Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη αντλιας σε ARMOR

grhgorhs1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα το διπλο thermochill πανω,την αντλια απο κατω,και αλλο τανκ στην μεση του κουτιου,γεμισα το τανκ βαζω μπρος και τιποτα καθολου ροη,τελικα για να δουλεψει το συστημα πρεπει να βγαλεις την σωληνα απ`την αντλια να την σηκωσεις ψηλα για να γεμισει το ψυγειο μετα να ξανα βαλεις την σωληνα στην αντλια να αναψεις το pc για να υπαρχει ροη.Το περιεργο ειναι οτι πουθενα δεν ειχα διαβασει αυτην την διαδικασια σε συστηματα με το ψυγειο πανω,και στο παιδι στο multirama που τον ειχα ρωτησει και αυτος μου ειχε πει γεμισε το τανκ και ολα θα δουλεψουν......

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα γεμιζα το τανκ και κυκλοφορουσε κανονικα με την μια! και το ενα ειναι πανω..

τελικα την αλλαξες ολη την υδροψυξη ε?

παει καλυτερα?

θα κανω lapping στο μπλοκ του επεξεργαση και θα σου πω αμα κανει τιποτα γιατι στον επεξεργαστη δεν κανω με τιποτα..

Δημοσ.

Ναι την αλλαξα ολη,σε full load μετα απο μιση ωρα occt στο cpu ειχα 37 και στους πυρηνες 48-50,βεβαια εχω θεματα με διαρροες οποτε τα εβγαλα ολα και θα πρεπει να τα ξαναβαλω μολις βρω καταλληλα ρακορ 3/8 σε 1/2 ιντσα για το ψυγειο.Πες μου αν δεις διαφορα.

Δημοσ.

Ιδιαίτερη διαφορά αν κάνεις lapping στον cpu, δεν θα δεις, άλλωστε οι περισσότεροι, για να μην πω όλοι, έρχονται με ίσια επιφάνεια, από το εργοστάσιο, σπανίως θα πετύχεις κάποιον που να ναι στραβό το heatspreader.. Τώρα για το block, επίσης τα περισσότερα είναι lappaρισμένα από το εργοστάσιο, εγώ ετοιμάστηκα να κάνω στην GTZ, και όταν μου ήρθε ήταν καθρέφτης, οπότε και δεν χρειάστηκε... Πάντως αν δεν είναι λεία η επιφάνεια του block, δηλαδή κάνει λακουβίτσες ή βουναλάκια, τότε με lappaρίσμα, θα δεις αρκετή διαφορά..

Δημοσ.

η GTZ ειναι πολυ καλη αλλα εγω καταφερα να την κανω να εχει διαρροη! προσεχε απο το βαλε βγαλε εμενα εσταζε απο κατω.. πολυ λιγο αλλα εσταζε

Δημοσ.

η αντλια πως σου φανηκε? γιατι θελω να παρω κι ειμαι αναμεσα σε αυτη και σε μια αλλη.

3/8 ρακορ εχεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...