Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Το θεμα ειναι πως δεν εχω το 1 χιλιαρικο να δωσω για μια ΕΙΖΟ η LACIA Μου προτινεις καμιά ; (Μαζευω λευτα ) μέχρι πόσα δίνεις? πρέπει να είναι οπωςδήποτε 26αρα?
LsPhotography Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 εντάξει, δεν τις λες κακές τις γωνίες της ανέβασα μερικές φωτογραφίες αλλά δεν ανταποκρίνονται 100% σε αυτό που δείχνει η οθόνη. enjoy :-D Warning 41 photos... γωνία θέασης από κάτω το video ανεβαίνει Μεγιά!! Πολυ καλη φαινετε αλλα μαλλον τελικα σκευτομαι να αγορασω αυτην εδω εαν βρω τα 500 ευρα : http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-028-DE&groupid=17&catid=1120&subcat= Αλλα εαν δεν μπορεσω να ξωδεψω τα 500 , θα παρω την HP Καμιά γνωμη για την DELL ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 είναι χωρίς τα μεταφορικά αυτή έτσι, αλλά κωλοαξίζει...κλάσης ανώτερη
aldon Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 όντως είναι καλύτερη αλλά 500 €?!?!?! πολλά γαμώτο είναι
LsPhotography Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 όντως είναι καλύτερη αλλά 500 €?!?!?! πολλά γαμώτο είναι Πιστευω πως 500 ευρω για αυτο που ειναι θα ελεγα πως ειναι λιγα. Σιγκρινεται με οθονες των 800-ιων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 όντως είναι καλύτερη αλλά 500 €?!?!?! πολλά γαμώτο είναι 500 euro για 27αρα με S-PVA panel δεν τα θεωρώ πολλα, αν σκεφτείς ότι το 2004-2005 έπαιρνες με τα ίδια χρήματα 20αρα με S-IPS και το 2002-2003 με 19αρα PVA με 1000 euro
swiftech Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 κανε εναν κοπο και μπες στο σαιτ της dell hellas και δες ποσο την δινει και μετα ξαναδες αν ειναι πολλα τα 500..και μιλαμε για οθοναρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 δεν νομίζω ότι έχει πλέον τιμές στο site της Dell Hellas
swiftech Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 εχει ακομη 803 ευρω παρακαλω με 500 απο την Αγγλια... τα γνωστα
LsPhotography Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 εχει ακομη 803 ευρω παρακαλω με 500 απο την Αγγλια... τα γνωστα Ελλαδα
accipio Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δείτε τι διάβασα σε ένα review για την HP W2558HC: Power and Heat The w2558hc is an Energy Star certified appliance, meaning it meets a set of stringent standards imposed on products to guarantee a certain minimum of energy efficiency in daily operation. At minimum, with the brightness turned all the way down, the monitor used only 40 watts of power, which is good considering that it's a massive 25.5-inch monitor. At 50% brightness, the display consumed around 70 watts of electricity, and with the brightness maxed out, the w2558hc used no more than 99 watts of power. Again, the numbers aren't too bad, considering the size of the display and strength of its backlighting system. The real issue ended up being the temperature of the monitor. When the backlight was turned down to its minimum, the monitor was warm, but far from unmanageable, and no worse than a medium-powered desktop computer. Sitting at its highest brightness level for more than a few minutes, however, heats the display up to almost unbelievable levels. The center of the display, right at eye level, rose up to 108.5 degrees, radiating that warmth straight at the user. The shock, however, came at the top of the display. The plastic on the rear top of the monitor, just above the heat vents, got up to an astonishing 143 degrees Fahrenheit [~ 60 βαθμοί Κελσίου!!!]. If someone needs to use this display in a smaller space, or perhaps on a corner desk without much cross breezes, the backlight really shouldn't be kept on high settings. Fortunately, lower brightness levels are more than bright enough for the vast majority of environments this monitor is likely to see. aldon, μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι ζεσταίνεται τόσο πολύ; Το θέμα της κατανάλωσης ενέργειας και της θερμότητας είναι κατά τη γνώμη μου σημαντικό και αποθαρρυντικό για την αγορά της...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Το θέμα της κατανάλωσης ενέργειας και της θερμότητας είναι κατά τη γνώμη μου σημαντικό και αποθαρρυντικό για την αγορά της... 99W λεει οτι καταναλωσε σε νορμαλ φωτεινοτητα (50%). Το προβλημα που ειναι? Αυτη τη στιγμη η LG 19" μου, στο μεταλλο πισω απο τις οπες εξαερισμου απο πισω ανω μερος, εχει 58°C (μετρημενοι με ασυρματο laser θερμομετρο). Where's the problem again? 3 χρονια που την εχω δε παιζει να εχει κλεισει ποτε, κι ομως δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι τωρα.
aldon Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 δεν έχω παρατηρήσει να είναι τόσο ζεστή. Δεν έχω κανένα θερμόμετρο να την μετρήσω αλλά δεν την λες ζεστή. Κανονική θα την έλεγα την θερμότητα που βγάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.