Προς το περιεχόμενο

Moon - Sam Rockwell

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Duncan Jones' Moon starring Sam Rockwell as a space miner, has finally released some footage. And it looks just as beautiful and lonely as we predicted. The movie focuses in on a guy putting in his solo work time on a desolate moon, waiting for his time to be up so he can return home and rake in the cash. But Rockwell's unfortunate hero finds out his company may have other plans for the rest of his career. It's dark, lonely and yet pretty beautiful at the same time.

io9.com

sammoon.jpg

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι.Μ αρεσει ο rockwell και για one man show ειναι καλο.

Δεν περιμενα παντως πως το tagline του"250,000 miles from home, the hardest thing to face...is yourself"θα αναφεροταν σε κλωνους.Φανταστικα πως θα χε να κανει με την μοναξια του,τιποτα παραισθησεις κλπ.Nice!

Δημοσ.

Επειδή με τρώει το χέρι μου να κλείσω εισιτήριο, αξίζει (υποκειμενικό είναι θα μου πείτε);

Συμπαθώ επ. φαντασία, περιπέτεια, θρίλερ (ψυχολογικά ή μη). Δε συμπαθώ κοινωνικές, κουλτούρα, υπόγεια/πλάγια/διαγώνια μηνύματα που προσπαθούν να περαστούν σε μια ταινία.

Απλά φοβάμαι μην είναι αρκετάααα βαρετό. Το 8/10 του imdb με τρομάζει αρκετά.

Δημοσ.

Πολύ καλό, δείτε το. Φυσικά μην περιμένετε στυλακι Αρμαγγεδών κι έτσι. Είναι κομματάκι υπαρξιακό αλλα τσουλάει γρήγορα.

Μου άρεσε πολύ που ξέφυγε από το κλισέ "Hal" από Space Odussey ή "Ash" από το Alien, δηλαδή το κακό ρομπότ μου βάζει τρικλοποδιές στον καλό αστροναύτη. Ευχάριστη ανατροπή όταν του δίνει το password και βλέπει τι παίζει με τους κλώνους.

και για όσους το δανειστούν να τον δουν από τον θείο, δώστε βάση στα τελευταία λόγια που ακούγινται λίγο πριν τους τίτλους, και καλά από τα media και πως αντιμετώπισαν τον κλωνο που γύρισε. Δεν μεταφράστηκαν στα subs, μάλλον γιατί δεν ακούγονται καθαρά.

Δημοσ.
arxaggelos να μη με πτοήσουν δηλαδή τέτοια σχόλια;

Γούστα είναι αυτά...Εγώ το είδα εχθές στις 1 παρά το βράδυ, και δεν βαρεθηκα τη 1άμιση ώρα που κράτησε. Και νύσταζα κι όλας. ΟΚ δεν είναι το αριστούργημα της δεκαετίας, αλλά δεν το λες αδιάφορο. Και σινεμά να τα'χα δώσει δεν θα τα'κλαιγα, χωρίς να έχω μείνει και μαμάκας. Πολύ καλό one man show, όπως προειπώθηκε.

off topic: δύο φορές έχω μείνει μαμάκας σε φουλ βαθμο, και δεν περιμένω να ξανασυμβεί σύντομα: στο τέλος του American Beauty και στην αρχή του Fellowship of the Ring (προφανώς για διαφορετικούς λόγους)

Δημοσ.

Τελικά μια ταινία που σου κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον χωρίς όμως και κάτι να σου κάνει το κλικ και να σου μείνει στις πολύ καλές επιλογές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...