Προς το περιεχόμενο

RAM σε παλιό Laptop

giannis00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Εχω ενα παλιό laptop Genesis 3220 PIII @ 550MHz.Εχει μια RAM 64MB στα 100Mhz.Θα ήθελα να ρωτίσω αν μπορώ να βάλω μια ακόμα RAM 256MB στα 133Mhz!Θα λειτουργεί κανονικά;Αν οχι σκεφτομαι να προσθέσω μια RAM 128MB στα 100Mhz.Τα φώτα σας παρακαλώ!:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα!Εχω ενα παλιό laptop Genesis 3220 PIII @ 550MHz.Εχει μια RAM 64MB στα 100Mhz.Θα ήθελα να ρωτίσω αν μπορώ να βάλω μια ακόμα RAM 256MB στα 133Mhz!Θα λειτουργεί κανονικά;Αν οχι σκεφτομαι να προσθέσω μια RAM 128MB στα 100Mhz.Τα φώτα σας παρακαλώ!:-)

http://www.crucial.com

εκει λογικα θα τρεξεις το διαγνωστικο και θα δεις τι μνημες παιρνεις,μεχρι ποσα ΜΒ και αν εχει σαν αυτες που θες..αλλα φοβαμαι πως ειναι δυσκολο

επισης δυσκολο να παιρνει μνημη πανω απο 128....

Δημοσ.
http://www.crucial.com

εκει λογικα θα τρεξεις το διαγνωστικο και θα δεις τι μνημες παιρνεις,μεχρι ποσα ΜΒ και αν εχει σαν αυτες που θες..αλλα φοβαμαι πως ειναι δυσκολο

επισης δυσκολο να παιρνει μνημη πανω απο 128....

Το δοκίμασα αυτο και με ενημερωσε πως μπορω να βάλω εως 268MB Ram!Αξίζει να ρισκάρω να βάλω μια 256Ram στα 133Mhz ή να βάλλω άλλh mia 128MB στα 100Mhz που θα δουλέυει σίγουρα;

Δημοσ.
Το δοκίμασα αυτο και με ενημερωσε πως μπορω να βάλω εως 268MB Ram!Αξίζει να ρισκάρω να βάλω μια 256Ram στα 133Mhz ή να βάλλω άλλh mia 128MB στα 100Mhz που θα δουλέυει σίγουρα;

αν σου λεει 256 για μενα ειναι σχεδον σιγουρο.εχω πληρη εμπιστοσυνη στην σελιδα και την εχω εμπιστευτει στο παρελθον.

μαλιστα οταν ειχα ψωνισει ειχε εγγυηση 100% συμβατοτητας αλλιως τα χρηματα σου πισω.

εχει αν θες online chat,μπορεις να τους ρωτησεις για επιβεβαιωση,και αν δεν φοβασαι αγορες μεσω νετ παρε απο εκει

ερχεται με κουριερ σε 2-3 μερες το πολυ

Δημοσ.
Αλήθεια... Αν επιτρέπεις... Το σύστημα αυτό, που το χρησιμοποιείς; B)

Δεν το χρησιμοποιω εγω αλλα χρησιμοποιείται για office και internet!Έχει πάνω Linux και λειτουργεί αξιοπρεπώς για την χρήση που προορίζεται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...