pontikaki_vas Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους!! Λοιπόν σας παρακαλώ πάρα πολύ θα ήθελα μια μικρή βοήθεια..όποιος θέλει και είναι από Θεσσαλονίκη ας αφιερώσει 5 ΛΕΠΤΑ από το χρόνο του να συμπληρώσει το παρακάτω ερωτηματολόγιο..εε??!! please... έχω μια σημαντική εργασία για τη σχολή μου και πρέπει να συμπληρώσω 200ερωτηματολόγια!! Το ερωτηματολόγιο είναι online σε αυτή τη διεύθυνση http://vaspane.dyndns.org και οι ερωτήσεις πολύ απλές..πρόκειται για μια έρευνα για τον κινηματογράφο. ΕYXAΡΙΣΤΩ πολύ εκ των προτέρων Υ.Γ. Το τηλέφωνο σας επειδή φαντάζομαι οτι αρκετοί δε θα θέλετε να το βάλετε, να σας πω οτι είναι καθαρά τυπικό και καλά για την αξιοπιστία της έρευνας και φυσικά άκρως απόρρητο...δε πρόκειται να το δει κανείς,εκτος απο την καθηγήτρια που επιμένει πως αν δεν υπάρχουν τηλέφωνα ακυρώνεται η εργασία.. Αν παρόλα αυτά δε θέλετε μη το βάλετε. Ελπίζω να βρω ανταπόκριση γιατί έχω αγχωθεί!!
black_widow Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δε γράφεις το ονοματεπώνυμο σου και το ονοματεπώνυμο του επιβλέποντος καθηγητή . Άκυρο: τώρα είδα το Θεσσαλονίκη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.