2) η ανάλυση που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή σου είναι ίδια με των υπολογιστών που εντοπίζεις το πρόβλημα? 3) Τέλος υπάρχει η μέθοδος setSize(int width,int height) στο JFrame που ορίζεις το μέγεθος του παραθύρου.
Wise_One Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 1. Αν το τρέξω απ' το jar του, μου το βγάζει ελάχιστα μικρότερο απ' όταν είναι στο NetBeans. 2. Ο ένας φίλος μου έχει κι αυτός 15.4 λαπτοπ (άρα 1280Χ800 ανάλυση) και μου είπε ότι του το εμφάνισε πολύ μικρό. 3. Θα την τσεκάρω καλού κακού. Δε ξέρω μήπως φταίει το JTextArea που έχω βάλει κι αυξομειώνει το μέγεθός του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.