Προς το περιεχόμενο

Ξυλινο case!

Poison6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...και για να μην πω μόνο "Εύγε" (που τα αξίζεις) θα πω ότι αν έβλεπα 12άριδες θα μου άρεσε περισσότερο :P

Δημοσ.

Και εγώ ήθελα να βάλω 12αριδες για καλύτερη ροή αέρα, αλλά θα μεγάλωνε πολύ το ύψος ετσι αρκέστηκα σε 8άριδες!

Μια άλλη ιδέα για τα πλαϊνά είναι να βάλω ανά 2 ξυλαράκια 2 πόντους plexy-glass αλλα το hardware δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ώστε να φαίνεται.

Δημοσ.

Μπράβο... και σκέψου σοβαρά για εμπόριο. Εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο και μαζί μου πολλοί ακόμα

Δημοσ.

Εαν και το hardware δεν καταναλωνει πολυ ενεργεια τοτε σιγουρα πας για βραβειο Green PC της χρονιας.Μπραβο κι απο εμενα!

Δημοσ.
τα κουμπάκια on/off είναι από κάτω? δεν το πολύ κατάλαβα....

καταπληκτική δουλειά!

ευχαριστώ πολύ παιδιά! Τα κουμπάκια on/off είναι από πίσω. Το πάνω για on/off και το κάτω για reset.

Δημοσ.

Τι σπουδαζεις ρε φιλε , πικασο η ΘΕΟΣ των καλλιτεχνικών ? Λες και είναι φτιαχμενο από εταιρία και καλυτερο ειναι το κουτακι !!!!!! 100000000000000 συγχαρητιρια !!!!!

Δημοσ.
Και εγώ ήθελα να βάλω 12αριδες για καλύτερη ροή αέρα, αλλά θα μεγάλωνε πολύ το ύψος ετσι αρκέστηκα σε 8άριδες!

...πάντως είναι κομψοτέχνημα! Όταν βλέπω τόσο όμορφες και "καθαρές" κατασκευές καταριέμαι την τσαπατσουλιά μου και τα ατάλαντα χέρια μου :-(

Brraaaaavvvooooo ;)

Δημοσ.

Μπράβο σου.Πολύ πρωτότυπο.Μπορεί να χωρέσει και να "δέσει" μαζί με έπιπλα και το γραφείο.

Με το στατικό ηλεκτρισμό στα διάφορα υποσυστήματα μήπως υπάρξει πρόβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...