dism Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Λοιπον παιδια εχω ενα προβλημα με το router μου το οποιο δεν διαβαζει ολες τις IP ... Υποψιαζομαι προβλημα με το DNS γιατι στην επιδιορθωση δεν κανει καθαρισμο της μνημης DNS. Και ενω μου ανοιγει πολλες σελιδες υπαρχουν καποιες που δεν τις ανοιγει με τιποτα. Π.χ. Δεν μου ανοιγει καμια σελιδα της microsoft και ουτε στο ΜΣΝ εισοδο κανει .... Δεν ξερω τι μπορει να ειναι Αν μπορω να το φτιαξω πειτε μου τον τροπο , αλλιως να παω να παρω αλλο ....
poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 δωσε καρφωτα Ip και Dns στην καρτα δικτυου.δυσκολο να φταει το ρουτερ.επισης firmware update ston router Πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου σου οπως και το ρουτερ να ειναι σεταρισμενο Pppoe/llc.και καθαρισμα cookies κτλ κτλ.και προσοχη με τα firewall
dism Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 δωσε καρφωτα Ip και Dns στην καρτα δικτυου.δυσκολο να φταει το ρουτερ.επισης firmware update ston router Πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου σου οπως και το ρουτερ να ειναι σεταρισμενο Pppoe/llc.και καθαρισμα cookies κτλ κτλ.και προσοχη με τα firewall Ευχαριστω φιλε θα σου στισω ναό!:-D:-D
100 010 00 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Σελιδες δεν ανοιγει μονο για 2 λογους. α) μονιμως μπουκωμενοι DNS servers απο κακη εκκαθαριση caching β) λαθος δηλωμενο encapsulation στο router που ειναι και πολυ συνηθες (PPPOA - PPPOE)
dism Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Λοιπον ειχα λαθος τις ρυθμισεις ειχα PPPoA και ηθελε PPPoE.... Για μια περιοδο ολα ηταν τελεια...ουτε ενα προβλημα και ξαφνικα παλι το ιδιο πριν καμια βδομαδα και ακομα δν εχει γινει....Κοιταξα τις ρυθμισεις και ηταν ολα οκ Παρ' ολα αυτα στο ΜΣΝ με βαζει τωρα και τα site που δεν με εβαζε ανοιγουν αλλα οχι ολα παλι...... :\ Το μονο π μπορω να πω ειναι οτι ακομα δεν μ κανει καθαρισμο τισ μνημης DNS..... Any Ideas?
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 να σβησεις απο cookies κτλ ολα αυτα μεχρι να ξαναπερασεις καμια την καρτα δικτυου το δοκιμασες?
dism Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Nαι το εκανα, και η καρτα ειναι καινουρια......Τιποτα ομως...
100 010 00 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ψαξου με κανα καλο για τιποτα malwares a) antimalware bytes (free) superantispyware (free) c) κανεις reset στο tcp/ip & winsock (απαιτειται restart) με τις παρακατω 2 εντολες απο command prompt >netsh int ip reset reset.txt netsh winsock reset
binary_dreamer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 σε ποιόν πάροχο είσαι? τι εξοπλισμό έχεις? δώσε μας κάποιες σελίδες που δεν μπορείς να δεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.