st2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 καρτα γραφικων GeForce NX6600GT MSI είχα πολύ καιρό να κάνω φορμάτ στα windows τώρα έβαλα windows ελληνικά με SP3 αλλά όταν κάνω εγκατάσταση drivers είτε από το cd που έχω από την αγορά της κάρτας είτε από το site της nvidia μου κάνει το ίδιο πράγμα γίνεται η διαδικασία της εγκατάστασης και μετά θέλει επανεκκίνηση και εκεί αρχίζουν τα ωραία αφού κάνουν εκκίνηση τα windows, μετά την μπάρα που περνά και πρέπει να φανεί η οθόνη καλοσορίσατε (αυτό πρέπει να λέει πρώτα) αντί να με καλοσορίζει μου πετά μια μαυρίλα και ένα μήνυμα η οθόνη ότι there is no signal και ενώ το κουτί ακούγεται να δουλεύει η οθόνη μαύρη σαν την τύχη μου μπαίνω πατώντας F8 και 1) safe mode και κάνω επαναφορά συστήματος ->οκ, δουλεύει. προσπαθώ πάλι με drivers μαυρίλα 2)επιλογή ρύθμιση VGA ( δεν θυμάμαι ακριβώς την φράση ) κάνω uninstall τους drivers ο υπολογιστής δουλεύει αλλά σε ανάλυση 800*600 και όταν scrollαρω στον explorer για παράδειγμα πάνε όλα καρέ καρέ δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι των windows ( πρώτη φορά ελληνικά ) γενικά πάντως το μηχάνημα δεν τα πάει καλά με τα ελληνικά. Στα προηγούμενα παράθυρα που ήταν αγγλικά και τους έκανα format διάφορα προγράμματα σε ελληνικά δεν τα αναγνώριζε τα και έβγαζε π.χ. αντί για αρχείο , #$><///)^+ επιμένω λίγο στην γλώσσα γιατί στο site της nvidia λέει να διαλέξετε την γλώσσα και μέτα να κάνετε εγκατάσταση τον driver έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο έχετε καμία λύση βοηθήστε να σώσω τα νεύρα μου
pcos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 μήπως έχεις δεύτερη οθόνη πάνω συνδεδεμένη, καμια tv,projector? αν ναι άφησε μονο το monitor πάνω στην VGA. για τα Eλληνικa πρέπει να πας στο regional settings (έτσι λέγονται στα αγγλικά ΧΡ) και άλλαξε τα όλα σε greece - Ελλάδα
st2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 @pcos δεν έχω τίποτα άλλο ένα κουτί ένα πληκτρολόγιο ένα ποντίκι και μια οθόνη να αλλάξω και να βάλω αγγλικά ΧP? και να λύσω το πρόβλημα των εφαρμογών από regional settings σωστό και αυτό αλλά πρέπει να ξανακάνω όλα από αρχή καμιά λύση με drivers?
pcos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 τα regional τα πειράζεις και μετά την εγκατάσταση από τα settings. δεν χρειάζεται νέα εγκατάσταση. πάντως και τα Ελληνικά δεν έχουν προβλήματα πλέον με drivers... Η κάρτα 6600GT είναι AGP?
st2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 GeForce NX6600GT MSI AGP αφού έχω κάνει εγκατάσταση τα ελληνικά windows δεν πρέπει να είναι τα regional settings ρυθμισμένα σωστά?? (δεν είμαι κοντά στο pc με το πρόβλημα για να κάνω τους ελέγχους) και αν υποθέσουμε ότι δεν είναι στην ασυμβατότητα drivers με γλώσσα το πρόβλημα, τότε που σκ@τ@ είναι ??
profi Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δες πόσα Hz σηκώνει η οθόνη σου...από την στιγμή του "welcome" αναλαμβάνει η ανάλυση που έχεις ορίσει στην κάρτα!!Συνήθως γράφει η TV invalid format κ οχι no signal για να είναι πιο σαφές οτι φταίει η τηλεόραση κ όχι το PC!!Πιστέυω αυτό είναι!! LCD ειναι εε??
pcos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 για την AGP πραγματικά δεν γνωρίζω ίσως να υπάρχει ασυμβατότητα. δοκίμασε διαφορους drivers που είναι όμως για AGP, ίσως και από το site του κατασκευαστή. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1786 αν έχεις αυτή τη κάρτα ή αντίσοιχη με 2 εξόδους DVI κλπ τότε προσπάθησε να ενώσεις την οθόνη στην άλλη έξοδο. μπορεί να λειτουργεί από default μονο μια συγκεκριμένη, αν και ακούγεται παράλογο αυτό!
st2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ok ευχαριστώ βασικά μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω κάνει λάθος στην κατηγορία που άνοιξα την συζήτηση και ότι το όλο θέμα θα πρέπει να μεταφερθεί ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:49 ---------- @profi το σκέφτηκα και εγώ για την οθόνη (αλλά είμαι σίγουρος ότι λέει no signal και περνά η οθόνη στην κατάσταση αναμονής) ναι μια μικρή LCD 15`` για τα Hz δεν θυμάμαι και πολύ καλά αλλά νομίζω 75Ηz με 1024 χ 768 το ρύθμιζα παλιότερα για να έχει την καλύτερη ανάλυση @pcos θα κοιτάξω δεν θυμαμαι για τις εξόδους
st2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 παιδιά δεν γίνεται TIΠΟΤΑ Πλέον οι υποψίες μου πάνε σε πρόβλημα στο hardware!!!Δηλαδή στην ίδια την κάρτα Βοήθεια !!!!!!!!!
liopyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Βάζεις drivers. Αν στο reboot φας black screen of nothing το κλείνεις. Το ξανα ανάβεις. F8 "enable vga mode" (ή όπως διάολο το έχουν μεταφράσει). (κάνει login κανονικά). Δεν κάνεις uninstall τους drivers. Ρυθμίζεις από το control panel την σωστή ανάλυση και Hz που υποστηρίζει το monitor σου. Restart. (probably) profit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.