Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη αντλιας σε ARMOR

grhgorhs1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα μετα απο κανα 3μηνο για καποιο λογο επεσε κατακορυφα η αποδοση της συγκεκριμενης υδροψυξης και ετσι εκατσα και εφτιαξα καινουργια custom..φαντασου οτι τωρα που γραφω εχω 28 βαθμους στον 940 στα 3.91 σε windows χρηση βεβαια..

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον αλλαξα και την αντλια και το block,απο θορυβο η μερα με την νυχτα απο θερμοκρασιες δεν επεσε ουτε ενα βαθμο κατω!!!Μονο σ`εμενα συμβαινουν αυτα δεν μπορω να καταλαβω.

Δημοσ.

τι μπλοκ εβαλες και τι αντλια ακριβως? και τι θερμοκρασιες εχεις γιατι πχ εγω με αρκετα καλη υδροψυξη εχω 40 βαθμους στον 940 στα 3.91 και ανετα φτανει τους 55 αμα τον ζορισω..

Δημοσ.

Η αντλια ειναι η Swiftech MCP655 12V και το block ειναι το D-TEK Fuzion V2 CPU Waterblock,και αυτην την στιγμη εχω cpu 39 core1 44 core2 44.Eνταξει εσυ εχεις i7 καμια σχεση.Η πλακα η το "δραμα" ειναι οτι ειναι ακριβως οι ιδιες θερμοκρασιες ουτε 2-3 βαθμους πιο κατω ετσι για τον κοπο που εκανα με τον πατερα μου και της πατεντες που καναμε για να χωρεση η αντλια στο ιδιο σημειο που ηταν και η μαμα αντλια γιατι αυτη ειναι πιο μεγαλη.Τελος παντων αλλα με εχει πιασει τετοια απογοητευση που για εξι μηνες τουλαχιστον ουτε καλωδιο δεν ξανα αλλαζω.

Δημοσ.

το ιδιο επαθα κι εγω και τελικα εδωσα κοντα στα 350 ευρω και εφτιαξα custom water με αξιοπρεπη αποδοση..

απο παστα τι εβαλες και πως? τι υγρο εχεις το ΤΤ?

η αντλια ετσι κι αλλιως ηταν καλη και της ΤΤ, απλα το ψυγειο που εχει ειναι αστειο σχετικα.. και μικρο..

κατι δεν παει καλα παντως γιατι επρεπε να ειχες 10 κατω απο οτι εισαι εκτος και αν ειναι φουρνος το κουτι σου ή γενικα εχεις πολυ ζεστη στο pc κοντα

μια καλη υδροψυξη ειναι +6 απο την θερμοκρασια δωματιου

ειχα δει και 16 βαθμους με την δικια σου και κρυο βεβαια τον χειμωνα σε windows λειτουργια οχι τρελλα πραγματα

Δημοσ.

Απο παστα εβαλα AS5 ενα λεπτο στρωμα υγρο ναι το ΤΤ,η αντλια της ΤΤ απο αποψη θορυβου ηταν χαλια μαυρα καμια σχεση με τωρα,στο δωματιο μου ειναι το κουτι ανοιχτα παραθυρα καπου 25c εχω.Και εμενα τωρα ουσιαστικα μονο το ψυγειο εχει μεινει μαμα.Τα περιεργα ειναι πολλα γι`αυτο με εχει παρει απο κατω μονο και μονο οτι ειτε o/c ειμαι με 1.30v ειτε νορμαλ με 1.18v η θερμοκρασιες ειναι ακριβως οι ιδιες ε ενταξει ημαρτον.

Δημοσ.

ποσταρε καμια νεα φοτο πως ειναι τωρα με την υδροψυξη το κουτι σου

επισης εχεις βαλει το τελευταιο bios?

Δημοσ.

foto εννοεις εσωτερικα πως ειναι?Ευχαριστως θα βαλω αυριο.BIOS οχι δεν εχω αλλαξει ουτε εχω δει αν εχει βγαλει πιο καινουργιο.

Δημοσ.

ναι εσωτερικα αμα μπορεις να δουμε πως ειναι..

για δες γιατι στην rampage ii που ειχα βγαλαν bios που διορθωνανε παρομοιο προβλημα με θερμοκρασιες..

Δημοσ.

αν και δεν αποδιδει φαινεται πολυ ωραιο!

διαβασες τις οδηγιες του μπλοκ? δεν ειναι και πολυ σωστα οπως το εχεις βαλει.. κατω μπαινει το νερο πανω βγαινει..

κατω το outlet πανω το inlet

ροη εχεις καλη?

ο ανεμιστηρας ειναι στο φουλ?

Δημοσ.

Ροη απ`οτι βλεπω απο το σκατο που εχει μπροστα γυρναει πολυ γρηγορα,ο ανεμιστηρας εχω βαλει τον NOCTUA NF-P12 120mm στης 1300 τερμα δηλαδη αλλα και αυτος της μανας του που πηγαινε 2000-2100 δεν θυμαμαι καλα δεν ειχα δει διαφορα.Το BLOCK νομιζω ετσι εδειχνε στο σχεδιο γιατι αν το βαλω ετσι οπως λες το d-tek που λεει απο κατω θα ειναι αναποδα,αλλα θα κανω και μια δοκιμη να το βαλω αλλιως σιγα το πραμα τοσα εχουμε κανει.Αλλα εν`κατακλείδι το μονο που μου μενει να κανω(σε κανα εξαμηνο)ειναι να βαλω και ενα τριπλο κατω και τοτε πιστευω οτι οτι ηταν να κανω θα το εχω κανει και οτι γινει εγινε,και δεν ειναι το λεφτα που δεν το κανω τωρα σιγα 100 πανω 100 κατω αλλα ειναι το γαμωτο που δεν υπαρχει ουτε 1 βαθμος διαφορα,και να σου πω κατι μου λεει οτι και τριπλο να βαλω γιατι μονο αυτο λειπει παλι τα ιδια θα δω..Σ`ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου για τον κοπο σου να προσπαθεις να με βοηθησεις το εκτιμω ιδιαιτερα.

Δημοσ.

θα ανεβασω φοτο απο το 3πλο που εχω βαλει εγω και με το καλημερα εκανα μπουτ με 21 βαθμους στον 940..

το ψυγειο αλλαζει ευκολα και αξιζει

Δημοσ.

φιλε γρηγορη..εγω αυτο που πιστευω για τις θρμοκρασιες αφου δεν ειδες αλλαγη αναμεσα στο stock waterblock και στην stock αντλια με την d-tek και την αντλια της swiftech που ειναι πραγμα απιθανο να μην δεις διαφορα στις θερμοκρασιες σημαινει πως κατα 90% εχουν κολισει οι αισθητηρες θερμοτητας..αλλα πριν καταληξουμε σαυτο ασ δουμε το 10%:-D

κατεβασε το realtemp και κανε ενα stress test me occt..επισης αναβαθμισε τα bios της mobos σου στο τελευταιο...αν δεν δεις διαφορα πηγαινε στα bios και δωσε vcore(ρευμα cpu)1.60v και κανε ενα stress test με occt ενω κοιτας θερμοκρασιες απο relatemp..αν παλι δεν δεις διαφορα ξαναπηγαινε στο bios και βαλε το vcore στο auto ή ετσι οπως το χες..

swiftech θελω να δω μια φωτο απτο 3πλο ψυγειο που μιλας σε ολα τα τοπικ γι αυτο:D

Δημοσ.

Καλε μου φιλε μια απορια εχω,αν ειχαν κολισει οι αισθητηρες θερμοτητας δεν θα επρεπε ειτε idie ειτε full load να μου δειχνει την ιδια θερμοκρασια?Γιατι τωρα idie εχω στους core1-2 45 και full load 59 με realtemp και οrthos.Επισης αυτο που λες με το ρευμα ειχα κανει κατι αναλογο και ειτε το ειχα 1.18v στα 2.53 ειτε 1.3v στα 3.3 παλι της ιδιες θερμοκρασιες ειχε σε idie και full load...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...