Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κάρτας γραφικών

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ την πιο οικονομική κάρτα γραφικών που θα παίζει σε 19άρα οθόνη 1440χ900 αξιοπρεπώς παιχνίδια του στύλ pro,nba 2k9,gta iv.Απλά να τα παίζει αξιοπρεπώς τίποτε παραπάνω.

Δημοσ.
Προτεινω 4670 ;)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510676

Βεβαια, ως γνωστον, για gta θες και cpu.

Καλά ! τι έχουν δεί τα μάτια μου με Gta IV και CPU....

Είχα έναν φίλο που έπαιζε με 4870 σε 2χ επεξεργαστή, και να πηγαίνει σχεδόν καρέ-καρέ το παιχνίδι.

Με λίγα λόγια, άμα είναι να παίζεις GTA IV καλύτερα πάρε Cpu πρώτα...

Δημοσ.

Επεξεργαστής μάλλον η phenom II x3 θα μπεί ή χ4.Απλά επειδή το παιδί που θα πάρει τον υπολογιστή δεν πολυπαίζει παιχνίδια..άντε δηλαδή να βάλει άμα του έρθει κανένα ποδοσφαιράκι ή κανένα μπασκετάκι ή μπορεί να του κα....ώσει να παίξει και κάνένα πολύ εμπορικό γιαυτό έβαλα αυτά τα παραδείγματα.

Με 4670 θα είναι μιά χαρά λέτε;Για την 4770...Αμα είναι να πάει σε gpu 90-100€ βάζω και μιά 4850 και είμαι κομπλέ στα 110..

Οι απαιτήσεις είναι να μπορεί να παίξει pro,nba 2k9 και από εκεί και πέρα να του τρέξει και κανένα άλλο άμα του γυαλίσει στο μάτι χωρίς να έχει καμμία απαίτηση για γραφικά.Φίλε Bancu επειδή πάνω κάτω το σύστημα θα είναι σαν το δικό σου εσύ είσαι κομλέ σε games με την 4670;

Δημοσ.

Κοιτα, η 4670 το pes το εχει για πλακα σε οποιαδηποτε αναλυση. Tο 2k9 πιστευω το εχει ανετα σε 1440χ900 και το gta θα το τρεχει αξιοπρεπως με x3 η x4 cpu.

Βασικα, δεν ξερω και κανα pc που να τρεχει παραπανω απο "αξιοπρεπως" το gta :P

Δημοσ.

Εγώ παίζω Crysis με την 4670 σε ένα βαθμό αξιοπρεπέστατο, παίζω warhammer online, και ποτε μου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά άμα πάει σε 22άρι μόνιτορ θα είναι μεγάλο ρίσκο να πάρει μιά 4670 η μια χαρά θα είναι για αυτό που θέλει;

Δημοσ.

Για pes,2k9 μια χαρα θα ειναι και για 22" η 4670.

Τωρα αν μια στο τοσο θελει να παιζει και κανενα καινουργιο πιο απαιτητικο game, μπορει να τα βρει σκουρα σε μεγαλες αναλυσεις.

Δεν ξερουμε ομως ποιο game, οποτε οτι και να λεμε τωρα δεν εχει νοημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...