j11h Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Ειναι φυσιολογικο να ειναι τοσο αργος ο spritz package manager οταν κανει update τα πακετα?Προσπαθω να κανω update σε sabayon 4.1.Το περιεργο ειναι οτι δεν δειχνει σημαδια οτι εχει κολλησει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δεν μπορείς να επιλέξεις repositories ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Νομίζω πως συγχρόνως τα κάνει και compile τα πακέτα που είναι για αναβάθμιση και γι' αυτό αργεί τόσο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Γενικα ο spritz ειναι αργος απο την μανα του ή ετσι μου φενεται ενενα τουλαχιστον!!!! Για αυτο χρησιμοποιω το τερματικο. Δωσε σαν su > equo update και μετα equo world --ask και θα εισαι οκ νομιζω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j11h Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Γενικα ο spritz ειναι αργος απο την μανα του ή ετσι μου φενεται ενενα τουλαχιστον!!!!Για αυτο χρησιμοποιω το τερματικο. Δωσε σαν su > equo update και μετα equo world --ask και θα εισαι οκ νομιζω!! Ναι κι εμενα μου φανηκε πολυ αργος.Βασικα εκανα ενα restart και μετα τον ξανετρεξα.Τα εκανε κανονικα τα update,αλλα οπως λες κι εσυ και για μενα εξακολουθει να ειναι αργος,οποτε μαλλον παω σε κονσολα απο εδω και περα οπως ειπες. Σας ευχαριστω ολους,για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.