Προς το περιεχόμενο

Infamous Promotional Code

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ας πούμε ότι είμαι πολύ ενεργό μέλος του PSN ;)

Δηλαδή? Παίζεις online, κατεβάζεις/αγοράζεις πράγματα κλπ? :P

Δημοσ.

Πήρα και γω....!Ψαξ τε όλοι τα mail σας, γιατι οι κωδικοι που εχουν δωθεί, ισχύουν μεχρι τέλος του Μάη!

Δημοσ.

Βασιζόμενος στο demo θα έλεγα ότι το παιχνίδι είναι μάλλον απογοητευτικό στον τεχνικό τομέα για exclusive, ενώ η θεματολογία του (OMG MAGIC POWERS, PIKACHU MAN :lol:) δεν είναι του γούστου μου. Το gameplay του περίμενα πως θα μου αρέσει - sandobox game----)me luvs - αλλά οι δυο αποστολές που άντεξα να παίξω μου φάνηκαν ιδιαιτέρως βαρετές (φήμες αναφέρουν πως ροχάλιζα στην πρώτη, έλα τρενάκι κουνήσου). Περιμένω να δω τον πλήρη τίτλο βέβαια αλλά από μια πρώτη επαφή θα το χαρακτήριζα ως ένα ακόμα απογοητευτικό exclusive. Όποιος προσπαθήσει δε να το συγκρίνει με το GTAIV απλά ζει στον κόσμο του. Α ρε Sony τι καλά που θα ταν τα χρήματα για το infamous να τα διέθετες για ένα dlc - ούτε καν αποκλειστικό - από το gtaiv, λέω εγώ τώρα :P.

Δημοσ.

Eυτυχως που υπαρχουν τα demo.Αλλο ενα overhyped exclusive.Γραφικα γεματα juggies, pop up (την ωρα που τσουλαει το τρενο ξεφυτρωνουν αυτοκινητα κλπ στα πλαγια).Gameplay του σωρου.Μια μιξη crackdown και force unleashed στις δυναμεις.Οι main αποστολες οτι ναναι (φορτισε τις γεννητριες να κουνηθει το τρενακι) και τα side quests σκοτωσε ολους τους εχθρους.Κατα τα αλλα 30ωρες main story λενε στα reviews και 9/10.Προβλεπω επομενη αγορα στο ps3 το uncharted 2...Δεν πειραζει, οικονομια πανω απ' ολα. :lol:

Δημοσ.

Εννοείται ότι πάμε φουλ για Uncharted 2 και μετά God Of War 3

Αν προκύψει και κάτι άλλο θα είναι μόνο λόγω τιμής ευκαιρίας

Δημοσ.

cynic εμείς παίξαμε μονάχα ένα demo,το IGN έχει ολόκληρο το παιχνίδι,κι εγώ έχω γράψει κακά λόγια για demos και όταν κυκλοφόρησε το full game άλλαξα γνώμη.Ωστόσο παραμένω επιφυλακτικός γι αυτό το παιχνίδι γιατί το gameplay του μου φαίνεται υπερβολικά βαρετό,ειδικά το σημείο με το τρένο ρε παιδάκι μου εκνευρίστικα.

Δημοσ.

Συμφωνουμε.Παντως σιγουρα ενοικιαση πρωτα.Οντως υπαρχουν αρκετα ντεμο σε ασχημα σημεια του παιχνιδιου αν δεν εχεις δει τι εχει προηγηθει.Παντως ουτε μετα το τρενο με ενθουσιασε...θα δειξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...