Προς το περιεχόμενο

Εχω Προβλημα Με Το Router Μου

dism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα με το router μου το οποιο δεν διαβαζει ολες τις IP ...

Υποψιαζομαι προβλημα με το DNS γιατι στην επιδιορθωση δεν κανει καθαρισμο της μνημης DNS. Και ενω μου ανοιγει πολλες σελιδες υπαρχουν καποιες που δεν τις ανοιγει με τιποτα. Π.χ. Δεν μου ανοιγει καμια σελιδα της microsoft και ουτε στο ΜΣΝ εισοδο κανει ....

Δεν ξερω τι μπορει να ειναι :rolleyes:

Αν μπορω να το φτιαξω πειτε μου τον τροπο , αλλιως να παω να παρω αλλο ....

Δημοσ.

δωσε καρφωτα Ip και Dns στην καρτα δικτυου.δυσκολο να φταει το ρουτερ.επισης firmware update ston router Πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου σου οπως και το ρουτερ να ειναι σεταρισμενο Pppoe/llc.και καθαρισμα cookies κτλ κτλ.και προσοχη με τα firewall

Δημοσ.
δωσε καρφωτα Ip και Dns στην καρτα δικτυου.δυσκολο να φταει το ρουτερ.επισης firmware update ston router Πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου σου οπως και το ρουτερ να ειναι σεταρισμενο Pppoe/llc.και καθαρισμα cookies κτλ κτλ.και προσοχη με τα firewall

Ευχαριστω φιλε θα σου στισω ναό!:-D:-D:-D

Δημοσ.

Σελιδες δεν ανοιγει μονο για 2 λογους.

α) μονιμως μπουκωμενοι DNS servers απο κακη εκκαθαριση caching

β) λαθος δηλωμενο encapsulation στο router που ειναι και πολυ συνηθες (PPPOA - PPPOE)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον ειχα λαθος τις ρυθμισεις ειχα PPPoA και ηθελε PPPoE.... Για μια περιοδο ολα ηταν τελεια...ουτε ενα προβλημα και ξαφνικα παλι το ιδιο πριν καμια βδομαδα και ακομα δν εχει γινει....Κοιταξα τις ρυθμισεις και ηταν ολα οκ

Παρ' ολα αυτα στο ΜΣΝ με βαζει τωρα και τα site που δεν με εβαζε ανοιγουν αλλα οχι ολα παλι...... :\

Το μονο π μπορω να πω ειναι οτι ακομα δεν μ κανει καθαρισμο τισ μνημης DNS.....

Any Ideas?

Δημοσ.

ψαξου με κανα καλο για τιποτα malwares

a) antimalware bytes (free)

B) superantispyware (free)

c) κανεις reset στο tcp/ip & winsock (απαιτειται restart) με τις παρακατω 2 εντολες απο command prompt

>netsh int ip reset reset.txt
netsh winsock reset

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...