Sotosgl Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Lioner χιλια συγνωμη φιλε αν κανω λαθος αλλα εχεις παντα τοσα προβληματα με το Rapidshare? Επειδη ειχε γινει και η ιστορια με την narpax γιαυτο sorry παλι αν γινομαι καχυποπτος αλλα.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=279226
Lioner Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Lioner χιλια συγνωμη φιλε αν κανω λαθος αλλα εχεις παντα τοσα προβληματα με το Rapidshare?Επειδη ειχε γινει και η ιστορια με την narpax γιαυτο sorry παλι αν γινομαι καχυποπτος αλλα.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=279226 Γίνεσαι καχύποπτος... Είναι αρκετά παλιό το ποστ... και είπα να βγάλω μια χρεωστική αντί να δίνω τα 2πλάσια λεφτά στον reseller. Ωχ τώρα έκανε reply ο άλλος από το Narpax? χαχα έλεος!!
idLy_qiL Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο.Για να βγάλω μια χρεωστική ας πουμε απο την πειραιως,όταν κάνω τον λογαριασμό είμαι υποχρεωμένη να καταθέσω κιόλας για να ανοίξει;ή απλώς όταν θελήσω να την χρησιμοποιήσω πάω σε ένα ατμ και καταθέτω το ποσό που θέλω;
Nomikaria Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο.Για να βγάλω μια χρεωστική ας πουμε απο την πειραιως,όταν κάνω τον λογαριασμό είμαι υποχρεωμένη να καταθέσω κιόλας για να ανοίξει;ή απλώς όταν θελήσω να την χρησιμοποιήσω πάω σε ένα ατμ και καταθέτω το ποσό που θέλω; Koίτα,εγώ όταν είχα βγάλει τη χρεωστική της Τράπεζας Κύπρου,είχα δώσει απλά το ποσό για την ενεργοποίηση της κάρτας(5 ευρώ) χωρίς να βάλω χρήματα στην κάρτα.Έβαλα μετά από καιρό,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καλύτερα να ρωτήσεις στην τράπεζά σου.
georgeascona Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Koίτα,εγώ όταν είχα βγάλει τη χρεωστική της Τράπεζας Κύπρου,είχα δώσει απλά το ποσό για την ενεργοποίηση της κάρτας(5 ευρώ) χωρίς να βάλω χρήματα στην κάρτα.Έβαλα μετά από καιρό,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καλύτερα να ρωτήσεις στην τράπεζά σου. Η εθνική και η άλφα απαιτούν ένα ελάχιστο ποσό για το άνοιγμα, και σίγουρα οι κάρτες της εθνικής (εθνοcash) δεν γίνονται για paypal. Θα πρέπει να ζητήσεις χρεωστική visa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.