Poison6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, το Πάσχα που είχα λίγο χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία.. έφτιαξα ένα ξύλινο κουτί για να βάλω το "παλιό" pc (p5gd1-pro, pentium 4 3.2, 2gb ddr1, 8400gs, προς το παρόν 40gb σκληρό δίσκο) Παρακάτω οι φωτογραφίες από το εξωτερικό του κουτιού (ορισμένες είναι λίγο θολές αλλά η ψηφιακή δεν βοηθάει) μια απο πάνω απο δεξιά απο αριστερά απο πίσω με ανοιχτό καπάκι μια πιο κοντινή στο πώς "κουμπώνουν" τα πλαϊνά βάση στήριξης σκληρών δίσκων υποδοχή για ανεμιστήρες(ακομα δεν έχω βάλει γιατί ειμαι ανεμεσα σε 2 8αρηδες η ενα 12αρη) πιο κοντά ο πίσω ανεμιστήρας τρόπος στήριξης της μητρικής(με λάστηχα) κουμπάκια on/off δεν έβαλα dvd-rw γιατι το θεωρώ άχρηστο πια αν και χωράει.. είναι 16cm χωρίς τα ποδαράκια και 17,5cm με τα ποδαράκια ύψος, ενώ μήκος 54cm και πλάτος 34cm! παρατηρήσεις,σχόλια πάντα δεκτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 πάρα πολύ ωραίο.Μπράβο!!!! ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν ένα ξύλινο κουτί βοηθάει για καλύτερες θερμοκρασίες?γιατί επέλεξες αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_alfa Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 φιλε μου εισαι απλα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ πραγματικα παρα πολυ ομορφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 πάρα πολύ ωραίο.Μπράβο!!!!ήθελα όμως να σε ρωτήσω αν ένα ξύλινο κουτί βοηθάει για καλύτερες θερμοκρασίες?γιατί επέλεξες αυτό? thnx! κοίτα από όσο είδα οι θερμοκρασίες είναι πάνω κάτω το ίδιο το επέλεξα κυρίως γιατί είναι ένας φτηνός και όμορφος τρόπος να βάλεις ένα pc πάνω στο γραφείο.+ το ξύλο απορροφάει αρκετά τον θόρυβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 thnx! κοίτα από όσο είδα οι θερμοκρασίες είναι πάνω κάτω το ίδιο το επέλεξα κυρίως γιατί είναι ένας φτηνός και όμορφος τρόπος να βάλεις ένα pc πάνω στο γραφείο.+ το ξύλο απορροφάει αρκετά τον θόρυβο! δεν το ήξερα ότι το ξύλο αποροφά τον θόρυβο περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 οντως το ξυλο ειναι ποιο ηχομονωτικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grabi Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ναι είναι όμως δεν πιο δύσκολο στο να αερίζεται το σύστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kid4computer Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Όντος φοβερό φίλε! Πόσες μέρες(;; αφιέρωσες για να το κάνεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ο ανεμιστηρας που εχεις στο πισω μερος μηπωςς πρεπει να βγαζει αερα; μπραβο σου παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ναι είναι όμως δεν πιο δύσκολο στο να αερίζεται το σύστημα? εφόσον υπάρχει ροή αέρα δεν υπάρχει φόβος. οτι επιφάνεια καλύπτει το μέταλλο την ίδια καλύπτει και το ξύλο.. φτάνει να υπάρχουν ικανοποιητικά ανοίγματα.. @kid4computer μου πήρε 2 μέρες αλλά ασχολήθηκα την πρώτη μέρα 7-8 ώρες.. την δεύτερη πιο πολύ ήταν η συναρμολόγηση ο ανεμιστηρας που εχεις στο πισω μερος μηπωςς πρεπει να βγαζει αερα; μπραβο σου παντως ναι αυτό είναι ενα θέμα καθως δεν ειμαι σίγουρος για το τι ειναι καλύτερο..τωρα εχω τον πίσω να βγάζει αέρα και τους δυο που θα μπουν αργότερα σκέφτομαι να βάζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλα δικε μου πολυ καλη δουλεια. Μπραβο σου ! Απλα να μη ξεχασεις να παρεις προστασια απο το σαρακι... Μη ξυπνησεις ενα πρωι και βρεις το hardware μπουρδελο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ευγε! επαγγελματικη δουλεια. ξυλουργος εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigran Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ποπο φοβερή δουλειά!!! Really artistic! btw, άμα το προχωρήσεις λίγο το πράγμα μπορείς να φτιάχνεις και να πουλάς τέτοιου είδους κουτιά στο ιντερνετ ή σε καταστήματα όπως το plaisio. Στο ebay π.χ. σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον. Και πάλι συγχαρητήρια! Εξαιρετική δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blacksuede Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 να υποθεσω τα ξύλα ή από παραγγελία είναι, ή τεμάχισες cdιέρα.... η ομοιότητα είναι εμφανής... πολύ καλό σαν σύνολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ευγε! επαγγελματικη δουλεια. ξυλουργος εισαι? ευχαριστώ φίλε!Φοιτητής είμαι.Είχα ψαχτεί πολύ σε διάφορα φόρουμ για ξύλινα κουτιά και ήξερα πάνω κατω πως να τα τοποθετήσω ή τι θα χρειαστώ!Όντως αυτά τα πλαϊνά είναι απο cd-έρια,τα άλλα είναι από ενιαίο ξύλο που είχα παραγγείλει και τα έκοψα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.