koulouri Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 βασικα απογοητευτηκα τελειος.. αφου εβγαλα την καρτα μου και την εβαλα στο Νοkia 6500 slide παω να κανω registeration και μου βγαζει συνεχεια αυτη τη μλκια ειναι η καρτα του πατερα μου.. επισης δεν μπορω να περασω applications.... :΄(
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δεν εχω ιδεα γιατι δεν δεχεται την καρτα σου αλλα αν θελεις μπορεις να κανεις λογαριασμο στο appstore χωρις πιστωτικη http://support.apple.com/kb/HT2534
waves Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Και μένα δεν έπαιρνε την κάρτα μου στο registration, αλλά θα σου πω τι να δοκιμάσεις.... 1) Όλα τα στοιχεία που βάζεις στη φόρμα, πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που έχει η τράπεζά σου (ή του πατέρα σου) 2) Ξανατσέκαρε προσεχτικά, ότι βάζεις σωστά τα στοιχεία 3) Το iTunes Store με το που ανοίγεις ένα λογαριασμό σου δεσμέυει περίπου 2 ευρώ (από την κάρτα), ώστε να θεωρήσει έγκυρη την πιστωτική ή την prepaid σου. Το ποσό, όπως λέει η Apple, στη συνέχεια αποδεσμεύεται. Εμένα μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα, επειδή στην prepaid μου δεν είχα τίποτα και δεν μπορούσε να δεσμεύσει το ποσό αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.