Nik0s Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Παιδια εχω ενα laptop ACER εδω το οποιο μολις bootarei αμεσως μετα την αρχικη οθονη πανω αριστερα βγαζει εναν κερσορα που αναβοσβηνει και τιποτα αλλο. Τι φταιει? το επαθε σημερα το πρωι ξαφνικα. Vista Ηομε φορουσε. Προβλημα με το MBR να ειναι? Ιους δεν ξερω να εχει αλλα αν ειχε τουλαχιστον θα προσπαθουσε να ξεκινησει τα windows αυτο δεν φτανει καν σε αυτο το σημειο. Τι προτεινετε ως πρωτη ενεργεια?
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δοκιμασε να διορθοσεις το MBR. Αν δεν γινει τιποτα κανε repair απο το dvd εγκαταστασης των vista.
Nik0s Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 to MΒΡ πςω το διορθωνω απο το dvd των Vista το δικο μου? βοοταρα απο τo dvd tvw vista aultimate to dioko μου πηγα επιδιορθωση εκανα startup ρεπαιρ αλλα δεν μπορει αν το διορθωσει λεει. Δεν βλεπω επιλογη για να ακνει fix to ΜΒΡ. Που την εχει την επιλογη?
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Bootαρεις απο το dvd των vista,πατας shift+f10 και γραφεις bootrec.exe /fixmbr και bootrec.exe /fixboot.
Nik0s Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Bootαρεις απο το dvd των vista,πατας shift+f10 και γραφεις bootrec.exe /fixmbr και bootrec.exe /fixboot. bootrec.exe /fixmbr ολα καλα αλλα δυχτυχως στο bootrec.exe /fixboot pairnw error: "The volume does not coantian a recognizes valid filesystem" Make sure drivers are loaded and volume is nto corrupted. εχω αρχισει να κιτρινιζω, εχει πολλα αρχεια μεσα τι κανουμε τωρα φιλε?!
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μπορεις να bootαρεις ενα live cd με linux και να σωσεις τα αρχεια και μετα να κανεις format.
Nik0s Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Γινεται να το σωσουμε φιλε χωρις να κανουμε format γιατι εχει ενα καρο προγραμμτα επανω καιδ εν εχω καν ta installationd cds? Ποιος ο λογος που δεν δεχεται το /fixboot? Ιος προκαλεσε κατι τετοιο? προσπαθω να παρω image me to DriveImage XML μεσα απο περιβαλλον Ultimate Boot CD αλλα σε καποια φαση στο 1% μολις παγωνει ενω διαβαζει τα sectors. Eπισης το απλο copy που κανω μεσα απο περιβαλλον Ultimate Boot CD και αυτο μου ελειδ εν μπορει αν αντιγραψει το ατδε αρχειο. Μα τι μπορει αν συμβαινει? Κατεστραμμενο συστημα αρχειων? Στο δικο μου σκληρο το DriveImage XML δουλευει μια χαρα. Το φορματ απο οτι καταλαβα δεν το γλυτωνει αλλα να μην μπορω να σωσω σαν image to C partition?Πως θα γλυτωσω τα αρχεια μου?
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δοκιμασε το acronis true image αλλα αν εxουν προβλημα το windows το προβλημα θα μεταφερθει και στο image.
Nik0s Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μα δεν εχω acronis boot cd ουε μπορω να ξεκινησω windows για να τα βαλω. Το μονο που θελω ειναι να κανω copy τα αρχεια στο D:\ και μετα format. Bootara se ubuntu live cd εκει μπορεσε να σβησει τον boot fakelo πουδ εν εσβηνe apo to recovery console των windows αλλα δεν μπορει να ακνει mount το D:\ το οποιο πεταει ερρορ οτνα προσπαθω. δοκιμασα παλι bootrec /fixboot αλλα απλι ερρορ παιρνω. τωρα κανω xcopy *.* D:\Backup /s/e καμια αλλη ιδεα πριν το φορματ?
Nik0s Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 πολυ πιθανον στο copy mesa apo to ubuntu χαφνικα εχασε την επαφη το drive d: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:03 ---------- Τωρα στο βοοταρισμα βγαζει ενα Smart Disk Fail μηνυμα και λεει οτι ομ σκληρος θα χρειαστει συντομα αντικατασταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.