grhgorhs1976 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πολυ καλος,ενα τριπλο και ενα μονο εχεις η δεν τα βλεπω καλα?Γιατι νομιζα οτι θα βαλεις 2 τριπλα.
swiftech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ενα μονο performance xeser εβαλα λογο χωρου μιας και ετσι κι αλλιως δεν χρειαζοταν αλλο τριπλο.. το ψυγειο ειχε 80 το μονο με 99 το τριπλο! ετσι κι αλλιως ο 975 ειναι κοντα με καλυτερες θερμοκρασιες
mooo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μια ερώτηση,πώς βιδώνεται το ψυγείο στην οροφή? και γενικά δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις βίδες στο ψυγείο,υπάρχουν ειδικές?:o
swiftech Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 στο cosmos s εχει τρυπες ειδικα για ψυγειο-ανεμιστηρες 12ρηδες οποτε με απλες βιδες ειναι οκ
grhgorhs1976 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ενα μονο performance xeser εβαλα λογο χωρου μιας και ετσι κι αλλιως δεν χρειαζοταν αλλο τριπλο..το ψυγειο ειχε 80 το μονο με 99 το τριπλο! ετσι κι αλλιως ο 975 ειναι κοντα με καλυτερες θερμοκρασιες To μονο 80!!!Ειναι τοσο καλο ψυγειο,υπαρχει και σε διπλο?Γιατι σε κανα μηνα θα βαλω το ThermoChill Radiator PA 120.2 μιας που μπαινει (σχεδον με καποιες μικροπατεντες)στην θεση της υπαρχουσας υδροψυξης και ψαχνομαι.Απο οτι εχω διαβασει για το thermochill μονο καλα λογια βλεπω το μονο κακο ειναι το 3/8 ρακορ που εχει και αντε να βρω 3/8 σε 1/2 ρακορ και σε γωνια που θελω.
N.I.C Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 To μονο 80!!!Ειναι τοσο καλο ψυγειο,υπαρχει και σε διπλο?Γιατι σε κανα μηνα θα βαλω το ThermoChill Radiator PA 120.2 μιας που μπαινει (σχεδον με καποιες μικροπατεντες)στην θεση της υπαρχουσας υδροψυξης και ψαχνομαι.Απο οτι εχω διαβασει για το thermochill μονο καλα λογια βλεπω το μονο κακο ειναι το 3/8 ρακορ που εχει και αντε να βρω 3/8 σε 1/2 ρακορ και σε γωνια που θελω. Πολύ καλά τα Thermochill, και χοντρά , και γω το καλοκαίρι λέω να πάρω ένα ακόμη για μια 2η λούπα στο NB.. Για fittings τσέκαρε στο eshop, έχει πολύ πράμα
swiftech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μια βολτα απο τα multirama extreme στον πειραια και βρισκεις οτι θες! καταπληκτικη δουλεια το μαγαζι και ο τυπος ξερει μια χαρα και σου βρισκει οτι θες.. αυτο ειναι το μονο http://www.chilledpc.co.uk/shop/product_info.php?cPath=41_138&products_id=717
grhgorhs1976 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ναι οντως πολυ καλο το μαγαζι και το παιδι εκει μου εχει λυσει πολλες αποριες.Φανταζομαι στην ελλαδα δεν υπαρχουν αυτα τα ψυγεια?Θα κοιταξω μηπως βρω κανα review αναμεσα στο δικο σου αλλα σε διπλο σε σχεση με το thermochill.
swiftech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 εκει παντως εχει πολλα ψυγεια.. και απειρα ρακορ.. τα παντα
grhgorhs1976 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Σας παρακαλω για πειτε μου αν ειναι η σωστη σειρα γιατι δεν εχω καθολου ροη. Εξοδος τανκ εισοδος αντλιας εξοδος αντλιας εισοδος ψυγειου εξοδος ψυγειου εισoδος block εξοδος block εισοδος αντλιας.
grhgorhs1976 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 οχι ρε φιλε τιποτα η αντλια δουλευει το νιωθω στο χερι μου αλλα τιποτα.Η σειρα ειναι οκ?
swiftech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 για τον vatos οχι που ειναι σιγουρα πιο εμπειρος.. απο οτι εχω δει σε φορουμ ειναι καλυτερα να παει το κρυο νερο πανο στο επεξεργαστη οποτε ειναι μια χαρα, κι εγω την ιδια εχω. το in and out μηπως δεν εχεις βαλει σωστα? για κουμπωσε τα αναποδα, θερμοκρασιες τι λεει?
grhgorhs1976 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 in και out της αντλιας λες?Το δοκιμασα και ετσι και αλλιως.Θερμοκρασιες τι να δω αφου δεν υπαρχει ροη δεν κουνιεται τιποτα.
swiftech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 θα επρεπε να δουλευει εχεις και καλη αντλια.. να ηταν η ΤΤ να ελεγα κλασσικα... ξαφνικα εγινε ή πειραξες τιποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.