Προς το περιεχόμενο

προταση για ups

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα νο μου προτεινεται ενα ups για το συστημα μου. Q6600 0/C , P5E , 4850 (σε λιγο μαλλον θα μπει κ αλλη μια) , 4gb 1066 o/c , 2 Hdd 500gb , 1 dvd rom , πολλα ανεμηστηρακια, ενα 700αρι τροφοδοτικο κ ενα panel . ποσα watt χρειαζομαι? ευχαριστω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλύτερα ας επαναφέρω το θέμα παρά να ανοίξω καινούριο καθώς έχω ακριβώς το ίδιο μηχάνημα (πλην των ανεμιστήρων και του panel και συν του ότι έχω έναν ακόμα δίσκο) και επίσης έχω μία 9600 gpu...

Επίσης υπάρχει ένα πολυμηχάνημα, μία 22άρα οθόνη και μικρά ηχειάκια αμελητέας ποσότητας.

Τι προτείνεται;

• Super Moderators
Δημοσ.

με ένα 1000-1200VA θα είσαι υπερκαλυμμένοι και οι 2 για αρκετούτσικα λεπτά (σε idle, windows)

Δημοσ.

χα! και εγώ δεν έχω ιδέα... για αυτό ρωτάω. Απλά μετά το πατατράκ που έπαθα προχτές η ώρα του ups είναι πιο κοντά από ποτέ...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλό όνομα= Merlin Gerin (MGE) & APC, αλλά δυστυχώς είναι πανάκριβες και οι 2 :P

δυστυχώς για τις άλλες δεν μπορώ να είμαι σίγουρος μιας και δεν το έχω ψάξει :-(

Δημοσ.

μια ερωτηση γτ χρειαζομαστε παραπανω watt απο το τορφοδοτικο μας? ξερω το οτι ειναι κ η οθονη αλλα + 500 watt?

Δημοσ.
καλό όνομα= Merlin Gerin (MGE) & APC, αλλά δυστυχώς είναι πανάκριβες και οι 2 :P

δυστυχώς για τις άλλες δεν μπορώ να είμαι σίγουρος μιας και δεν το έχω ψάξει :-(

χμμμμ... ιν δατ κεϊς...

"Έξοδοι: 4 έξοδοι ρεύματος DIN με υποστήριξη backup. Επιπλέον είσοδος - έξοδος για προστασία τηλεφωνικής γραμμής και μόντεμ. "

τι σημαίνει αυτό; έχει 4 θέσεις για πρίζες όπως το ποντιακό μου μυαλό καταλαβαίνει;

• Super Moderators
Δημοσ.

4 έξοδοι που είναι απλά για μπαταρία και δεν "φιλτράρονται" από το AVR (Auto Voltage Regulator)

• Super Moderators
Δημοσ.

να φιλτράρει το ρεύμα ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με υπερτάσεις αλλά και πτώσεις τάσης...

Δημοσ.

Άρα τι κάνουμε; Τίποτα!

Εγώ θέλω και μπαταρία (λίγο ίσα- ίσα να προλάβω να το κλείσω) και να με καλύπτει και για τις τάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...