Προς το περιεχόμενο

ψαχνω drivers stable

st2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καρτα γραφικων GeForce NX6600GT MSI

είχα πολύ καιρό να κάνω φορμάτ στα windows

τώρα έβαλα windows ελληνικά με SP3

αλλά όταν κάνω εγκατάσταση drivers είτε από το cd που έχω από την αγορά της κάρτας

είτε από το site της nvidia

μου κάνει το ίδιο πράγμα

γίνεται η διαδικασία της εγκατάστασης και μετά θέλει επανεκκίνηση

και εκεί αρχίζουν τα ωραία

αφού κάνουν εκκίνηση τα windows, μετά την μπάρα που περνά και πρέπει να φανεί η οθόνη καλοσορίσατε (αυτό πρέπει να λέει πρώτα)

αντί να με καλοσορίζει μου πετά μια μαυρίλα και ένα μήνυμα η οθόνη ότι there is no signal

και ενώ το κουτί ακούγεται να δουλεύει

η οθόνη μαύρη σαν την τύχη μου

μπαίνω πατώντας F8 και

1) safe mode και κάνω επαναφορά συστήματος ->οκ, δουλεύει. προσπαθώ πάλι με drivers μαυρίλα

2)επιλογή ρύθμιση VGA ( δεν θυμάμαι ακριβώς την φράση )

κάνω uninstall τους drivers ο υπολογιστής δουλεύει

αλλά σε ανάλυση 800*600 και όταν scrollαρω στον explorer για παράδειγμα πάνε όλα καρέ καρέ

δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι των windows ( πρώτη φορά ελληνικά )

γενικά πάντως το μηχάνημα δεν τα πάει καλά με τα ελληνικά.

Στα προηγούμενα παράθυρα που ήταν αγγλικά και τους έκανα format διάφορα προγράμματα σε ελληνικά δεν τα αναγνώριζε τα και έβγαζε π.χ. αντί για αρχείο , #$><///)^+

επιμένω λίγο στην γλώσσα γιατί στο site της nvidia λέει να διαλέξετε την γλώσσα και μέτα να κάνετε εγκατάσταση τον driver

έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο

έχετε καμία λύση

βοηθήστε να σώσω τα νεύρα μου

Δημοσ.

μήπως έχεις δεύτερη οθόνη πάνω συνδεδεμένη, καμια tv,projector? αν ναι άφησε μονο το monitor πάνω στην VGA.

για τα Eλληνικa πρέπει να πας στο regional settings (έτσι λέγονται στα αγγλικά ΧΡ) και άλλαξε τα όλα σε greece - Ελλάδα

Δημοσ.

@pcos

δεν έχω τίποτα άλλο

ένα κουτί ένα πληκτρολόγιο ένα ποντίκι και μια οθόνη

να αλλάξω και να βάλω αγγλικά ΧP?

και να λύσω το πρόβλημα των εφαρμογών από regional settings σωστό και αυτό αλλά πρέπει να ξανακάνω όλα από αρχή

καμιά λύση με drivers?

Δημοσ.

τα regional τα πειράζεις και μετά την εγκατάσταση από τα settings. δεν χρειάζεται νέα εγκατάσταση. πάντως και τα Ελληνικά δεν έχουν προβλήματα πλέον με drivers...

Η κάρτα 6600GT είναι AGP?

Δημοσ.

GeForce NX6600GT MSI

AGP

αφού έχω κάνει εγκατάσταση τα ελληνικά windows

δεν πρέπει να είναι τα regional settings ρυθμισμένα σωστά??

(δεν είμαι κοντά στο pc με το πρόβλημα για να κάνω τους ελέγχους)

και αν υποθέσουμε ότι δεν είναι στην ασυμβατότητα drivers με γλώσσα το πρόβλημα,

τότε που σκ@τ@ είναι ??

Δημοσ.

Δες πόσα Hz σηκώνει η οθόνη σου...από την στιγμή του "welcome" αναλαμβάνει η ανάλυση που έχεις ορίσει στην κάρτα!!Συνήθως γράφει η TV invalid format κ οχι no signal για να είναι πιο σαφές οτι φταίει η τηλεόραση κ όχι το PC!!Πιστέυω αυτό είναι!!

LCD ειναι εε??

Δημοσ.

για την AGP πραγματικά δεν γνωρίζω ίσως να υπάρχει ασυμβατότητα. δοκίμασε διαφορους drivers που είναι όμως για AGP, ίσως και από το site του κατασκευαστή.

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1786

αν έχεις αυτή τη κάρτα ή αντίσοιχη με 2 εξόδους DVI κλπ τότε προσπάθησε να ενώσεις την οθόνη στην άλλη έξοδο. μπορεί να λειτουργεί από default μονο μια συγκεκριμένη, αν και ακούγεται παράλογο αυτό!

Δημοσ.

ok ευχαριστώ

βασικά μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω κάνει λάθος στην κατηγορία που άνοιξα την συζήτηση

και ότι το όλο θέμα θα πρέπει να μεταφερθεί

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:49 ----------

@profi

το σκέφτηκα και εγώ για την οθόνη (αλλά είμαι σίγουρος ότι λέει no signal και περνά η οθόνη στην κατάσταση αναμονής)

ναι μια μικρή LCD 15``

για τα Hz δεν θυμάμαι και πολύ καλά αλλά νομίζω 75Ηz με 1024 χ 768 το ρύθμιζα παλιότερα για να έχει την καλύτερη ανάλυση

@pcos

θα κοιτάξω δεν θυμαμαι για τις εξόδους

Δημοσ.

παιδιά δεν γίνεται TIΠΟΤΑ

Πλέον οι υποψίες μου πάνε σε πρόβλημα στο hardware!!!Δηλαδή στην ίδια την κάρτα

Βοήθεια !!!!!!!!!

Δημοσ.

Βάζεις drivers.

Αν στο reboot φας black screen of nothing το κλείνεις.

Το ξανα ανάβεις.

F8

"enable vga mode" (ή όπως διάολο το έχουν μεταφράσει).

(κάνει login κανονικά).

Δεν κάνεις uninstall τους drivers.

Ρυθμίζεις από το control panel την σωστή ανάλυση και Hz που υποστηρίζει το monitor σου.

Restart.

(probably) profit. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...